Autor |
Poruka |
c++ Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
Ljudi moji. Najmanji je problem o čemu vi sada raspravljate!
problem je što oni koji vode računa o nabavci sredstva za zaprašivanje plaćaju masne novce a komarci se vrate drugi dan!
To je apsolutno nemoguće! 100 litara sredstva je toliko jako da ubija gamad cca od Aljmaša do Petrijevaca!
Nitko se ne pita zašto se to dosada nije dogodilo!
E pa zato što se trpa 85% loživog ulja, odnosno miješa sa sredstvom za tretiranje!
Bitno je da se dimi a Komarci samo kihnu i nastave dalje proždirat ljude. |
|
|
|
|
|
Đeđa_zaboravih_lozinku_od
Ukupno postova: 161 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
nevjerojatno je koliko ljudi ne zna čitati s razumijevanjem |
|
|
|
|
|
doda1706 Ukupno postova: 8 Spol: Muško
|
jel netko zna do kada će se skupljati potpisi? |
|
|
|
|
|
kapetan Ukupno postova: 50 Spol: Muško
|
Malo sam popričao sa djevojkama koje skupljaju potpise i žalosno je da puno ljudi ne želi to potpisati. Svi se žale a kad treba poduzeti nešto nema ih nigdje. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Tko normalan će potpisat peticiju PROTIV ubijanja komaraca?
Osim mazohista |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osim mazohista
|
a gdje se ta peticija potpisuje ? jel to neki drugi topic ? drugi forum ?? |
|
|
|
|
|
kapetan Ukupno postova: 50 Spol: Muško
|
Frost je promašio državu, možda se negdje drugdje potpisuje PROTIV ubijanja komaraca |
|
|
|
|
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
kapetan je napisao/la: ›
Malo sam popričao sa djevojkama koje skupljaju potpise i žalosno je da puno ljudi ne želi to potpisati. Svi se žale a kad treba poduzeti nešto nema ih nigdje.
|
A te djevojke nemaju drugog posla nego skupljati glupe peticije? Ako nemaju neka skupljaju potpise potpore studentima, a mogu i uzeti mreže za leptire pa lijepo "ekološki osviješćeno" skupljati komarce po gradu. A onda možda s tim komarcima nahraniti ptice, pa će onda te ptice više kakati, a kakica je odlično gnojivo.
Pa gdje je kraj vašim ekološkim piz...Ja sam sto posto za ekologiju, ali da predpostavljam krvopije
i ostale prijenosnike zaraza ljudima... |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Frost je promašio državu, možda se negdje drugdje potpisuje PROTIV ubijanja komaraca
|
Nije to ništa čudno, promašim ja sve i svašta
I da, gdje se to potpisuje? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
rođena u Osijeku je napisao/la: ›
Malo sam popričao sa djevojkama koje skupljaju potpise i žalosno je da puno ljudi ne želi to potpisati. Svi se žale a kad treba poduzeti nešto nema ih nigdje.
|
A te djevojke nemaju drugog posla nego skupljati glupe peticije? Ako nemaju neka skupljaju potpise potpore studentima, a mogu i uzeti mreže za leptire pa lijepo "ekološki osviješćeno" skupljati komarce po gradu. A onda možda s tim komarcima nahraniti ptice, pa će onda te ptice više kakati, a kakica je odlično gnojivo.
Pa gdje je kraj vašim ekološkim piz...Ja sam sto posto za ekologiju, ali da predpostavljam krvopije
i ostale prijenosnike zaraza ljudima...
|
Evo, kajem se sama prije nego što me ispljujete, priznajem da nisam pročitala sve od početka, sve sam pogrešno shvatila i svima se ispričavam, a najviše djevojkama koje skupljaju peticije. |
|
|
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
Osim mazohista
|
AAAAaaa, majstore! |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
Đeđa_zaboravih_lozinku_od
Ukupno postova: 161 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osim mazohista
|
da ti nisi iz Vardarca možda?
protiv ZABRANE, eh.... |
|
|
|
|
|
doda1706 Ukupno postova: 8 Spol: Muško
|
daj ljudi čitajte za koga i protiv koga je peticija....i tko ju je raspisao...čim se spomenu zeleni, odmah svi misle da je peticija protiv zaprašivanja...i da...nitko mi nije odgovorio do kada se skupljaju potpisi? |
|
|
|
|
|
domba_dgo Ukupno postova: 86 Spol: Muško
|
Evo ja sinoć potpisao! A i skoro svi ljudi na promenadi sinoć! |
|
|
|
|
|
zanatlija Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Potpisat ću peticiju uz uvjet da svaki zeleni bude vezan za drvo u Kopačkom ritu barem 1 sat.
Bolesnici žele pridobiti na važnosti ispijajući krv Osjećanima. |
|
|
|
|
|
|
|