Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U pothodniku otvorena Gradska blagajna za plaćanje računa bez naknade

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.06.2020. 10:11 
Naslov:  U pothodniku otvorena Gradska blagajna za plaćanje računa bez naknade
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječani račune za usluge gradskih tvrtki, bez naknade, od danas mogu plaćati na Gradskoj blagajni koja je otvorena u osječkom pothodniku. Radno je vrijeme od 8 do 16 sati.

Kako je pojasnio prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić, posljednjeg dana ožujka istekao je ugovoreni rok u kojem su se uplatnice gradskih tvrtki mogle plaćati na nekoliko mjesta bez naknade. Iako su sredstva bila planirana, zbog korone su prioriteti promijenjeni kako bi se pomoglo gospodarstvu, poduzetništvu i malom obrtništvu, a Grad Osijek je stoga, krenuo u preuređenje prostora u osječkom Pothodniku.



Gradska blagajna radit će od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. Bez naknade mogu se platiti računi Vodovoda, Unikoma, Ukopa i komunalna naknada. Na Gradskoj blagajni računi se mogu plaćati samo u gotovini.

Iako građani na Gradskoj blagajni u Pothodniku imaju priliku plaćati sve račune na jednom mjestu, za korisnike su i dalje biti otvorena naplatna mjesta u Vodovodu, Unikomu i Ukopu gdje mogu, kao i do sada plaćati pojedinačne usluge, pojasnio je Drago Šerić. Postoji mogućnost da se gradske blagajne otvore i u Donjem gradu i Retfali.



Tekst: Radio Osijek / IF
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031, Radio Osijek/IF


Pročitajte i..
U srijedu 17. lipnja otvara se Gradska blagajna u pothodniku
U pothodniku uskoro šalter za plaćanje režija bez naknade

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: