Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek odlučio je nabaviti mikro:bit računala kao oblik najsuvremenijeg alata za razvoj digitalne kreativnosti i pismenosti za 930 učenika petih razreda osnovnih škola grada.

Grad se tako priključio rastućem broju škola u Hrvatskoj koje su naručile i koriste takva mini računala u cilju razvijanja STEM kompetencija u petom razredu osnovne škole koje omogućavaju dostupnost suvremenih tehnologija generacijama učenika kroz oblikovanje načina razmišljanja mladih za sudjelovanje u globalizacijskim procesima.

Grad je u upravo objavljenom javnom natječaju specificirao kako se naručuju BBC micro:bit GO kao "Farnell MB158"– komplet koji uključuje BBC micro:bit GO, USB kabel, nosač baterije za 2 AAA baterije, 2 AAA baterije i upute za korištenje. Isporučeni micro:bitovi ili njihovi sastavni dijelovi moraju biti novi i ne smiju biti obnovljeni (reparirani).

Procijenjena vrijednost nabave je 112.000 kuna bez PDV-a, a rok isporuke predmeta nabave je 7 dana od sklapanja ugovora ili primitka narudžbenice. Jamstveni rok je minimalno 12 mjeseci, a počinje teći od dana primopredaje.

Ponude se dostavljaju na e-mail: nabava[at]osijek[dot]hr ili poštom na adresu Grad Osijek, Odsjek za nabavu, Kuhačeva 9, Osijek. Ponude moraju biti dostavljene, bez obzira na način dostave, putem urudžbenog zapisnika Grada Osijeka do 10. listopada 2017. do 10:00 sati.

Tekst natječaja sa svim informacijama možete pronaći dolje u tekstu.Tekst: Osijek031.com

Pročitajte i..
Svi učenici šestih razreda do kraja godine dobivaju micro:bit računala
Prvih 7.000 BBC micro: bit-računala stiže u hrvatske škole i ustanove ovih dana


 Stranica prilagođena ispisu
Ostalo ih je 4. 2 mužj...
Dobro došli na web str...
Prodajem kuću u Podgaj...
Pomeranac-Nemački Patu...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:79

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Priroda