Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Od petka 14. srpnja neće biti moguće parkiranje na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.07.2017. 10:29 
Naslov:  Od petka 14. srpnja neće biti moguće parkiranje na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dana 14. srpnja 2017. godine (petak) započinju radovi na rekonstrukciji, dogradnji i prenamjeni kulturno javnog dobra Stare pekare u Edukativni i informativni turistički centar mladih te radovi rekonstrukcije, revitalizacije i rehabilitacije Trga Vatroslava Lisinskog u osječkoj Tvrđi.

Navedeni radovi su vrlo složeni i opsežni te će navedeni prostor biti u posebnom režimu korištenja (gradilište). Od naznačenog datuma neće biti moguće parkiranje vozila niti slobodna komunikacija na predmetnom prostoru.

Podsjetimo, Grad Osijek je 20. siječnja sklopio s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Razdoblje provedbe projekta je od 1. veljače 2017. do 1. veljače 2020. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 66 milijuna kuna, dok su dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 52.6 milijuna kuna.

Radove izvodi zajednica ponuditelja MONTE-MONT d.o.o. i ING-GRAD d.o.o. Ugovoreni rok dovršetka radova je 30 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao.

Iz gradske uprave mole sve sugrađane i trenutne korisnike prostora za razumijevanje i ujedno se ispričavaju zbog eventualnih neugodnosti za vrijeme izvođenja radova.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: