Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[3.6.2020.]Stari datum, novi doživljaj” moto je ovogodišnjeg ekstremnog sporta Pannonian Challenge koji će se (ipak) održati u novim datumima, od 12. do 16. kolovoza 2020. u Osijeku

Zahvaljujući odličnoj reakciji naše Vlade, stručnjaka, medicinara i svih uključenih u suzbijanje COVID-a, Pannonian Challenge savladao je najveći izazov – izazov otkazivanja, i tako postao jedno je od rijetkih natjecanja u svijetu i urbanim sportovima koje će se održati ove godine. Kako prebacivanje termina ne bi preteško palo našoj vjernoj publici, za novi termin odabran je njima dragi „stari“ termin, odnosno termin od 12. do 16. kolovoza“, s radošću je najavio novi festivalski datum Jurica Barać, glavni organizator Pannoniana.

Naime, unatoč svemu što je zadesilo društvo posljednjih mjeseci te prisilnom i neplaniranom otkazivanju festivala u prvotno najavljenim datumima, ekipa Pannoniana Challengea pronašla je nove datume. Ovogodišnji, 21. Pannonian Challenge održat će se, kako je i najavio Barać, od 12. do 16. kolovoza, na istom mjestu – u osječkom skate parku na lijevoj obali Drave, najsuvremenijem i najopremljenijem skate parku u Europi.

Pannonian Challenge želi, mora i ide dalje! Nalazimo se u najtežem trenutku za sportsku, kreativnu i event industriju, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Otkazani su brojni događaji i svijet sporta ne pamti ovako teške trenutke. Danonoćno radimo na prilagodbi našeg festivala situaciji i sigurnosti svih nas koja nam je prioritet. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim cijelom timu, ali i partnerima koji su nas zajedno s Gradom Osijekom i Osječko-baranjskom županijom snažno poduprijeli da preživimo ove teške trenutke i pošaljemo snažnu poruku – zajedno možemo sve!“ dodao je Barać i dodatno pojasnio smisao ovogodišnjeg mota:

U novom terminu nas očekuje i potpuno novi doživljaj samog Pannoniana koji će u fokus staviti ono što je DNK ovog eventa – na sport, na jak TV i Internet prijenos te na interakciju s nama najdražom publikom na jedan nov način. Novi doživljaj znači kako zbog sigurnosti svih nas koncerti neće biti održani u obliku koji pamtimo do sada već također u jednom novom izdanju, a mogućnost dolaska publike na sam događaj u Skate park odrediti će epidemiološke mjere koje budu vrijedile u tom trenutku. Za sada sve naznake govore kako će ove godine najbolje ljeto biti u Osijeku!“.

Grad Osijek i Osječko-baranjska županija od samih su početaka uz Pannonian stoga ih uvelike raduje informacija kako se najveći festival ekstremnih sportova u srednjoj Europi unatoč svemu održava i ove godine.

Po mnogočemu 2020. izazovna godina mali je zalogaj za naš tim Pannonian Challengea koji su kroz godine djelovanja i veće probleme rješavali, a da posjetitelji i sudionici nisu ni znali za njih. Tako će, uvjerena sam, biti i ove godine. Grad Osijek će kao i ranijih godina biti lojalan i odgovoran partner, uključen i spreman pomoći riješiti sve moguće prepreke na putu realizacije ovogodišnje manifestacije ekstremnog sporta i dobre zabave ali manifestacije koja dugi niz godina promiče ljepote i potencijale Osijeka i okolice. Osječanke i Osječani, brojni domaći i međunarodni gosti znaju da Pannonian svake godine pomiče granice ekstremnog sporta, a publici pruža vrhunsku zabavu uz nove trikove, hrabrost i vještine vozača. Sve navedeno i više je nego dovoljan poziv svim ljudima dobre volje, svima koji žele širiti dobru energiju i podržati još bolju priču koju godina njeguje Pannonian, da dođu i uživaju u mješavini profesionalnog sporta, vrhunske zabave i kvalitetnog gostoprimstva. Slika je to koja godinama iz našeg grada putuje diljem svijeta, a brojni sportaši, posjetitelji i mediji ucrtavaju u kartu svojih odredišta Osijek kao nezaobilaznu stanicu svakog ljeta. To je još jedan pokazatelj da Osječanke i Osječani okupljeni oko Pannoniana rade izniman posao. Hvala im na tome te im ovim putem čestitam kako u svoje ime tako i u ime Grada na svemu što su za Osijek do sada učinili.“, izjavila je Žana Gamoš, zamjenica gradonačelnika grada Osijeka.

