Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Braći Lončarić priređen još jedan svečani doček povodom osvajanja brončane medalje na SP-u

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.08.2018. 8:51 
Naslov:  Braći Lončarić priređen još jedan svečani doček povodom osvajanja brončane medalje na SP-u
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Postala je već tradicija da kad god braća Anton i Patrik Lončarić iz Veslačkog kluba Iktus odu na neko veliko natjecanje vrate se s nekim od odličja, a postala je i tradicija da im se pri povratku u Osijek priredi svečani doček u njihovom matičnom klubu.

Tako je bilo i ovaj put po povratku sa Svjetskog juniorskog prvenstva u češkim Račicama. Doduše, ovaj put se nisu okitili zlatom kao prije nekoliko mjeseci u francuskom Gravelinesu u finalu Europskog juniorskog prvenstva u dvojcu bez kormilara, ali i brončana medalja u iznimno jakoj konkurenciji potvrda je dominacije braće Lončarić u ovoj disciplini.



Brončanu braću, njihovog trenera Krešimira Ižakovića i kolegicu Ariju Cvitanović, koja je s Izabelom Krakić osvojila 13. mjesto u dvojcu na pariće, u Iktusu su dočekali zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš, predsjednik županijske skupštine Dragan Vulin, predsjednik Veslačkog kluba Iktus Daniel Srb te brojni prijatelji, novinari i mladi veslači.

Srb je istaknuo u uvodu kako je ovo prvi put u povijesti kluba da je netko od njihovih veslača dva puta za redom osvajao medalju na juniorskom Europskom prvenstvu, a još su pri tome izveslali najbrže juniorsko vrijeme u dvojcu bez kormilara - 6:27,910, čime su dotadašnji hrvatski rekord popravili za čak četiri sekunde.



Zamjenica gradonačelnika uručila im je nagradu od po 10.000 kuna u ime Grada, a Anton i Patrik su dobili i poklon pakete od kluba i sponzora.





U kratkoj izjavi za novinare rekli su kako ni nakon ovog uspjeha neće biti mnogo odmora za njih. U planu su nastupi na Europskom prvenstvu za mlađe seniore te Olimpijske igre za mlade iduće godine, a obzirom na formu koju pokazuju na posljednjim natjecanjima, treba očekivati nastavak „berbe medalja“ čak i u seniorskoj konkurenciji.





Tekst i foto: Osijek031.com

Propustili ste? Pročitajte i..
Veliki uspjeh braće Lončarić - osvojili brončanu medalju na svjetskom prvenstvu
Braća Lončarić - najbolje svjetsko vrijeme i plasman u A finale

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: