Autor |
Poruka |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ljilja je napisao/la: ›
župan : Jovan Jelić, načelnik općine Erdut
gradonačelnik: Zdravko Peko, Zeleni Hrvatske
|
Bože, budi milostiv i ne daj ovakav rasplet! |
|
|
|
|
|
ljilja Ukupno postova: 165 Lokacija: tu Spol: Žensko
|
dat će Bog pa se budemo riješili sveg zla koje se nakotilo u našem ataru |
|
_________________ najnasilniji element društva je neznanje |
|
|
|
Honor Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Sharon je napisao/la: ›
Vjerujem da će biti malo kandidata ali će biti jaki.
|
Najjači do sada. Svi će dizat 150 kg u benču. |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Ja se samo nadam da će za ovu Sharon ostati koja kost kad big boss i ekipa pojedu sve ostalo. Čovjek bi na prvu loptu pomislio da žena ima svoj politički stav i ok, što je sasvim normalno.
Ali kada počne govoriti o profesionalnosti oSMEĆkE TV onda mi je jasno koliko je sati.
To se zove strah od gubitka vlasti i raskrinkavanja lopovluka, a počelo je Eno trojica sapunjaju u zatvoru.
Boli me jedna stvar za politiku, ali činjenica je da bi radije osobu kao što je Bubalo da bude župan nego Đapić / Matković / Ivić...
Čovjek iza sebe ima rezultate, projekte i to mu nitko ne može osporiti. Osim Sharon naravno, ali ne bih o njenim kriterijima vrednovanja, njoj je osječka TV ipak nešto najbolje i najprofesionalnije što je gledala |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Prica se da su se Djapic i Sanader dogovorili: HSP-u gradonacelnik Djapic, a HDZ-u zupan Ivic... Kak bi to bilo dobro da im biraci pokvare dogovore...
Ali stvarno... jedino novije lice politike u zadnjih puno godina je taj Vrdoljak, a ostali su svevremeni (Djapic, Glavas, Seks and Co). Bljak! |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Ne znam samo kako se mogu dogovoriti da Đapić bude gradonačelnik, kad se gradonačelnik izravno bira |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne znam samo kako se mogu dogovoriti da Đapić bude gradonačelnik, kad se gradonačelnik izravno bira
|
Sve se može, uđu u koaliciju, kandidata za gradonačelnika daje HSP, a za župana HDZ
Inače, to se zove političko samoubojstvo, mislim da HDZ-u to zadnje treba u situaciji u koju je doveo državu.
HSP bi išao sa svima, to je već dokazao. |
|
|
|
|
|
Sharon
|
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la: ›
Ja se samo nadam da će za ovu Sharon ostati koja kost kad big boss i ekipa pojedu sve ostalo. Čovjek bi na prvu loptu pomislio da žena ima svoj politički stav i ok, što je sasvim normalno.
Ali kada počne govoriti o profesionalnosti oSMEĆkE TV onda mi je jasno koliko je sati.
To se zove strah od gubitka vlasti i raskrinkavanja lopovluka, a počelo je Eno trojica sapunjaju u zatvoru.
Boli me jedna stvar za politiku, ali činjenica je da bi radije osobu kao što je Bubalo da bude župan nego Đapić / Matković / Ivić...
Čovjek iza sebe ima rezultate, projekte i to mu nitko ne može osporiti. Osim Sharon naravno, ali ne bih o njenim kriterijima vrednovanja, njoj je osječka TV ipak nešto najbolje i najprofesionalnije što je gledala
|
Vjerojatno
OSTV nije smećka i to može reći samo netko tko nema pojma ili kome je ona konkurencija. No,dobro: prosvijetlite nas i uputite na neke kvalitetnije lokalne TV kuće, pa ćemo usporediti. (U toj konkurenciji odmah ispada slavonska aldžazira - samo da napomenem)
Ja nemam strah od "gubitka vlasti" jer na vlasti niti nisam, čak niti ne radim u nekakvoj gradsko-državnoj tvrtki ili Bože sačuvaj u upravi. Čak i radim u jednoj tvrtki koja je na nemilosrdnom tržištu i "izdržava" samu sebe.Tako da sve što pročitaš s potpisom Sharon - izašlo je iz Sharonine glave. Šefovi me ne mogu natjerati niti na krupnije stvari ako se to kosi s mojim viđenjem poslovne etike (dokazano u mojoj radnoj biografiji), a kamoli da bi me netko natjerao da pišem po forumu... I nisam ničiji odvjetnik, niti Đapićev niti ičiji. Ovdje sam sa svojim razmišljanjima u manjini i shvatite to kao egzotiku ako ne ide drugačije. A, što da vam radim? Ne moram se pravdati zašto mislim ovako ili onako. Kao što nekima nije jasno zašto ja Bubala ne doživljavam kao ispravnog, ja mogu reći da su neki zločesti i Đapiću i njegovima pripisuju namjerno stvari samo da bi ga ocrnili i to po zadatku... A, kao boli ih za politiku... Ali ima i on iza sebe projekte i uspjehe koje je postigao sa svojim ljudima, a ako baš hoćeš i jednim dijelom u županijskoj vlasti, dok je trajala koalicija.Priznali to neki ili ne. |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Sharon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ali ima i on iza sebe projekte i uspjehe koje je postigao sa svojim ljudima, a ako baš hoćeš i jednim dijelom u županijskoj vlasti, dok je trajala koalicija.Priznali to neki ili ne.
|
Ajd nabroj neke. |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ali ima i on iza sebe projekte i uspjehe koje je postigao sa svojim ljudima, a ako baš hoćeš i jednim dijelom u županijskoj vlasti, dok je trajala koalicija.Priznali to neki ili ne.
|
Ajd nabroj neke.
|
AJD to baš želim znati,prosvjetli nas |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Sharon
|
ela je napisao/la: ›
|
Ajd nabroj neke.
|
AJD to baš želim znati,prosvjetli nas
|
Ako živite u Osijeku, bit će dovoljno da prošetate gradom. Ako niste izbrisali memoriju u kojoj je slika grada od prije nekoliko godina- vidjet ćete. |
|
|
|
|
|
Sharon
|
Podsjetite me: Bubalovi projekti... |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
|
Ajd nabroj neke.
|
|
Ako živite u Osijeku, bit će dovoljno da prošetate gradom. Ako niste izbrisali memoriju u kojoj je slika grada od prije nekoliko godina- vidjet ćete.
|
A je ti odgovor |
|
|
|
|
|
Sharon
|
lufus je napisao/la: ›
|
Ajd nabroj neke.
|
|
Ako živite u Osijeku, bit će dovoljno da prošetate gradom. Ako niste izbrisali memoriju u kojoj je slika grada od prije nekoliko godina- vidjet ćete.
|
A je ti odgovor
|
...kao i pitanje! |
|
|
|
|
|
|
|