Iznimno me razveselila vijest da će se Pannonian Challenge ove godine ipak održati i da neće izgubiti kontinuitet koji ima već više od dva desetljeća. Pannonian svake godine iznenadi još boljom organizacijom, još zvučnijim imenima i još većim brojem gledatelja tako da sam siguran da će i u ovo „post korona“ vrijeme biti pravo osvježenje na našoj domaćoj, ali i svjetskoj sportskoj i društvenoj sceni. Bit će ovo nešto drugačiji događaj, pod propisanim epidemiološkim mjerama, no vjerujem da će biti jednako, ako ne i spektakularniji nego prošlih godina. Osječko-baranjska županija će i dalje podržavati organizaciju ovog događaja kao i drugih koji prenose jedinstvenu sliku Osijeka, Osječko-baranjske županije i istoka Hrvatske u svijetu. Pannonian je uz sportski i izniman turistički potencijal, jer slika prirodnih, kulturnih i gastronomskih bogatstava našeg kraja zahvaljujući ovom natjecanju obiđe svijet.“ Istaknuo je Ivan Anušić, Osječko-baranjski župan.

Uz nove datume Pannonian Challenge u Osijeku, određeni su i novi datumi Pannonian Challenge Toura koji će drugu godinu za redom - 4. srpnja u Zagrebu, 11. srpnja u Rijeci i 29. kolovoza u Varaždinu - onima koji ne budu mogli do Osijeka, u njihove gradove donijeti i predstaviti najbolje od Pannonian Challengea.
[17.4.2020.] Ovogodišnje, 21. izdanje najvećeg festivala ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe održat će se u novim datumima, krajem ljeta.

Ako je ikada itko pomislio da može biti ekstremniji od našeg festivala ekstremnog sporta grdno se prevario. Mi u Pannonianu i Osijeku se ne predajemo, naša nova vožnja održat će se u novim datumima koje ćemo objaviti uskoro, a tada vam garantiramo pobjedu. U međuvremenu na našem webu i našim društvenim mrežama traje zagrijavanje za XXI Pannonian uz školu BMX-a, strip izdanje naše knjige te niz zanimljivosti i atraktivnih video klipova!“ najavio je nužnu promjenu datuma održavanja osječkog Pannonian Challenge festivala njegov organizator Jurica Barać.

Naime, najveći regionalni festival ekstremnog sporta Pannonian Challenge unatoč svojoj ekstremnosti nije odolio globalnoj situaciji i održat će se krajem ljeta ove godine. Novi datumi održavanja najekstremnijeg regionalnog festivala bit će poznati uskoro nakon što se usklade s ostalim sličnim natjecanjima ekstremnog sporta najvišeg ranga diljem svijeta te izazvanim promjenama u sportskim kalendarima.

U vremenu dok čekamo nove „ljetne“ datume Pannonian Challenge kreativna osječka ekipa svakodnevno priprema te na festivalskim web stranicama i na društvenim mrežama objavljuje zabavne i izazovne sadržaje. Jedan od sadržaja jest i digitalna verzija, globalno popularne, festivalske monografije „PC XX: THE STORY“. Monografija je predstavljena na prošlogodišnjem, jubilarnom XX. Pannonianu, a u njoj je autorica Aleksandra Živković u suradnji s dizajnerskim kolektivom NJI3, retrospektivnim fotografijama festivala i bivšeg skate parka pridružila priče i anegdote o osnivačima, organizatorima, sportašima, glazbenicima, posjetiteljima – svima onima koji su zaslužni što je Pannonian Challenge danas ondje gdje jest.

Svi znaju da mi Pannonian Challenge živimo i da to nije samo organizacija festivala već stil života. Pannonian živi 365 dana u godini, živimo ga čak i onaj jedan prijestupni dan. Unatoč brojnim izazovima za nas opcija „preskakanja“ jednog Pannoniana jednostavno ne postoji! Nove datume objavljujemo uskoro, a do tada pratite naš web i naše društvene mreže i zabavite se uz ekstremno dobre sadržaje“, istaknuo je Barać te za kraj dodao: „Zahvaljujem svim našim partnerima na njihovom razumijevanju za ovu situaciju, a bez kojih Pannonian Challenge festivala u većoj mjeri ne bi niti bilo! Do novih datuma i ponovnog druženja u našem parku ostanimo zajedno, budimo podrška jedni drugima, pokažimo ono najbolje u nama i siguran sam kako ćemo i ovaj izazov uspješno izgurati i iz njega puno toga vrijednoga naučiti!

