Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 13. 10. 2019.
Plesni klub Bole...
Dječje kazalište...
CineStar Osijek:...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [10....
pon 14. 10. 2019.
Plesni klub Bole...
Karijeriranje [2...
11. Međunarodna ...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [10....
uto 15. 10. 2019.
Plesni klub Bole...
Građevinski i ar...
11. Međunarodna ...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [10....
sri 16. 10. 2019.
Fakultet agrobio...
Građevinski i ar...
11. Međunarodna ...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [10....
čet 17. 10. 2019.
Fakultet agrobio...
Građevinski i ar...
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
2. sajam obitelj...
pet 18. 10. 2019.
Club Exit: 1 Yea...
Građevinski i ar...
11. Međunarodna ...
Ekonomski fakult...
SD Jug: 28. poje...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U subotu, 1. prosinca 2018., u Vukovaru će u 17 sati svečano biti otvoren „Advent u Vukovaru“ i jedinstvena manifestacija „SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru“ u sklopu koje će se u Vukovaru okupiti preko 600 djece iz svih dijelova Hrvatske, koja će se kroz glazbu, ples, glumu i kreativne radionice družiti s Vukovarcima sve do 24. prosinca, kada manifestacija završava.

Također, u sklopu manifestacije, održat će se i posebna humanitarna akcija „Vukovarski adventski kalendar dobrote“ u sklopu koje će se za 24 vukovarske obitelji s više djece, tijekom cjelokupne manifestacije prikupljati blagdanski darovi koje će im, zajedno s božićnim drvcem i namirnicama za blagdanski stol biti uručene neposredno prije završetka manifestacije.

„Svečano otvorenje Adventa u Vukovaru održat će se 1. prosinca na glavnom Trgu u Vukovaru, s početkom u 17 sati, uz nastupe poznatih pjevačkih imena – Vukovarcima će zapjevati Zaprešić Boys, Marina Tomašević, grupa Meritas, Jelena Radan, operna pjevačica Antonela Malis, klapa Stine, dječji zbor Vukovarski golubići, a zaplesat će plesna grupa Atomi, te plesne grupe Venera i Mambo. Uz Mažoretkinje grada Vukovara, u sklopu otvorenja predstavit će se i predstavnici nacionalnih manjina iz Vukovara, uz izvedbe svojih božićnih napjeva. Ovo je uistinu vukovarski advent pun ljubavi i zajedništva!“, istaknuo je na netom održanoj najavnoj konferenciji za novinare Aleksandar Kovačević, producent manifestacije „SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru“.

„Advent u Vukovaru“ i zasigurno najposebniju ovogodišnju dječju adventsku manifestaciju u cijeloj zemlji - „SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru“, svečano će otvoriti gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava. Za sve produkcijske segmente brine agencija Organizatori bez granica, a nositelji cjelokupnog programa su Grad Vukovar i Turistička zajednica grada Vukovara.

Program će se održavati u grijanom šatoru postavljenom tik uz klizalište na Trgu RH gdje TZ grada Vukovara organizira i Božićni sajam te prigodnu ugostiteljsku ponudu. Radno vrijeme sajma će biti od četvrtka do nedjelje od 9 do 22 sata. Uz prigodnu ugostiteljsku ponudu u šatoru će osim sajma biti organiziran i Kutak Djeda Božićnjaka. Program će se odvijati od četvrtka do nedjelje od 17 do 22 sata.

Klizalište se otvara 6. prosinca kada će biti organiziran i poseban program Dočeka sv. Nikole.

Osim Adventa u Vukovaru posjetite i..
- Advent u Bilju [2018.]
- Advent u Belišću [2018.]
- Advent u Osijeku [2018.]
- Advent u Đakovu [2018.]
- Advent u Orahovici [2018.]


 Stranica prilagođena ispisu