Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Bubalo: Leti iz grada svatko tko glumi javni prijevoz

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Angelium

Ukupno postova: 874
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 09.12.2010. 0:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Onog trenutka kada budem nogom kroćio u autobus koji me treba voziti za Drinovce shvatiti ću da sam ostao bez zadnje trunke ljudskosti u sebi i isplati si metak u čelo.
Samoubojstvo je grijeh ali bolje goriti cijeli vječnost u paklu nego se ić kupati na bazen izgrađen na slavonskoj privatizaciji.

Dosta za danas umoran sam, ode spavat, nastavljamo ujutro Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
centurion
Ukupno postova: 938
Spol: Muško Muško
Post Postano: 09.12.2010. 0:51 
Naslov:  

ma šalio sam se . naime nema bazena Sad
Al cudno je sad da tako pricas a 2005 d o2007 kad ste bili u koaliciji a i prije kad ti si bio još bliskiji sa njim nisi tako pričao. al dobro . ovo je forum a ne zivot pa tu mos svasta napisati Wink

Ukupno postova: 1719
Upozorenja : 1
Post Postano: 09.12.2010. 8:49 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la :
birki je napisao/la :

Ako ih nazove 3oje razlicitih ljudi od tvrdje do retfale - svi udju i izadju na istom mjestu - naplate im 3 voznje.

daj života ti objasni kako "3oje različitih ljudi od tvrdje do retfale" uspiju ući i izaći na istom mjestu... osijek031.com smile :-<=

ne bi vjerovao, meni se dogodilo Smile

diva

Ukupno postova: 623
Post Postano: 09.12.2010. 11:22 
Naslov:  

Cammeo je odlična firma koja je falaBogu došla u naš grad. Konačno povoljan taxi prijevoz za sve, od starih, bolesnih, nemoćnih, do omladine kojoj se žuri u bilo kojem smjeru, kao i noćne vožnje lagano ili malo laganijeee pripitih sugrađana koji konačno mogu popiti dvijeee pive više...
Zašto se Bubalo živcira, čak i prijeti? Pa iz neznanja..Cammeo nema mjesečne karte već godišnje popuste na vožnju...ali on nema potrebe za njihovom uslugom pa ne može ni znati..iako bi "gradonačelnik" trebao imati uvid u ovako dobro organiziranu tvrtku koju hvale SVI kojima je konačno olakšala, nekima najnormalnije životne potrebe, te donijela radna mjesta.
Gradonačelnik neka ode na bilo koji odjel čekaonica u KBO pa će samo uz put cuti građane na koji su način stigli do bolnice. Mnogi nemaju nikoga da ih doveze ili neće da budu teret svojima...jer i starost ima svoj ponos...i u starosti ima dišpeta....
Nooo Bubalo je spreman dati nogicu u auspuh Cammea, a da ima i malooo filinga..trebalo bi mu biti jasno kako je Cammeo najbolje što se dogodilo u ovom gradu od kako se "Slavonija inati"...pa neka on nastavi...zato smo još uvijek u "sokaku"...
a o Baranji da ne govorim....u njoj još uvijek žive zmajevi.... Wink

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 09.12.2010. 18:42 
Naslov:  

PsychoSoldier je napisao/la :
birki je napisao/la :

Ako ih nazove 3oje razlicitih ljudi od tvrdje do retfale - svi udju i izadju na istom mjestu - naplate im 3 voznje.

daj života ti objasni kako "3oje različitih ljudi od tvrdje do retfale" uspiju ući i izaći na istom mjestu... osijek031.com smile :-<=

šta ti se dogodilo? Shocked

PsychoSoldier

Ukupno postova: 1719
Upozorenja : 1
Post Postano: 10.12.2010. 17:50 
Naslov:  

PsychoSoldier je napisao/la :
birki je napisao/la :

šta ti se dogodilo? Shocked

aa drugacije smo shvatili ovu izjavu Smile
on je vjerojatno mislio na to da je 3 razlicitih ljudi upalo u taksi i zajedno su isli na relaciji tvrda-retfala, usli i izasli na istom mjestu...
a mozes shvatiti i tako da je rekao da je 3 ljudi uslo negdje na putu do retfale (ne svi na istom mjestu) i onda u nastavku napise da su usli na istom mjestu... (malo se nespretno izjasnio vjerojatno Smile )

captain_banana

Ukupno postova: 106
Post Postano: 11.12.2010. 15:13 
Naslov:  

Zanima me u kojem zakonu je zabranjeno izdavanje mjesečnih karata za prijevoz osim za autobusni. Zna li tko?

Skoči u forum: