Autor |
Poruka |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Pa evo da ne bi gorke suze lili  , sve ovo što si nabrojala samo su izgovori i ništa drugo, naravno da nešto možeš promijeniti. Pitanje je da li to želiš, ili te zabavlja rasprava na forumu prije nedjeljnog ručka, što je btw potpuno ok  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol:  Žensko
|
za razliku od tebe koji si politički motiviran pa pišeš po forumu, ja nisam, ali samo želim da ljudi ovoga grada počnu razmišljati i prestanu zatvarati oči pred sranjima....ali tebi to očito ne paše...bolje da smo guske bez glasa....i da, ja izlazim na izbore jer smatram da bi to trebalo biti dovoljno u izražavanju mog nezadovoljstva, ali nažalost nije
i još samo ovo, nemam dovoljno osobne hrabrosti zavezati se za spomenik (koji nisam htjela, ali ni to me nitko nije pitao) jer ne želim se poslije kurčiti da sam zbog politike eto jadna završila u zatvoru (nije mi cilj u životu politika niti saborska mirovina)....ja samo želim potaknuti ljude na razmišljanje pa makar i tu na forumu, a ne zatvaranje očiju pred problemima....smatram da je to jednako bitno, ako ne i bitnije, od vezanja za spomenike |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
 |
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol:  Muško
|
veži se za radijatore na trgu slobode.s vremenom će te hrđa pojesti |
|
|
|
|
 |
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
TataMata
|
Ma, ne. Potpuno krivo, uopće ne želim da ćutite i ne činite ništa. Vaše je legitimno pravo da iskažete nezadovoljstvo na bilo koju odluku politike u ovome gradu. Vezanje za spomenik nije bilo u bukvalnom smislu, sorry ako ne kontate, htio sam naglasiti da su bitna djela koja činite u smislu promjene koju želite. Premda, hm...istina je da je pero jače od mača, ali pogledajte naše medije. Sada kada je Feral ugašen, što je ostalo od objektivnog i nezavisnog novinarstva. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
[Premda, hm...istina je da je pero jače od mača, ali pogledajte naše medije. Sada kada je Feral ugašen, što je ostalo od objektivnog i nezavisnog novinarstva.
|
 rece covjek iz hsp-a; jel to pocela predizborna kampanja? |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
 |
TataMata
|
Ti misliš, ukoliko se javno ne deklariraš da si za neku stranku, da ti to daje neku prednost u brbljanju na forumu. Svašta, poštenije je ovako, nego se skrivati iza nekakvih demagogija i prikazivati se kao stranački neopredijeljen. |
|
|
|
 |
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol:  Žensko
|
nekako se pitam je li ovaj čovjek koji se sakriva iza naziva TataMata jedan ili više njih....prvo mi govori ti, onda malo Vi, pa onda počne na jeziku naših istočnih susjeda pisati, koliko vidim mijenja mišljenje brzo...hmmm stvarno se zapitam koji put s kim uopće razgovaram...
u svakom slučaju, još uvijek mislim da ne treba zatvarati oči i da su ljudi koji su stranački neopredjeljeni bolji za državu jer neće poslušno klimati glavom kad god im njihov čelnik naredi ovo ili ono...ali i to nije toliko bitno...bitno je razmišljati vlastitom glavom |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
Ti misliš, ukoliko se javno ne deklariraš da si za neku stranku, da ti to daje neku prednost u brbljanju na forumu. Svašta, poštenije je ovako, nego se skrivati iza nekakvih demagogija i prikazivati se kao stranački neopredijeljen.
|
srceko, ja bar mislim, i to je vec nesto. i molim cijenje sukorisnike foruma da zamijete da hsp stranacku neopredijeljenost naziva demagogijom
znaci, bolje je posteno reci: "ja ovdje neargumentirano trkeljam gluposti zato sto mi tako naredjuju u stranci" nego posteno ne navijati ni za koju stranku i trkeljati po vlastitom nahodjenju i iznositi vlastite stavove?
e stvarno me uveseljava ovaj forum, svima kikiriki na moj racun  |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
 |
TataMata
|
Ono što se tiće Vi je stoga što se nisam obraćao isključivo tebi, mjenjam mišljenje brzo ?? wtf.
Jezik istočnih susjeda (mator sam, nešto je i ostalo od tih riječi) ali to ti je bezveze primjedba. A to što nisi stranačka osoba ne znači da svaki dan ne klimaš glavom svojim čelnicima (šefu, dečku, mami, tati i dr.) i pitanje je koliko zapravo misliš svojom glavom, ali da ne misliš da se to odnosi isključivo na tebe, tako živi većina, pa i ja...nekad se samo otimam malo više, a nekad malo manje...that's life. Da ti sad ne zapjevam onu staru iz Monty Pytona, ma znaš onu Life is...ali bitno je kako završava ...look on the bright side... |
|
|
|
 |
TataMata
|
OK, ajd ti nisi ta, ali ima na ovom forumu foliranata koji se predstavljaju kao veliki borci za prava osječana i kao nisu po zadatku stranke. To se odnosi na njih, svi ostali koji pišu iz srca, a ne po zadatku, uključivši tu i tebe svaka čast. |
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Ne nameći svoju vlastitu tragediju drugima - vrlo malo ljudi klimaju glavom moralnim katastrofama kao što je tvoj šef Đapić. Još je jadnije prikazivati to bjesomučno ulizivanje brigom za grad Osijek. Kada barem jedan od vas poslušnika prigovori Anti ma i jednom riječju, onda možemo razgovarati. Takav sustav poltrona i beskičmenjaka na svu sreću ipak ne dominira u ostatku društva, ljudi ipak imaju malo časti i ponosa.
Ovo vrijedi i za većinu drugih stranaka, ali se druge stranke ipak mogu podičiti ponešto kvalitetnijim vodstvom. Vaš je vođa civilizacijski korak unatrag, i vjerujem da ste i samo toga svjesni, samo se ne usudite pisnuti. Treba trpjeti, a Ante će već nagraditi poslušne... |
|
|
|
|
 |
TataMata
|
Evo, pojavio se prozvani pisac po narudžbi, koji obožava izvlačiti stvari iz konteksta. Oj, ti nadobudni čuvaru svega svetoga, ti plemeniti viteže na stupu obrane ovoga grada, mi smrtnici ti se klanjamo. Ti si primjer objektivnog i nepokorenog građanstva koji nosi svjetlo u ovu tamu HSP-ovsku, bravo....ali ''ubost ću te na kraju balade'' ko što reče Sirano...il to bješe vitez od kisele štrudle, hm... |
|
|
|
 |
 |
|