Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pon 09. 12. 2019.
Kino Urania: Rev...
Udruga KultAkt: ...
Božićni tramvaj ...
Advent u Osijeku...
Advent u Đakovu ...
uto 10. 12. 2019.
Kino Urania: Rev...
Udruga KultAkt: ...
Božićni tramvaj ...
Advent u Osijeku...
Advent u Đakovu ...
sri 11. 12. 2019.
Kino Urania: Rev...
Udruga KultAkt: ...
Božićni tramvaj ...
Advent u Osijeku...
Advent u Đakovu ...
čet 12. 12. 2019.
Kino Urania: Rev...
Udruga KultAkt: ...
Božićni tramvaj ...
Advent u Osijeku...
Advent u Đakovu ...
pet 13. 12. 2019.
Kino Urania: Rev...
Udruga KultAkt: ...
Božićni tramvaj ...
Advent u Osijeku...
Advent u Đakovu ...
sub 14. 12. 2019.
Kino Urania: Rev...
Udruga KultAkt: ...
Božićni tramvaj ...
Advent u Osijeku...
Advent u Đakovu ...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[5.12.2019.] Ho, ho, ho! Pale se lampice - stiglo je veselo blagdansko vrijeme, što znači da je sve bliže i božićno izdanje ReArt-a!

Najkreativniji božićni sajam u gradu, radionice, izložbe i predavanja vraćaju se 20. i 21. prosinca 2019., u Esseker centar u toplom adventskom ozračju!

Tik pred Božić, zavirite u ReArtov sajam, gdje će radove i predmete izrađene uz puno ljubavi i truda predstaviti dvadesetak kreativnih izlagača, a neće manjkati ni popratnog programa - bilo da želite pronaći unikatan dar za dragu osobu, izraditi sami neku sitnicu, naučiti nešto novo ili se jednostavno zabaviti!

Pridružite nam se, polako krećemo s odmotavanjem programa!

Organizator: Udruga REART i partneri
[30.10.2019.]Zima je ovih dana uistinu pokucala na vrata, a to znači da se bliži još jedno božićno izdanje ReArt festivala.

Već petu godinu za redom, u božićnom ambijentu kroz ReArt festival održava se kreativni sajam koji okuplja brojne obrtnike, rukotvorce i kreativce na jednome mjestu...

Natječaj za izlaganje na ovogodišnjem božićnom ReArtu je službeno otvoren, a prijave traju sve do 30. studenog 2019.

Klik na link i prijavi se!

ReArt božićni festival održat će se 20. i 21. prosinca 2019. u Osijeku. Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet ili brand. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji se prilaže.

Cilj ReArt festivala je predstaviti publici male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire, osvijestiti “uradi sam” kulturu, poticati umjetnike i kreativce, publici poručiti “Misli globalno-kupuj lokalno” te stvoriti ugodan ambijent vezan uz božićnu tematiku.

Opis proizvoda podrazumijeva: slike, crteži, ilustracije, grafike, fotografije itd. Dizajn (produkt, modni), re-dizajn, suveniri ili od predmeta opće uporabe igračke i biljna kozmetika. Na natječaj se mogu prijaviti slikovnice i stripovi tiskani u maloj nakladi.

Potrebno je ispuniti „Prijavnicu za ReArt Božić 2019.“ i uz prijavnicu koju se šalje na e-mail, treba priložiti i minimalno 4 fotografije s primjerima proizvoda koji se planiraju izlagati. Fotografije predstavljaju vas i vaš proizvod stoga savjetujemo da ih šaljete u što kvalitetnijem formatu.

Mole vas da sve prijave pošaljete na e-mail: reart.sajam[at]gmail[dot]com sa naznakom „ReArt Božić 2019.“ najkasnije do 30. studenog 2019. Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Sve prijave prolaze stručno žiriranje, nakon kojeg će autori i grupe autora elektronskim putem biti obaviješteni o rezultatima natječaja. Prijava na natječaj je besplatna. Svi odabrani izlagači ispunjenom prijavnicom i potpisom prihvaćaju pravila i izlagačke uvjete ReArt festivala u božićnom izdanju.

Ostalo:
Izlagač ili grupa izlagača ima jedan kvadratni metar prostora za izlaganje. Od opreme svatko od izlagača će imati dio stola za izlaganje dok ostale rekvizite moraju donijeti sami. Ukoliko dođe do oštećenja ili gubitka predmeta, odgovornost snose sami izlagači. ReArt traje dva dana, stoga svi izlagači dolaze u isto vrijeme (jedan sat prije početka) i odlaze u isto vrijeme ostavljajući za sobom čist prostor kakvim su ga i zatekli. Osim što se može izlagati svoje proizvode, izlagači samostalno određuju načine i metode naplate svojih proizvoda u skladu sa zakonskim odredbama. Izlagački prostor/dio stola na božićnom izdanju ReArta je naznačen u prijavnici prema cjeniku Organizatora.Pogledajte i..
[FOTO] Božićni ReArt sajam - najbolji pokloni za nadolazeće blagdane
[FOTO] Božićni ugođaj u Esseker centru - Počelo još jedno izdanje ReArt festivala [2017.]
[FOTO] Započelo božićno izdanje ReArt festivala
Božićni ReArt sajam umjetnosti i rukotvorina je počeo! [2015.]
Završilo je drugo po redu božićno izdanje ReArt festivala [2015.]


 Stranica prilagođena ispisu