DANAS su se oko 11.30 sati, pred tunelom Mala Kapela, pred očima zbunjenih turista potukla dvojica policijskih službenika, koji su trebali nadzirati promet, prenosi Cropress.
Nekoliko stotina turista, koji su se u kilometarskoj koloni kretali autocestom, kod tunela Mala Kapela su zatekli nesvakidašnji prizor - pokraj policijskog automobila, dvojica uniformiranih policajca koji su trebala regulirati promet i nadzirati sigurnost putnika na autocesti Zagreb-Split, tukli su se.
Prema riječima očevidaca, policijski službenici su se udarali šakama i nogama, no na sreću ni jedan od njih nije posegnuo za oružjem.
Policijskim službenicima je liječnička pomoć ukazana u Općoj bolnici Ogulin. Jedan ima kontuzije glave, a drugi ogrebotine, ozljede nosne kosti i rastrgane usne.
Prema pisanju Cropressa, policajci su zasad suspendirani, a neslužbeno se doznaje da su se potukli zbog činova, o kojima su raspravljali dok nije započela svađa, a potom i tučnjava.
Ne može se jedna skupina ljudi u društvu izdvojiti i zasebno etiketirati nekakvim osobinama, a da u isto vrijeme iste osobine ne pripadaju i ostalim članovima toga društva.
Pojednostavljeno za navijače, a.c.a.b. - ali i
a. Hrvati. a.b.
Slijedom toga ja bih se suzdržavao od takvih uvreda, svjestan da vrijeđam samog sebe. Ali šta to briga izgubljene, u njihovom je svijetu pucanje petardi i nadvikivanje s protivnikom sjajan doživljaj?
i što je tu bilo zlo?
Pa to je dio svakodnevnice na našim cestama, pa kamion je cijelo vrijeme jašio crtu.
Zbog toga bi se kao trebao vuć za njim do Nemetina?
Da se snimatelj vozio za mnom clip bi trajao svega 10 tak sekundi, jer ja nemam strpljenja ko naša policija.
BTW danas se vozim iza Megle cisterne i skontam da mi po šjbi špritza mlijeko, ko svaki pošteni malograđanin ja sviram , blicam i pokušavam lika zaobići da mu kažem za curenje mlijeka. Taman sam se izbacio u obilaženje i tip me počne gurati s ceste, nakon 3-4 km uspijem ga zaobići iako nisam qurtza vidijo od mliječne šajbe. Rukama i nogama mu dajem do znanja da mu je cisterna u jajima, a on meni odapne srednjiku na šaci.
Eh dabogda moro platit svaku kap mlijeka.
debeli je napisao/la :
i što je tu bilo zlo?
Pa to je dio svakodnevnice na našim cestama, pa kamion je cijelo vrijeme jašio crtu.
Zbog toga bi se kao trebao vuć za njim do Nemetina?
Da se snimatelj vozio za mnom clip bi trajao svega 10 tak sekundi, jer ja nemam strpljenja ko naša policija.
BTW danas se vozim iza Megle cisterne i skontam da mi po šjbi špritza mlijeko, ko svaki pošteni malograđanin ja sviram , blicam i pokušavam lika zaobići da mu kažem za curenje mlijeka. Taman sam se izbacio u obilaženje i tip me počne gurati s ceste, nakon 3-4 km uspijem ga zaobići iako nisam qurtza vidijo od mliječne šajbe. Rukama i nogama mu dajem do znanja da mu je cisterna u jajima, a on meni odapne srednjiku na šaci.
Eh dabogda moro platit svaku kap mlijeka.
zlo? srećom ništa, ali da si bio u autu koji je iz suprotnog smjera skoro imao crash test sumnjam da bi postavio isto pitanje.
Najdraži su mi ti likovi koji se kao ŽURE, zaobilaze sve redom, naprave slične situacije kao na filmiću i na prvom semaforu ja ga stignem.
Koja je uopće poanta divljanja.