Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ivan Vrdoljak uz bok Krešimiru Bubalu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Chule

Ukupno postova: 200
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.03.2009. 11:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vrdoljak je mogao ovo pametnije odigrati. Nakon ovoga je pao u ocima mnogih ljudi zeljnih promjene. Veliki ego je prilicno zajebana stvar...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dibi
Ukupno postova: 59
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.03.2009. 11:55 
Naslov:  

Mene zanima da li ste vi čitali u zadnje vrijeme strategije nekih političkih stranaka, zato što su razlike minimalne i između lijevih i desnih. Poanta priče je da glasamo za osobe , a njima obojici je bila potrebna ova koalicija, ili ste željeli da Vrdoljak izađe sam , dobije 7-10 % i čeka 4 godine da se ponovo kandidira, a da za to vrijeme Đapić vlada gradom.

mimin
Ukupno postova: 44
Post Postano: 12.03.2009. 12:05 
Naslov:  

ajde napokon si rekao za koga si!
hihmih je napisao/la:
s obzirom da se majstor zajebo(vrdoljak)i ušao u koaliciju sa bolesnikom i lopovom(glavaš) ,te tako i ono malo nade ugasio za boljim osijekom.križam njega kao mog kandidata za gradonačelnika . moj izbor če biti stranka poznanstava i rodijačkih veza sa svekolikom vlašću u državi. zašto bih ja bio drukčiji od njih i borio se za neke ideale kada svoje ciljeve mogu ostvariti priklanjajuči se večini(hdz) i poznanstvima tih istih. a možda im se bude dalo pa i dokrajče glavaša bilo to preko suda ili suverenom pobjedom na izborima.a što se tiče hsp ,s njima če lako .

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 12.03.2009. 12:07 
Naslov:  

dibi je napisao/la :
ili ste željeli da Vrdoljak izađe sam , dobije 7-10 % i čeka 4 godine da se ponovo kandidira, a da za to vrijeme Đapić vlada gradom.

To bi se nažalost i moglo dogoditi, jer svi sad imaju neke svoje imaginarne principe, a nakon izbora će 4 godine obilaziti forume i kenjati po forumima.

nooky
Ukupno postova: 120
Post Postano: 12.03.2009. 12:32 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la:
Ovo ne bih komentirao.
1. nauči quotat
2. nauči razliku između jedinica lokalne samouprave i županijske samouprave

mozda ne znam "quotat", al de mi molim te reci sta je to "zupanijska samouprava" biseru?! postoje lokalna i regionalna (podrucna) samouprava ako nisi znao...zupanijska samouprava? ni ne cudi me sto si bubalovo biracko tijelo...

legicaOS
Ukupno postova: 10
Post Postano: 12.03.2009. 12:59 
Naslov:  

Daj se ne opterećujte tko stoji iz koga (ne kažem da je to nebitno,ali sigurno nije presudno) i birajte ljude!! Ljude za koje mislite da mogu pokrenuti ovaj grad, bez skandala, korupcije i sličnog!

Bastro
Ukupno postova: 154
Post Postano: 12.03.2009. 13:25 
Naslov:  

Man with the balls se baš pokazao. Prvo afera s ugovorom za parking pa sad ovo. Svaka čast.
I upravo kao što je netko već rekao; ne zavaravajte se, glas za ovu dvojicu je glas za Glavaša.

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 12.03.2009. 13:35 
Naslov:  

Afera s ugovorom za parking???
Pa on je htio raskinuti ugovor sa Elektromodulom, ali je tu Borzanica stala u obranu đapića.
Glavni HSP financijeri.

tempus031

Ukupno postova: 234
Post Postano: 12.03.2009. 13:35 
Naslov:  

Ne mogu vjerovati koliko ima ljudi koji su nezadovoljni apsolutno svim i svačim. Skroz neke urote, vladari iz sjene, traženje dlake u jajetu... prestrašno. Vrdoljak ima političke mudrosti, za razliku od Borzanice koja nikad neće biti u poziciji služiti svome gradu.

''Budimo realni'' mi je fantastičan slogan, a realnost je da ovog puta nema izmotavanja, ako sad nemate za koga glasati, onda nikada ni nećete. Vrbošić-Borzan vs. Đapić-Matković-netko iz HDZ vs. Bubalo-Vrdoljak.