Foto: Samir Kurtagić


[2.3.2020.] Otvorene su prijave za VolonterOSe 21. Pannonian Challengea.

Ove godine će čak 150 mladih volontera biti potrebno da najveći regionalni festival ekstremnog sporta prođe besprijekorno za sve posjetitelje, sportaše i glazbenike. Naime, Pannonian Challenge, koji se od 3. do 7. lipnja 2020., u Osijeku održava 21. godinu zaredom, još jednom je u potrazi za svojim volonterOSima, koji predstavljaju pokretačku snagu i temelj svakog elementa organizacije festivala. Kriteriji su poznati, a proces prijave je i ovoga puta vrlo jednostavan!

Prijavite se do 1. travnja
Svi zainteresirani, u dobi od 15 i više godina, tako mogu ispuniti online prijavnicu do 1. travnja ove godine, nakon čega slijedi i kratak intervju te konačna selekcija s kojom svi odabrani volonteri pristupaju edukacijama o volonterizmu, a kasnije i važnoj edukaciji o financijskoj pismenosti pod vodstvom Zagrebačke banke. Volonteri mogu birati između čak 14 sektora organizacije festivala, a uz to što ih očekuju besplatne ulaznice na koncerte, poklon paketi, volonterske majice, zahvalnice, hrana, piće i razne bogate nagrade, oni pritom dobivaju i nezaboravno životno iskustvo, kroz kojega će upoznati mnoštvo novih ljudi, steći kompetencije i iz prve ruke dobiti uvid u organizaciju najvećeg regionalnog festivala ekstremnog sporta. Za više informacija o volontiranju na Pannonian Challengeu klikni ovdje.

Još jedno nezaboravno iskustvo
VolonterOSi, kako ih od milja zovu organizatori Pannonian Challengea, predstavljaju jednu koherentnu zajednicu – obitelj u punom smislu te riječi. O tome dovoljno govore i brojna svjedočanstva mladih koji početak ljeta žele iskoristiti samo na jedan način.
„Pannonian mi je u posljednje dvije godine pomogao da postanem bolja i otvorenija osoba. Tako svakog ljeta iščekujem njegov početak i vrijeme kada ću upoznati nove ljude, ali i zabaviti se sa starim prijateljima“, s ushićenjem govori Nina Radić (19 godina), a u tome joj se pridružuje i sedamnaestogodišnji Gabrijel Voda, koji ne može sakriti sreću zbog činjenice što sudjeluje u organizaciji nečega što na najljepši način predstavlja grad Osijek.

Kako raste događaj koji je bolji iz godine u godinu, tako raste i potreban broj volontera. Ove godine čak 150 ljubitelja Pannonian Challengea moći će pomoći u ostvarivanju ovog festivala, a uz to se i dobro zabaviti kroz volontiranje. Kao i prijašnjih godina, uz nas je Zagrebačka banka koja je prepoznala važnost volontera na ovom događaju, stoga ćemo se zajedno potruditi da i ovaj Pannonian bude nezaboravan za sve uključene strane“, zaključuje Mateja Drulak, koordinatorica volontera 21. Pannonian Challengea, uvjerena kako niti ove godine neće nedostajati izvrsnih kandidata.
[21.2.2020.] Osječki Pannonian Challenge uvod u ljetne Olimpijske igre


[4.1.2020.] Ovogodišnji Pannonian Challenge pod pokroviteljstvom Vlade RH


[22.11.2019.] Pannonian Challenge iduće godine održat će se od 3. do 7. lipnja 2020.!

Nakon što je ovogodišnje izdanje jubilarnog 20. Pannonian Challengea oduševilo sve posjetitelje, doznali smo datume idućeg, 21. izdanja vodećeg izdanja urbanih sportova u ovom dijelu Europe. Datume si na vrijeme upišite u kalendare jer urbani sportovi i odlična glazba pokreću sve posjetitelje do ranih jutarnjih sati.

Lijeva obala Drave na vas čeka od 3. do 7. lipnja 2020. Najbolji vozači BMX-a, rola, skateboarda i romobila kao i proteklih godina spremni su za nezaboravan vikend u Osijeku, a organizatori su unaprijed ispričavaju na rasprodanim sobama i gužvama u gradu te najavljuju da će ovo biti najbolji i najveći Pannonian Challenge do sada.

