Autor |
Poruka |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Upravo to i govorim, pokušavam dokazati da Glavaš nije ni na jednoj listi, i da se Vrdoljak ne bi dovodio u situaciju da dopusti da mu itko išta diktira.
Bubalo je 5 godina vodio županiju bez mrlje (ako je tu i bio Glavaš u pozadini onda mu se treba priznati da je dobro odradio posao).
Dakle - ne vidim zašto tom mladom timu ne dati priliku da vodi grad.
Imate bolju alternativu? Samo dajte, rekao sam već, BILO TKO osim HSP/HDZ mafije za mene je odlično rješenje.
U ovom trenutku za mene to su ljudi na čelu sa Bubalom i Vrdoljakom (iz koje god stranke dolazili), ne sumnjam da će okupiti kvalitetan tim ljudi, i da mogu dobro odraditi posao.
Ako ništa drugo dokazali su se (pokazali su HSP-u zube). |
Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 12.03.2009. 11:08; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Vjerovao bih u ovo da sam Glavas nije rekao da nece pristani ni na kakve uvjetovane koalicije [vjerojatno mislivsi na uvjete koje je Vrdoljak svojevremeno uvalio Djapicu].
Drugim rijecima, teza da je Vrdoljak nesto uvjetovao je pobijena i prije nego je javno izrecena.
Nazalost. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Ispravi me ako griješim, Glavaš je to rekao kao reakciju na HSS-ovo uvjetovanje kandidata za župana?
Možda sam preoptimističan, ali zar je teško povjerovati da su za stol sjela dva mlada i uspješna čovjeka sa svojim idejama i projektima, dogovorili se i odlučili ići zajedno?
Vrdoljak je svojevremeno imao dobrih zamisli (realizacija kojih bi dovela do izravnog prestanka punjenja HSP-ove kese pa mu je onemogućeno provesti ih).
Zašto ne vjerovati da će ih sada lakše realizirati? |
Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 12.03.2009. 11:13; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
nooky Ukupno postova: 120 Spol:  Nebitno
|
[quote="OsijekNepokoreniGrad";p="227842"]
Bubalo i njegovi ljudi su izvukli županiju, pa će i grad.
Momak, uz svo duzno postovanje, malo manje gledaj STV, a malo vise odi na teren pa vidi kako ljudi zive...toliko o "izvlacenju" zupanije... |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Ovo ne bih komentirao.
1. nauči quotat
2. nauči razliku između jedinica lokalne samouprave i županijske samouprave |
|
|
|
|
 |
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
s obzirom da se majstor zajebo(vrdoljak)i ušao u koaliciju sa bolesnikom i lopovom(glavaš) ,te tako i ono malo nade ugasio za boljim osijekom.križam njega kao mog kandidata za gradonačelnika . moj izbor če biti stranka poznanstava i rodijačkih veza sa svekolikom vlašću u državi. zašto bih ja bio drukčiji od njih i borio se za neke ideale kada svoje ciljeve mogu ostvariti priklanjajuči se večini(hdz) i poznanstvima tih istih. a možda im se bude dalo pa i dokrajče glavaša bilo to preko suda ili suverenom pobjedom na izborima.a što se tiče hsp ,s njima če lako . |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Možda sam preoptimističan, ali zar je teško povjerovati da su za stol sjela dva mlada i uspješna čovjeka sa svojim idejama i projektima, dogovorili se i odlučili ići zajedno?
|
Da, tesko je povjerovati da su za stol sjela dva mlada i uspjesna covjeka, jer iza jednog od njih stoji glavas.
Svima je jasno da se glavas primirio samo zato sto se tako dogovorio sa sanaderom i ovaj ga pustio iz pritvora.
Od silnih uvreda protiv sanadera, seksa & Co. ... glavas vise ni slova ne progovara. Manji je od makova zrna ... ali je zato na slobodi.
