s Raspisan javni poziv za kupnju stanova iz programa POS-a na području Osijeka
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ovih je dana raspisan javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz programa društveno poticanje stanogradnje (POS) na području grada Osijeka radi utvrđivanja dodatne liste reda prvenstva, piše portal Zgradonačelnik.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje pisanih zahtjeva za kupnju stanova iz Programa POS-a na lokaciji uz Vinkovačku cestu, sukladno Zakonu.

Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Osijeka imaju svi građani – državljani Republike Hrvatske koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, odnosno nemaju odgovarajući stan.

Zahtjev za kupnju stana s potrebnom dokumentacijom u prilogu, dostavlja se isključivo putem pošte i to do 31. kolovoza 2021. na adresu:
Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama, Trg Ante Starčevića 3/1, 31000 Osijek uz naznaku: „Ime, prezime i adresa – Zahtjev za kupnju stana iz Programa POS-a – Grad Osijek – NE OTVARAJ”.

Bodovanje i uvrštavanje na Listu reda prvenstva provest će se u skladu s Odlukom o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Osijeka.

Prijedlog dodatne Liste reda prvenstva te konačna dodatna lista objavit će se na oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici APN-a.

Javni poziv i svu dokumentaciju možete pronaći na mrežnoj stranici APN-a.Tekst i foto: Osijek031.com


 Stranica prilagođena ispisu
U ponudi kvalitetno, c...
Prodajem prvoklasne št...
POMERANSKI ŠPIC, štenc...
"Predavanje engleskog ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:86

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Zelenilo

Propustili ste? Pogledajte!