Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ivan Jelušić iz ORQA-e dobio nagradu kao osnivač godine u finalu CESAwards

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.11.2019. 11:33 
Naslov:  Ivan Jelušić iz ORQA-e dobio nagradu kao osnivač godine u finalu CESAwards
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječanin Ivan Jelušić, jedan od osnivača ORQA start-upa koji se specijalizirao za dizajn FPV naočala za upravljanje dronovima, odnio je pobjedu u finalu Central European Startup Awards za 2019. godinu.

Central European Startup Awards je najvažnija regionalna startup nagrada koja se ove godine održala u glavnom gradu Rumunjske, Bukureštu, ukupno po šesti put. Nagrade se dodjeljuju u 16 kategorija, a obuhvaćaju deset država s područja Središnje i istočne Europe, uključujući Hrvatsku.

Riječ je o velikom događaju koji povezuje poduzetnike iz tehnološkog sustava iz zemalja CEE na čijem se velikom finalu okupilo preko 600 profesionalaca, poduzetnika, investitora i drugih ključnih dionika ovoga sektora. O veličini nagrada svjedoči i podatak kako je ove godine prijavljeno rekordnih 5.500 nominacija.

U tako velikoj konkurenciji, Ivan je osvojio prestižnu nagradu za najboljeg osnivača startupa za 2019. za ORQA-u, startup koji je osnovao sa Srđanom Kovačevićem, a koji se proslavio izradom visoko kvalitetnih FPV naočala za upravljanje dronovima, o čemu smo u nekoliko navrata pisali.

CES nagrada nije prvo priznanje koje su Ivan i ORQA dobili za svoje inovativne naočale. Prvi veći uspjeh bila mu je pobjeda na Idea Knockout festivalu 2018., što im je omogućilo odlazak i predstavljanje na najvećem CES događaju, onome u Las Vegasu.

Čestitamo Ivanu u nadi kako će njegovom start-upu ovo biti još jedna važna odskočna daska za što bolji plasman na globalnom tržištu.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Orqa


Pročitajte i..
[VIDEO] Osječki startup Orqa svojim FPV naočalama za upravljanje dronovima osvojio put u Las Vegas na CES 2019.
Osječki start-up Orqa apsolutni hit na CES-u 2019.!
Fenomenalan uspjeh osječke Orqe i njenih FPV naočala – za samo nekoliko minuta premašili su zacrtani cilj Kickstarter kampanje!
Srđan Kovačević iz Orqe "CES 2019. u Las Vegasu nadmašio je sva naša očekivanja!"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: