Autor |
Poruka |
barba Ukupno postova: 209 Lokacija: svemir Spol:  Nebitno
|
ajmo svi vidioci bubala nek se jave pa da usporedimo svjedočanstva... ja ga recimo vidijo na dnu šalice za kahvu kad ću srknuh jutrom |
|
|
|
|
 |
loreta Ukupno postova: 21 Spol:  Nebitno
|
Gospodine Bubalo dosta nam je vaših par mjeseci rada,slobodno idite u Drinovce i tamo budite gradonačelnik.
Pustite mlade i sposobne ljude da vladaju gradom. |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
A koji su to, mlada Loreta? I sposobna?
Dosta je više ovakvih parola. Da u Hrvatskoj postoje mladi i sposobni, ne bi na vlasti bili Hdz i otpadnici Hdssb, Hsp, i ostalo.
Inače, koliko god Osijek bio prljav, ili ne bio, upravo fascinira ta odnedavna briga građana za čistoću. Rijetko koja tema osvoji toliko komentara poput ove. Sada i Bubalo zna, ako očiste grad, pobijedit će i na slijedećim izborima. |
|
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
A koji su to, mlada Loreta? I sposobna?
Dosta je više ovakvih parola. Da u Hrvatskoj postoje mladi i sposobni, ne bi na vlasti bili Hdz i otpadnici Hdssb, Hsp, i ostalo.
Inače, koliko god Osijek bio prljav, ili ne bio, upravo fascinira ta odnedavna briga građana za čistoću. Rijetko koja tema osvoji toliko komentara poput ove. Sada i Bubalo zna, ako očiste grad, pobijedit će i na slijedećim izborima.
|
kako je netko gore napisao vecina ovdje pise samo da pljuju.
Grad je prljav(ovih dana je malo pociscen) ali kolko se sjecam tako je svake godine u 1 i 2 mjesecu jer svake godine je detaljnije cisnjenje ulica pocinjalo 1.3.
Izborne pobjednike ce odluciti rad ili nerad ovih i opozicije ali izborne pobdjenike saznat cemo za 3g a ne sada. Isto tako,HDSSb vec sada ima toliku bazu glasaca da gadno moraju zabrljati da bi se izgubili izbori u gradu uz ovaku opoziciju!
Ove sitne stvari sto Glas objavi i onda se srede za par dana(cistoca,vinogradska,nathodnik,gpp....) vjerovatno vise donesu glasaca nego sto odnesu! |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Inače, koliko god Osijek bio prljav, ili ne bio, upravo fascinira ta odnedavna briga građana za čistoću. Rijetko koja tema osvoji toliko komentara poput ove. Sada i Bubalo zna, ako očiste grad, pobijedit će i na slijedećim izborima.
|
nisi u pravu.
procesljaj malo starije postove i vidjet ces da vecina nas nije imala milosti ni prema djapicu ni prema dolezalu.
zestoke rasprave su se vodile i o macuhicama, zoo hotelu i o onoj stazi za nordijsko hodanje ... a da ne spominjem pljuvacinu i oplakivanje svakog drveta koje su ubili.
a sto se bubala i ciscenja grada ... u pravu si. grad, gradonacelnik i njegova svita uglavnom vodi komunalnu politiku, tako da cist grad, zelen grad 80% garantira pobjedu na izborima. |
|
|
|
|
 |
arsen1 Ukupno postova: 77 Spol:  Nebitno
|
Ej nemojte nasjedati na četvrt milijuna kuna za passata. Plaćen je oko 400 tisuća, odnosno 250 tisuća plus stari auto pod račun. |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
... ja živi svjedok! Tad maćuhice bijahu glavni problem, a sad kad je prljavština prekrila grad umjesto bilo kakvog cvijeća - shvatilo se da te nesretne maćuhice ne mogu same od sebe nastati, nego ih se prvo mora nabaviti, posaditi, okopavati, pljeviti, zaljevati... Dakle, prva lekcija: komunalni standard se ne podrazumijeva sam po sebi nego se mora brinuti o njemu i podizati ga. Sad gledamo kako se urušava i nazaduje. Za manje od godine dana. |
|
|
|
|
 |
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol:  Žensko
|
hmmm...ja stvarno ne znam u kojem ja to gradu živim...
uspoređujući ovu i prošlu godinu, ne vidim razliku u čistoći...jednako imam otpalog lišća kao i prošle godine na parkingu ispred zgrade, nisam primjetila razliku u koševima za smeće (i dalje ih nema)...
jedinu razliku koju sam primjetila u odnosu na prošlu (i prošle) godine je to što nam je ralica ove godine prošla kroz ulicu i počistila snijeg...
eto...možda ja dobro ne vidim, ali po meni, kako bi stari ljudi rekli, ista meta isto odstojanje... |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Jbga ja ne vidim. Prijašnjih godina mi je prošla ralica ulicom (istina možda dva put u sezoni ali je prošla  ) ove sezone nula... A od Unikoma sam dvije ulice dalje pa ne mogu pričati da smo daleko ili da je uska ulica kad je ulica dovoljno široka. No prijašnjih godina sam vidio i da idu komunalci i dijele kazne, sada nisam vidio ni jednog, možda se eto potrefilo da ih nisam vidio a bilo ih je. Al onda opet ni mjesni odbori unutat gradske četvrti nisu počistili niti snijeg niti led ispred zgrada, pa što je onda za očekivati?
A da je prljav grad je. I to puno više nego prijašnjih godina. Prije je išao Unikom i sa onim traktoriziranim kosilicama kosio travu gdje su napuštene ili srušene kuće. Proljeće dolazi vidjet ćemo da li će i to odraditi, ili će i to ostati samo lijepo sjećanje. |
|
|
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
Jbga ja ne vidim. Prijašnjih godina mi je prošla ralica ulicom (istina možda dva put u sezoni ali je prošla  ) ove sezone nula... A od Unikoma sam dvije ulice dalje pa ne mogu pričati da smo daleko ili da je uska ulica kad je ulica dovoljno široka. No prijašnjih godina sam vidio i da idu komunalci i dijele kazne, sada nisam vidio ni jednog, možda se eto potrefilo da ih nisam vidio a bilo ih je. Al onda opet ni mjesni odbori unutat gradske četvrti nisu počistili niti snijeg niti led ispred zgrada, pa što je onda za očekivati?
A da je prljav grad je. I to puno više nego prijašnjih godina. Prije je išao Unikom i sa onim traktoriziranim kosilicama kosio travu gdje su napuštene ili srušene kuće. Proljeće dolazi vidjet ćemo da li će i to odraditi, ili će i to ostati samo lijepo sjećanje.
|
I treba vidjeti hoće li redovito čistiti Ilirsku ulicu  (kao prijašnjih godina jel). |
|
|
|
|
 |
 |
|