Ove godine nije bilo slobodnog smještaja u Osijeku i okolici, a grad je bio življi no ikada što atmosfera Pannonian Challengea može potvrditi. Imamo najveći i najopremljeniji skate park u jugoistočnoj Europi, više od 300 vrhunskih sportaša i nikad bogatiji nagradni fond. Odlična je prilika uvjeriti se kako najbolji svjetski vozači voze po osječkom skate parku.

Također, BMX i skate su uvršteni na popis Olimpijskih sportova, pa će te gledati vratolomije budućih Olimpijaca.

Festival je odavno nadrastao granice Hrvatske, a već nekoliko godina smo iznimno respektabilan festival na svjetskom nivou. Mi smo oni koji smo počeli od ničega, a uspjeli smo stvoriti važno i veliko natjecanje, a znate zašto? Jer volimo to što radimo, i jer volimo svoj grad. Volimo sugrađane i pružamo im iskustvo koje se može vidjeti u svega nekoliko svjetskih gradova, koji ugošćuju natjecanja u urbanim sportovima. Prošle smo godine obilježili jubilej, a sada smo već prepoznati u cijelom svijetu i samo rastemo. Pridružite nam se na najboljem provodu, vidimo se na lijevoj strani Drave.' – izjavio je Jurica Barać, voditelj projekta Pannonian Challenge.

Pannonian Challenge za svoje novo izdanje priprema do sada neviđen spektakl, upišite datume u kalendare i posjetite najbolje natjecanje urbanih sportova u ovom dijelu Europe. Osijek vas čeka!Tekst: Pannonian team
Foto: Samir Kurtagić


Propustili ste? Pogledajte i..
[FOTO] Pannonian Challenge 2019. - BMX day [nedjelja, dan #4]
[FOTO] Pannonian Challenge 2019. - BMX day [subota, dan #3]
[FOTO i VIDEO] Pannonian Challenge 2019. - Inline [petak, dan #2]
[FOTO] Pannonian Challenge 2019. - Skate [četvrtak, dan #1]
[FOTO] Vrijeme je za adrenalin i dobru zabavu - počeo je 20. Pannonian Challenge
[VIDEO] 19. Pannonian Challenge iza objektiva
Ekstremno dobra zabava, adrenalin i predsjednica RH obilježili 19. Pannonian Challenge
[FOTO] BMX u velikom stilu zatvorio 19. izdanje Pannonian Challengea
[FOTO] INLINERI osvojili osječki skatepark
[FOTO] Skateri osvojili prvi dan Pannonian Challengea
VolonterOSi otvorili 19. izdanje Pannonian Challengea
[FOTO i VIDEO] Skateri, roleri i BMX vozači oduševili Osijek i njegove goste
[FOTO i VIDEO] Pannonian Challenge 2017. - [subota, dan #4, BMX]
[FOTO] Pannonian Challenge 2017. - [petak, dan #3, Skate]
[FOTO i VIDEO] Pannonian Challenge 2017. - [četvrtak, dan #2, Inline]
[FOTO] Službeno počela proslava punoljetnosti Pannonian Challengea [2017.]
[FOTO] Uz glazbu i roštilj otvoren 18. Pannonian Challenge 2017.
Pannonian Challenge 2016.: fotogalerije
[FOTO] Pannonian Challenge 2015. - in-line [četvrtak, dan #2]
[FOTO] Pannonian Challenge 2015. - skate [petak, dan #3]
[FOTO i VIDEO] Pannonian Challenge 2015. - BMX [subota, dan #4]
[FOTO] Uz DJ Omer-a u Kazamatu otvoren 16. Pannonian Challenge [2015.]
[FOTO] Pannonian Challenge 2015. - afterparty [petak, dan #3]
[FOTO] Pannonian Challenge 2015. - afterparty [subota, dan #4]
[FOTO] Pannonian Challenge 2014. - BMX day [subota, dan #4]
[FOTO] Pannonian Challenge 2014. - after party (subota, dan #4)
[FOTO]Pannonian Challenge 2014. - after party (petak, dan #3)
[FOTO] Pannonian Challenge 2014. - skate day [petak, dan #3]
[FOTO] Pannonian Challenge 2014. - in-line + after party [četvrtak, dan #2]
[FOTO] Pannonian Challenge 2014. - in-line [četvrtak, dan #2]
[FOTO] Zabavom u Kazamatu otvoren 15. Pannonian Challenge festival


 Stranica prilagođena ispisu

https://apartman-banek...
Oštenjeno  10.01.2020....
Ag.Dva-srca za PAULU 5...
Izdajem stan od 37m2 n...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:189

Registrirani online (1): Mladjo


Objektiv031

Slavonsko nebo