Autor |
Poruka |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Uclanio se u hsp i odmah brani Srba a do nedavno u kampanji ga je mrzio kao i sve Hspovce..
Tko je sve u bolnici hdssbov kadar?
imas jedan topic tamo dolje nize sto nisi odgovorio..kad ce PRESSICA!????? |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
astec Ukupno postova: 210 Spol:  Nebitno
|
A čuj iako ste me vi obučavali da mrzim, eto ipak mi zdrav razum i vjera ne dopušta da nekoga mrzim. DA ne volim Đapića istina, ali možeš si provjeriti u prijašnjim postovima da sam uvijek branio Daniela Srba jer sam imao priliku s njime surađivati dok je bila koalicija HSP - HDSSB i vidio kakav je čovjek i moju potportu če uvijek imati. A što ser tiče pressice a čuj ako ti je toliko stalo do pressice pa organiziraj ju ti slobodno reci javno tko si i što si pa prestani biti pičkica kako si nas nazvao. Jer onda opet koliko vidim i ti stalno nešto piskaraš po forumu  - ja više volim kad se pernabukano muči tko sam i odakle toliko znam  - iako mislim da je blizu tome da mi otrkije identitet kao i ja njemu iako je njegov relativno lagan bio za shvatiti  |
|
_________________ Nemojte tako - pa Strijelac je neutralan  |
|
|
 |
|
ja sma tu od prvog dana foruma i vecina ljudi zna tko sam.Ja nisam politicar i nisam kao ti optuzio neke ljude da si lopovi a smeta mi sto takve "pickice" optuzuju skrvene iza nicka a upravo si ti optuzio da su Zavrski,Lovrincevic,Bubalo i Satvar lopovi. ja cak nisam ni Djapica nigdje nazvao lopovom a ti kao politicar sigurno imas dokaze pa eto ti prilika oderi ih.
vec sam ti napisao da nisam u nijednoj stranci niti cu ikad biti a pogotove ne u 3 kao ti!
btw. i gore sam te pitao tko je to u bolnci kadar Hdssb-a?  |
|
|
|
 |
astec Ukupno postova: 210 Spol:  Nebitno
|
A meni još uvijek nije jasno kada sam ja uopće spomenuo Lovrinčevičku a ne da sam ju optužio da je lopov  ajd za početak to mi pronađi  - Završkog nikada nisam optužio da je lopov samo da je lažov, što i je. Isto tako ni Šatvara  - a da je Bubalo lopov isto nisam rekao jer ga NIKADA za krađuz nisam ni optužio  - da je lažov prevarant i što šta još jesam
Evo ti i dokaza - Bubalo lažov - obečanje stanarima Vinogradske - da je prevaratn - Laurus...
Završki da je lažov - priče ispričane na stranačkim sastancima dva dana pred obajvu Glavaševe presude i na isti dan objkave presude - koje su to laži evo neka ti kaže pernabukano ako ga nije sramota
Jel ti dovoljno?  I daj do sada sam mislio da si inteligentan ali kada vidi da koristiš Feltove floskule drastično mi se mjenja mišljenje  - možeš ti i bolje, u to ni najmanje ne sumnjam. A evo ja nisam od prvog dana na forumu i ja nemam ni najmanjeg pojma tko si pa eto predstavi se kad već nisi prilčkica kao mi svi ostali ...  |
|
_________________ Nemojte tako - pa Strijelac je neutralan  |
|
|
 |
tomi
Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
malo ste skrenuli sa teme  |
|
|
|
|
 |
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Jel ti dovoljno?  I daj do sada sam mislio da si inteligentan ali kada vidi da koristiš Feltove floskule drastično mi se mjenja mišljenje  - možeš ti i bolje, u to ni najmanje ne sumnjam. A evo ja nisam od prvog dana na forumu i ja nemam ni najmanjeg pojma tko si pa eto predstavi se kad već nisi prilčkica kao mi svi ostali ...
|
red poslije, netko će me nazvati jebenim nacistom, švabom, komunistom i ostalim pridjevima vezanim za apolitičnost. puca mi ona stvar, ja sam đubre od čovjeka, tražim samo da određeni ljudi u ovoj državi zasluže plaću. meni je otprilike bed da gradonačelnik prima plaću višu od doktora znanosti bez ikakve odgovornosti i to duplo. ajde prestani spamati jer si plaćen za takvo nešto, ima ljudi na birou koji bi bili sretni biti partijski podanici i primati plaću koja ne zahtjeva intelektualni napor, još manje fizički kako bi im lova kapnula u džep. zato, tvoje mišljenje nimalo ne cijenim dete jer si balonja, felta ostavi na miru, on je moj bajica, cijenim ga makar se ne slagali u svemu ali ću prije sa njime popiti osječko ili tekane čaj sa višnjom. tebi ći kandrti na đale jer si panglu i to dobro plaćen. volio bih kada bi prije razmislio nego se posrao u velikom stilu na forum. seri i dalje, kikiriki ćeš dobiti od gradoačelnika.
