| Autor |
Poruka |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Iako rijedak, i ovaj tvoj primjer drži vodu.
Naprosto me fasciniraju načini na koje pokušavaju dignut lovu. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
Pinturicchi
Ukupno postova: 18 Spol:  Nebitno
|
Što će u ovom slučaju biti ako nisam spojen na HEPovu mrežu već si sam proizvodim el. struju preko solarne energije? o0 Ne bih plaćao tv pristojbu?
|
Upravo ovo što kolega ovdje navodi ja sam na moru od 01.07 do 31.08 imam kucu i tamo imam solarnu energiju i normalno TV koji gledam znaci ja nmoram placati RTV pristojbu ili kako li je sada zovu jer nemam HEP-ov priključak.
Ma šta reći nego s ovim sindikatima sto su prikupljali potpise za referendum treba i ovo potpise da se ta u-s-r-a-n-a televizija vise zatvori, ukine i ove lelemudane sto ih ima na HRT-u otpusti.
P.S Čitam nekii dan u novinama kako je HRT poslao 30 reportera u Južnu afriku na svetsko prvenstvo PAZITE 30 pa nismo mi Rusija, Kina ili USA da nam treba 30 J-E-B-E-N-I-H reportera da nas izvještavaju.......... ma šta reći bojkot i to je to  |
|
|
|
|
|
 |
|
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
P.S Čitam nekii dan u novinama kako je HRT poslao 30 reportera u Južnu afriku na svetsko prvenstvo PAZITE 30 pa nismo mi Rusija, Kina ili USA da nam treba 30 J-E-B-E-N-I-H reportera da nas izvještavaju.......... ma šta reći bojkot i to je to
|
haha, al aj da smo se kvalificirali pa smo tamo... |
|
|
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Knjaz i njegovih trojica-četvorica legosa su u Japanu napravili 100x bolji izvještaj od bilo kog drugog  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
Pinturicchi
Ukupno postova: 18 Spol:  Nebitno
|
Knjaz i njegovih trojica-četvorica legosa su u Japanu napravili 100x bolji izvještaj od bilo kog drugog
|
Pa treba samo poslati sposobne ljude a ne one koji su u HDZ-u. |
|
|
|
|
|
 |
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Mene baš zanima hoće li oni koji su odjavili prijemnike opet morati to činiti i plaćati bilježnicima za ovjeru... Slutim da da. PUJ. |
|
|
|
|
|
 |
|
Leggett
Ukupno postova: 8 Spol:  Muško
|
Ne placam tv pretplatu vec godinama, niti imam namjeru izdvojiti kunu za drzavnu gamad. Nabijem i njih i njihov program. |
|
|
|
|
|
 |
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Bila ova odluka nezakonita ili ne, nije niti bitno kad je tako debilna.
Pljačka građana legalizirana na hrvatski način.
 |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
 |
|
Ukupno postova: 84 Spol:  Žensko

|
Kakav idiotski prijedlog ,prosijek Hrvatske plaće pojedinci imaju 30.000 tisuća
kuna ,mnogi imaju 1000 kuna ,nezaposleni nemaju ni kune,pretplata ista.
Kakvi to mozgovi donose takve odluke u HRVATSKOJ.  |
|
|
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
najbolje bi bilo da ukinemo place i otvorimo jos koju pucku kuhinju gdje bi se ljud hranili.
radili bi za hranu i smjestaj ... a drzava bi se brinula za sve ostalo.
nacija bi bila drava jer bi jela puno povrca i kupusa. |
|
|
|
|
|
 |
|
luka_os Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
mislim da su trebali kodirati programa, pa onda tko želi gledati ta 2 programa neka plati, a ostale koji ne žele nega puste na miru. Ovako imaju nepošteni, državni monopol prisile |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|