Eto, to je jedini razlog zasto glavas nije na listama i zasto vlada iz sjene. |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Svašta se tu da pročitati. Onda uživaj još malo u đapićevsko/hadezeovskoj vladavini, valjda ti to odgovara. |
|
|
|
|
 |
zmija Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
I za koga da ja sad glasam, stvarno ne vidim izbor, svi mi se gade...a nista, ja ne glasam i unaprijed se 4 godine odričem od pljuvačine po budućim vlastomajmunima. Izlazak na izbore ce biti 25 %, a to znaci da ce HSP i zombiji pobijediti. |
|
|
|
|
 |
britva_bozo
Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
nije mi jasno o kavkim vi svjetonazorima pricate i sto razlikuje u hrvatskoj stranku desnice od stranke ljevice?
davnih dana sam prestao glasati na temelju svjetonazora...
tak da glasam za ljude za koje smatram da su najbolji kandidati, a vrdoljak i bubalo su po mom misljenju, koje ne mora biti tocno, najbolji trenutno...
drago mi je da se vrdoljak odlucio na bubala, jer u protivnom ne bi imao nikakve sanse za sluzenje gradu, a takav nam treba....
o bubalu govori sve njegov rad u zupaniji, stoga necu trositi rijeci na glupa prepucavanja tko je ciji pijun itd...
mozda gajim previse animoziteta prema dapicu, ali ne mogu se pomiriti s cinjenicom da me takav lik predstavlja...
osijek je 15 godina bio zadnje uporiste liberalizma i grad kulture, a onda dodje divlji i otjera pitome sa matom bulicem na trgu....
o poslovima koje je odradio, sto svi vole uzimati u usta, radije ne bih jer se odmah nasekiram...
primjera radi, u donjem gradu su napravili kao greskicu, kad su postavili ciglice i kamenje na tlo pokazalo se da je to katastrofalne kvalitete, pa su onda to zamijenili, a uz to i povecali trosak trga za bijednih milion kuna... a da ne spominjemo duplo placanje istog kamena za kapucinsku itd itd... ma strava... |
|
|
|
|
 |
crazy horse
Ukupno postova: 15 Spol:  Nebitno
|
Ne mogu da ne primjetim opetovane opaske o tome kako je bubalo bez mrlja. Sjećam se događaja od prije koju godinu kada je glavašev odvjetnik putovao u zagreb na gostovanje u emisiji na hrt-u s autom od županije. Nakon nekoliko dana potezanja oko ove teme u jednom osječkom listu bubalo je hladno nakon svega izjavio "za mene je ova priča završena".
Do zadnjeg trenutka nisam vjerovao da će se vrdoljak na kraju ovako iskompromitirati... |
|
|
|
|
 |
zmija Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
I za koga da ja sad glasam, stvarno ne vidim izbor, svi mi se gade...a nista, ja ne glasam i unaprijed se 4 godine odričem od pljuvačine po budućim vlastomajmunima. Izlazak na izbore ce biti 25 %, a to znaci da ce HSP i zombiji pobijediti. |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
to što ti ne kontaš stvari tvoj problem. Nije isključivi cilj doći na vlast, jer vrlo je relativan pojam biti na vlasrti. HSS je na vlasti? U vladi sigurno, u vlasti ne.. HDZ drzi koce.
Ne, trebaju mi jebeni pravnici vodit drzavu i al đapone, ekonomisti i takvi? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Drago mi je što ovdje ima mojih istomišljenika.
Treba naučiti razliku između VLADATI i OBNAŠATI VLAST.
Dakle HSP/HDZ trenutno VLADAJU, Bubalo i Vrdoljak će OBNAŠATI VLAST. |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
OsijekNepokoreniGrad... treba samo mislit, jel... e, da... CILJ pol. stranke nije isključivo taj da dođe na vlast, nego da na nju utječe... Štoviše, za neku stranku je bolje da nije u vladi , a ima utjecaj..jer na taj način ne dijeli odgovornost.. Kako je to moguće? Vrlo jednostavno... svaka ruka u Saboru je bitna |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
 |
|