p.s. za gramatičke pogreške krivi frankovka i šardone. who the f..k is astec kada ne razmišlja vlastitom vuglom. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
 |
|
po 100ti puta..ti si politicar a ja ne. ti optuzujes a ja cak ni Djapica nisam optuzio.cak ni sanadera osim za ono obecanje da ce smanjit pdv
Uglavnom, ako optuzujes nekog da je lopov dokazi uzivo a ne "seri" preko foruma.
p.s.da ostanem malo u topicu : napisao si da je glavna sestra u hdssb  |
|
|
|
 |
tratkovic Ukupno postova: 26 Spol:  Nebitno
|
Ljudi, sigurno ovdje ima onih koji rade u bolnici, pa i znaju malo više, ali problem osim što leži u tome što se stranački zapošljavalo "kurire", nosače, spremačice..., a ne medicinsko osoblje leži i u ovome (najviše):
"razmjer medicinskog i nemedicinskog kadra, koji je navodno dosegnuo omjer 50:50 posto, a većina administracije zaposlena je na neodređeno."
Neviđeno je da jedna spremačica ili jedna obična kucačica po tastaturi bez srednje, a možda i osn škole ima plaću od 4000-4500kn, a dok glavne sestre odjela do 6000kn. Usporedba odgovornosti, težine posla je neusporediva jednako kao i stručna sprema.
Svi su se kidali da se uvale u bolnicu baš zbog toga! Baš me zanima koliki bi bio omjer da je plaća za takve poslove netto 2500-3000kn i da se zapošljava na određeno, kao što se zapošljava potrebnu struku!?
Ali, nije da se samo tu može ušparati. Ovo je samo odraz svih poslovanja u cijeloj hrvatskoj. Ali najtužnije je to da kad se netko od nas razboli, neće imati tko pomoći na vrijeme. Infuzije neće stavljati i operirati gimnazijalac ili gimnazijalka.... |
|
|
|
|
 |
Pikanto
Ukupno postova: 11 Spol:  Nebitno
|
Baš ste mi smiješni. Prepucavate se tko je partizan, a tko ustaša dok Vam pred nosom kradu i otimaju.
PRIMEJR 1:
Vranješ (sadašnji ravnatelj KBC, bivši šef URL - inače HDZ) je u dogovoru s Turjakom i Čandrlićkom (bivša djelatnica KBC) dogovorio da se imaju slati u Turjakovu barokomoru u privatnu bonicu (kod BILLE u Retfali) pacijenti s URL. Tako Maksimović (sadašnji šef odjela URL - inače član SDP) i Grigićka (odjel URL - članica HDSSB) uredno šalju one koje treba i ne treba. Da apsurd bude veći, pošalju ih kod Turjaka, a naknadno mole kolege LAŽNE uputnice, jer 'kao' u bolničkoj barokomori se ne bi mogli obraditi
PRIMJER 1a)
Maksimović ima(o?) svoju tvrtku - zastupnicu slušnih aparata. I gle čuda, Osječka URL propisivala je baš te slušne aparate pacijentima.
PRIMJER 2:
Gaze, zavoje i ostale sanitetske potrepštine dobavlja ekskluzivno Sani-farm. 3x skuplje.
