Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O namaZbog izvođenja radova na projektu modernizacije tramvajske infrastrukture na dionicama u Županijskoj ulici od Ružine ulice do Đakovštine, te nužnog obilaska zone radova, GPP je u obvezi dijelom preusmjeriti autobusne linije koje prometuju predmetnom trasom, od 07. svibnja 2023. godine od 18:00 sati, sve do planiranog završetka, uz privremeno ukidanje oba autobusna stajališta na Đakovštini.

Privremena regulacija prometa odvijat će se prema sljedećem:
autobusna linija 3: Čepin 3-4 - Ind. zona Nemetin - Tenja 4-3
autobusna linija 4: Briješće - Filipovica - MIO - Tenja 4-3
autobusna linija 5: Bijelo Brdo – Đakovština
autobusna linija 6: Ivanovac - MIO
autobusna linija 7: Đakovština - Podravlje – Tvrđavica
autobusna linija 9: Drinska - Uske njive – Drinska, kao i
tramvajska linija 2 (vozi autobus): Bikara - Trg LJ. Gaja - Ul. Hrvatske Republike
prometovat će obilazno iz Ul. Hrvatske Republike – lijevo Prolaz A. Slavičeka – ravno u Ul. Zrinjevac - desno Reisnerovom i lijevo Vinkovačkom ulicom prema Mačkamami, Bikari, Briješću, Čepinu i Ivanovcu.

U ovom smjeru privremeno se uvodi autobusno stajalište u Ulici Prolaz A. Slavičeka, kao i stajalište u Reisnerovoj ulici prije ulaska u kružni tok na Đakovštini prema Vinkovačkoj ulici (zamjena za stajalište Đakovština zapad).

U povratku, svim ovim autobusnim linijama koje imaju smjer prema Gajevom trgu, preusmjerava se trasa iz Vinkovačke ulice desno Reisnerovom – lijevo Ul. Zrinjevac – lijevo Gundulićeva – desno Prolaz A. Slavičeka, te – desno do povratka na ustaljene trase u Ul. Hrvatske Republike.

Iznimka je tramvajska linija 2 (voze autobusi), koja ide od Đakovštine - desno Reisnerovom gdje je privremeno autobusno stajalište ispred k.br. 73 (zamjena za kolodvore) – dalje lijevo u Ul. Kardinala A. Stepinca – lijevo do Gajevog trga i dalje po trasi linije.

Na ovoj obilaznoj trasi privremeno stajalište je postojeće tramvajsko stajalište na Đakovštini, koje će se koristiti za sve navedene autobusne i tramvajske linije.
Autobusne linije 1 i 2 iz Ul. Hrvatske Republike prometuju ustaljenom trasom u smjeru zapada i Josipovca. Povratak na ovim linijama je: Gundulićeva ulica – lijevo Prolaz A. Slavičeka – desno Ul. Hrvatske Republike i dalje po trasama linija.

Napomena: na autobusnoj liniji 7: Đakovština - Podravlje – Tvrđavica ukida se polazno stajalište na Đakovštini, te su prolazna vremena prilagođena tramvajskom stajalištu na Đakovštini.

Isto važi i za nekoliko dodatnih polazaka u vršnim vremenima sa Đakovštine za Tenju.

[klik za uvećanje]


 Stranica prilagođena ispisu
Odgajivacnica Kan is K...
U ponudi imamo 4 stene...
Francuski buldog štenc...
Na ovom mestu moze...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:414

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Advent u Osijeku

Propustili ste? Pogledajte!