Autor |
Poruka |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
offtopičarite!!!!!! Ovdje je riječ o Halloweenu. Koga briga za Crkvu i svećenstvo i o tome što oni misle. Radi se o tome da li ta, u USA izmišljena i komercijaliziran parada kiča treba u Hrvatskoj ili ne. Ako mladež u HR vidi ideal života u USA treba se zamisliti i promisliti dobro nakon što dobije pravu sliku, a prava slika nije ono što oni vide u filmovima i na TV-u. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
 |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
Joj ae kad smo sad već krenuli u off
Imam prijatelje koji žive u os i bili su u americi te kad su se vratili nisu rekli niti jednu negativnu stvar o americi.... :\ Neznam po njihovim pričamai nije tako loše tako...a ako ljudi u os hoće slaviti to pa neka slave  Njihov izbor i kog briga...i meni je kao klinji bilo super noć vještica i u školi i izvan škole,...neznam zašto toliko dignute prašine oko nečega tako nebitnoga... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...jamerika sucks!!!!!...iskomercijalizirali su sve što se dalo, od adama do avnoja... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
eseker
|
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
offtopičarite!!!!!! Ovdje je riječ o Halloweenu. Koga briga za Crkvu i svećenstvo i o tome što oni misle. Radi se o tome da li ta, u USA izmišljena i komercijaliziran parada kiča treba u Hrvatskoj ili ne. Ako mladež u HR vidi ideal života u USA treba se zamisliti i promisliti dobro nakon što dobije pravu sliku, a prava slika nije ono što oni vide u filmovima i na TV-u.
|
Treba li Hrvatskoj!? Zar te popadija uvjerila da se Halloween slavi na državnoj razini?  Prava slika nije ono što vide u filmovima već sumorna svakodnevnica, bogaćenje nekolicine, masovna otpuštanja... i ako nam svjeća u bundevi bar malo skrene pozornost sa svakodnevnih problema, e onda navalite na bundeve  |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
šteta da ne kopiramo i ostale praznike/fešte iz drugih zemalja...onda bi samo slavili i slavili i tako danima... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
tikvana
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
..čemu helouvin kad će još malo maškare-pa da se sva djeca mogu maskirat-tek će tad bit pune police svakakvih maski..  |
|
_________________ I want to play a game.  |
|
|
 |
salva Ukupno postova: 32 Spol:  Nebitno
|
Zašto slaviti Noć vještica kad Dan žena već odavno postoji.. |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Moira
Ukupno postova: 344 Spol:  Žensko
|
Samo jedno pitanje - nije li i kićenje drvca poganski običaj? |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
zeko im ne smeta??? jel..trebamo vjerovat da zeko nosi poklone... ma to su degenerici... njih samo kreten može shvatit ozbiljno..čast poštenim i dobrim svećenicima...ali više je bande... i sad mi nemojte o generaliziranju... pogotovo ovi koji slušaju thompsona, uzija ili kako se već zove... nećemo generalizirat, al UBIJ UBIJ SRBINA...to je ok , jel.. |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
Nije mi se dalo čitati svih 6 stranica komentara, ali ću samo reći da mi je taj halloween isforsirana, holivudizirana, amerikanizirana glupost koja meni osobno ništa ne znači. Slična stvar u zadnje vrijeme je i sa pokerom. Opet je moć medija napravila svoje. Nitko više belu ne igra  . Rekoh, meni osobno je to glupo jer to kod nas nema tradiciju. Čisto smo se poveli za amerikancima. Tko se baš želi opuštati i maskirati u ovo ili ono, ima maškare, ne treba mu halloween. A što se tiče Crkve i njenog miješanja u ovo; pa mislim da je kontraproduktivno jer neće ništa postići s time, osim što će navući gnjev ljevičara koji će odmah imati povoda za istresanje po Crkvi. |
|
|
|
|
 |
eseker
|
|
|
|
|
 |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
Nije najgora stvar što ih netko shvati ozbiljno nego što druge ljude tjera da isto shvate ozbiljno i ocjenjuje ih XD a ljudi koji slučaju thompsona i te ekipe,...neobazirem se na sirovine od ljudi  |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
 |
 |
|