Realno da Vrbošić-Borzan nemaju nikakve šanse, a ako želite postojeće stanje imate izbor: ne izaći, glasati za marginalce ili glasati za Đapića.

Izbor je na vama!

Ukupno postova: 15
Post Postano: 12.03.2009. 13:43 
Naslov:  

Kako stvari stoje u Osijeku će biti "upaljen mrak" još duuugo duuugo godina...

Ako zanemarimo stranke, mislim da je prof. Vrbošić jedina svijetla točka na trenutnoj osječkoj političkoj sceni. Ali dolazi iz krive stranke, a za ljude takvog profila naši ljudi još jako dugo vremena neće glasati. Đaponja i Glavonja su ti koji su "sposobni"... Mad

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 12.03.2009. 13:45 
Naslov:  

tempus031 je napisao/la:
Realno da Vrbošić-Borzan nemaju nikakve šanse, a ako želite postojeće stanje imate izbor: ne izaći, glasati za marginalce ili glasati za Đapića.

izbor je jasan: glasati za marginalce! ne izaći je glupost, a glasati za đapića još veća.

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.03.2009. 13:47 
Naslov:  

Ma za koga glasovati u OS? Borzanica, Vrdoljak, Al Đapone, Bubalo...? bubalo..ahaha. strasno... 1.i osnovno rijesit se brdsko-planinskog mentaliteta koji je pustio korijene... Pouzdano znam da jedan od ovdje navedenih (H)rvata služa cajke u podrumu obiteljske kuće...

bocic

Ukupno postova: 104
Post Postano: 12.03.2009. 13:55 
Naslov: Snif ! Re: Ivan Vrdoljak uz bok Krešimiru Bubalu

Čitam i nisam iznenađen da se stranke sve više bore za svoje birače putem interneta, čak su i političari shvatili gdje pridobiti mlađu generaciju za izlazak na izbore...

Što ja o komu mislim sada nije važno, važno je to što ljudi, očito, još nisu prepoznali problem s kojim se susrećemo...

Ovo je prvi put da izravno biramo dužnosnike u izvršnoj vlasti i to me jako veseli. Osobno bih bio najsretniji kada bismo mogli birati i lokalne vijećnike i saborske zastupnike imenom i prezimenom. Ali mene tu pati ono što, za čudo, nitko nije do sada istaknuo.

Naime, ovakvi su izbori prigoda da se lokalna vlast odmakne od politike i političara, etiketa, stranaka i sličnih stvari. Ovakav način biranja daje mogućnost da na čelu grada bude ugledna i cijenjena osoba koja nema veze s politikom ili strankama, dakle Osječanin ili Osječanka s ugledom među sugrađanima, koji može u izvršnu vlast privući stručnjake (koji bi radili taj posao profesionalno, a sukladno svojoj struci) i na taj način umnogome doprinijeli razvoju lokalne zajednice.

Pitanje za svakog od vas koji se tu prepucavate: TKO JE TA OSOBA U OSIJEKU?

Bojim se, barem ja tako vidim situaciju, da trenutačno kod nas nema nekoga tko je poznat, ugledan stručnjak, cijenjeni građanin kojega sugrađani prepoznaju po pameti, uspjesima...i da nema stranačku etiketu...

Neka me netko ispravi ako griješim... Question

tempus031

Ukupno postova: 234
Post Postano: 12.03.2009. 14:11 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la:
tempus031 je napisao/la:

izbor je jasan: glasati za marginalce! ne izaći je glupost, a glasati za đapića još veća.

Netko je već napisao, glasati za marginalce koji ne prelaza prag ti je isto kao glasati za onu listu koja je dobila najviše glasova jer se po ovom sustavu ti glasovi pripisuju njima. A ne vjerujem da ti je to cilj.

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.03.2009. 14:21 
Naslov:  

Udadoše lijepu Tenu, ali ne za onog tko je njenom srcu drag, nego za onog s kim je bešćutni otac pogodio, tamo gdje je više zlatnika na hrpi... Lako je njemu: Pantovčak je daleko,a i ne mora on s njim spavati!
Ne preostaje Teni nježnoj ništa drugo negoli da začepi nos i kroči među njih...
Sastanak s onim finim gosponom profesorom bio je samo utješna nagrada, njemu je Tata dodijelio titulu 2.pratilje.
Dukati su na drugoj adresi...

Skoči u forum: