Autor |
Poruka |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
bolje u Vrapču nego u zatvoru |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
HAHAHAHA
 |
|
|
|
|
 |
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
Fotka je snimljena opremom iz Srbije.  |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
 |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
Osječani, budimo realni i izađimo na birališta!!!!
Jedino tako će se moći vidjeti koga Osijek želi na čelu Grada. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
 |
mija Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
Predlažem da i Đapić ode u Vrapče pa da tamo snime nastavak spota, jer tamo je njegova realnost |
|
|
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Meni se Đapić gadi. Zaista. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
DomoljUb Ukupno postova: 16 Spol:  Nebitno
|
Vidim da ima puno komentara na moje U....toliko toga je hrvatski narod prosao u proslosti i toliko toga se odrekao da je pravo cudo sto nismo izgubili vlastiti identitet....previse puta smo se pokorili drugima i zanijekali ono na sto bi trebali biti ponosni- DA SMO HRVATI, samostalan i ponosan narod....moje U neoznacava da zivim u proslosti i da sam kako neki pisu nacista nego je to moj nacin pokazivanja i davanja zahvale svim palim domoljubima, ustasama i HRVATIMA koji su dali svoje zivote za jedinu pravu ideju, a to je SAMOSTALNA HRVATSKA DRZAVA.....trebamo biti ponosni na junake koje je dala NDH i hrvatska mati ali isto tako i osuditi svaki zlocin i genocid prema neduznom narodu....previse ima prica a premalo cinjenica jer zalosno je da se zbog grupice egoista zaboravljaju istinski heroji i pravi HRVATI |
|
|
|
|
 |
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
oooooo evo i mene,pa nisam vam se dugo mogao javiti,vidim da sam vam falio veliki moji pozadinski ratnici,jedino vam je oružje s kojim možete pucati je vaš pogani jezik....a i toj municiji prođe rok trajanja...pa da čujemo?šta neče niko pljuvat po anti,pa biče da vam je već dojadilo...ma evo ja sam večeras tu pa pljujte po meni a ja ču vam kasnije samo dati pozdravnu poruku.....bog |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
oooooo evo i mene,pa nisam vam se dugo mogao javiti,vidim da sam vam falio veliki moji pozadinski ratnici,jedino vam je oružje s kojim možete pucati je vaš pogani jezik....a i toj municiji prođe rok trajanja...pa da čujemo?šta neče niko pljuvat po anti,pa biče da vam je već dojadilo...ma evo ja sam večeras tu pa pljujte po meni a ja ču vam kasnije samo dati pozdravnu poruku.....bog
|
...ti si neki totalni mazohist..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Hm samo ima jednaa vrlo važna činjenica... Đapić je izbacio iz HSP-a dilkana koji je unajmio srbe da snimaju spotove. A ne sjećam se da je Glavaš izbacio iz HDSSB-a određene članove mladeži koji su usred bijela dana posred ulice prijetili ljudima smrću... Pametnome dosta... |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Ma to je stvarno vrlo vazna cinjenica!
No,kak se kaze,prosla baba s kolacima? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Hm pa ne znam kako je kod tebe ali meni je vrlo važno da ako ti netko prijeti smrću nasred ulice da taj bude i kažnjen. Mislim ipak to je stvar zdrave pameti a niakkve bake s kolačima, kad god da se to dogodilo... Al dobro, Glavaš je oduvijek mislio da je jači i od zakona pa ga je zato i ostavio. A isto tako što se mene tiče,onajkoji nešto gadno zabrlja mora se i maknuti... E sad ako tebi nije nijedno od toga dvoje važno onda ti i nisi spreman za demokraciju... Možda za kinu, tajvan i sjevernu koreju jesi, al za demokraciju nisi... |
|
|
|
|
 |
 |
|