PRIMJER 3:
Svi šefovi odjela odlaze na plaćene 'seminare' kad farmaceutske tvrtke trebaju uvaliti preskupe lijekove. Oni to tada propisuju, mi plaćamo. Pogotovo su tu izdašni na anesteziji, ali prate ih stopu svi ostali. Uz to šefovica bolničke ljekarne naručuje lijekove koje treba i ne treba - onda im istekne rok i mogu se baciti
PRIMJER 4:
Glavina je u mirovini. Ali svaki dan kao kakav partijski sekretar nadgleda Vranješov rad i 'pomaže' mu u odlučivanju - od zapošljavanja do dobavljača
PRIMJER 5:
IMA TOGA KOLIKO TI SRCE POŽELI. Zašto šutim o tome? Zato što mi važnije zadržati posao nego biti borac pravde i čestitosti. Pogotovo što je naše društvo tako da bi prije ja ispala negativac što sam ih raskrinkala nego oni što kradu da će i naša djeca vraćati. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Problem je u tome što su službenice jedne banke ( i ne samo one) uzele debele otpremnine u svojoj tvrtki i pod nerazjašnjenim okolnostima preko noći dobile stalna radna mjesta u KBO . Tako se priča po bolnici , a to nije usamljen slučaj jer takvih priča po KBO (i ne samo tamo, ima nebrojeno puno) nažalost praksa je uzeti otpremninu u jednom javnom ili gradskom poduzeću , pa „podmazati“ gdje i koliko treba pa se prebaciti u drugo i to je naša stvarnost. A otkaze sada dobivaju uglavnom baš oni jadnici koji nisu mogli „podmazati“ i za čijim radnim mjestima realno u KBO zaista i postoji potreba . Uzgred budi rečeno glavna sestra bolnice (Tea Farkaš) je po informacijama koje ja imam HDZ-ov kadar a nikako HDSSB-ov kako neko ovdje tvrdi. I još nešto, jedino po našim bolnicama medicinske sestre rade njegu pacijenata dok svagdje dalje to rade njegovateljice i pomoćno osoblje za plaću manju otprilike 30 - 40 %. Jer neisplativo je da medicinska sestra pere guzice, oblači, hrani i općenito njeguje pacijenta i zato prima šest i više tisuća kuna dok taj isti posao može obavljati i njegovateljica za manje od četiri tisuće kuna. Vani na otprilike jednu medicinsku sestru rade tri pomoćne (njegovateljice) a medicinska sestra je tu za nadzor istih i pružanje medicinske njege (davanje terapije i slično) . Takvog kadra (pomoćnih ili njegovateljica) ima i u samoj bolnici samo je raspoređen na druga radna mjesta (šeću po krugu,rade kao administratorice ili kao čistačice – rade sve samo ne ono što bi trebale) ima ih i na birou za zapošljavanje . Znači da postoje i problemi organizacijske prirode, te se uz dobru organizaciju može doći do znatnih ušteda . A onima parazitima koje treba otpustiti i tako neće „pasti dlaka sa glave“ jer su se svi „ukopitili“ na stalna radna mjesta i imaju „boga za ujaka“ ! |
|
|
|
|
 |
Vanna031 Ukupno postova: 51 Spol:  Nebitno
|
Spremačica ima plafon tri tisuće kuna, a ako itko misli da ih ne zaradi, neka dođe na internu kliniku gdje je trenutno ostalo sedam ili osam spremačica pa nek zasuče rukave i zajedno sa njima uzme partviš, kantu i krpu u ruke i sigurna sam da će već nakon jedne smjene promjeniti mišljenje ! |
|
|
|
|
 |
tomi
|
Bome na mom odjelu, nije sad bitno kojem, spremacice odrade jedva 2 sata, a ostatak sa cigaretom i kavom u ruci. Odjel je prljav, prasine na svakom koraku. Moras im pisati poruke na papir da ostave j*beni sapun kojeg nema vec mjesec dana. Cijeli odjel se pere sa pola kante vode...itd itd. Ponasaju se kao da su one tamo gazda... |
|
|
|
|
 |
Vanna031 Ukupno postova: 51 Spol:  Nebitno
|
Ne znam niti je bitno na kojem odjelu ti radiš , ali dali si se zapitao/la dali te iste spremačice imaju taj sapun koji nisu stavile mjesec dana. Znam i tvrdim da je u bolnici praksa da se štedi baš na takvim stvarima (potrošni materijal) dok se na drugoj strani ponašaju kao pijani milijarderi . Slažem se sa tobom da ima neodgovornih, bezobraznih i nesavjesnih spremačica, jer kao i u bilo kojoj drugoj branši i one su samo ljudi sa svim svojim manama i vrlinama. Koliko god se svi istresali na spremačice (valjda je to nekima samo po sebi normalno jer one su zadnja karika u lancu) i među njima ima velik dio inteligentnih , odgovornih ljubazni i savjesnih radnica ! |
|
|
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Mama radi u bolnici, i samo ču ovo reći, naradi se ko konj jer fali kadra, pa radi posao za 3 osobe... |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
tomi
|
Ne znam niti je bitno na kojem odjelu ti radiš , ali dali si se zapitao/la dali te iste spremačice imaju taj sapun koji nisu stavile mjesec dana. Znam i tvrdim da je u bolnici praksa da se štedi baš na takvim stvarima (potrošni materijal) dok se na drugoj strani ponašaju kao pijani milijarderi . Slažem se sa tobom da ima neodgovornih, bezobraznih i nesavjesnih spremačica, jer kao i u bilo kojoj drugoj branši i one su samo ljudi sa svim svojim manama i vrlinama. Koliko god se svi istresali na spremačice (valjda je to nekima samo po sebi normalno jer one su zadnja karika u lancu) i među njima ima velik dio inteligentnih , odgovornih ljubazni i savjesnih radnica !
|
Naravno da sapuna ima, samo ga treba donijeti.
Ja nisam generalizirao, nego sam govorio za svoj odjel. Svaka cast iznimkama. |
|
|
|
|
 |
 |
|