Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Evo, ja sam bio u Osijeku kad je rokalo... de mi reci kako bih ja trebao razmisljati... iz ovoga sto si napisao mi nista nije jasno... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol:  Muško
|
Ovo ce biti moj zadnji post na temu, jer vidim da ne baratamo materijom ni priblizno na istom nivou:
1. Bush nije pobio milijune ljudi?
Tko ti je to rekao, majke ti? Mozda ne milijune, i mozda ne jos...cekaj samo.
2. Guantanamo? Slazem se, nevin si dok ti se ne dokaze suprotno...samo, ima tu par momenata: svi ti ljudi su nezakonito uhapseni strani drzavljani, nezakonito uhapseni na teritoriju strane suverene drzave, nezakonito zatvoreni na teritoriju trece suverene drzave, nezakonito zatvoreni vec 3 godine bez krivicne prijave, bez optuznice, pa jos u neljudskim uvjetima...hmmmmmm...nesto mi ne stima u toj prici o demokraciji...
3. Sto to rade Sjeverna Koreja i Iran? Pricaju o nuklearnom naoruzanju, bekrije jedne...isto kao sto je Sadam imao oruzja za masovna unistenja???.
Demokracija? |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
Pričala sam s momkom iz USA koji se preselio u Europu, htijući živjeti na drukčiji način nego što USA diktira. On se također ne slaže s Bushevom politikom (usporedba s Hitlerom je za ovaj trenutak pomalo pretjerana, ali vjerujem i da je Kongres politički paravan za istomišljenike koji se politikom svjetske dominacije žele domoći svjetskih resursa. Tako...da kontrole Busheve vlasti uopće nema, čak ni u smislu demos-krateina, odnosno, vlasti naroda.) |
|
|
|
|
 |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol:  Muško
|
Apsolutno.
Potpuno razumijem svakog tko se na takav korak odluci.
Ja jos necu, iz prostog razloga sto sam mentalno i materijalno u poziciji ignorirati sve te idiotarije i zivjeti kako ja hocu, sto znaci iskoristiti do maksimuma sve lijepe stvari ovog sistema, kojih itekako ima. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol:  Nebitno
|
Evo, ja sam bio u Osijeku kad je rokalo... de mi reci kako bih ja trebao razmisljati... iz ovoga sto si napisao mi nista nije jasno...
|
možda oće reć da srbi imaju neki drugačiji mentalni sklop od hrvata?
hmm
ni ja ne kontam baš
 |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ!  |
|
|
 |
noj u bemveu
|
fenomenalno....dakle, TU je Sauron pobjegao...
|
vrati zeku!!
on će ga pobijedit. |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
|
|
 |
noj u bemveu
|
bude on... ima vremena.... |
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
ako ne on, onda sigurno neki njemu sličan...njegovim stopama... |
|
|
|
|
 |
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol:  Muško
|
E, pa sad jedno je reći pobio je ili pobit će, no dobro kao što Allende kaže ne baratamo pojmovima na istom nivou.......ali ipak stoji, još nije to učinio. |
|
 |
ozana
Ukupno postova: 701 Spol:  Žensko
|
Sve ti ovisi izgleda na kojoj si razini, odnosno kom stupnju razvoja. Imali smo za vrijeme rata susjeda, Srbina, cijela mu je familija bila u Beogradu (ono, djeca otišla u ljeto 91., žena za njima u jesen). Dakle, čovjek je svakog dana išao na posao, živio s nama, kad smo svi spavali u podrumu, i on je, kad smo zajedno pravili fešte u podrumu, i on je, kad smo jebali sve po spisku Srbima koji pucaju po nama, i on je (pa normalno, pucali su i po njemu, ne?). Nitko ga nije dirnuo, nitko mu nikad nije rekao ni jednu neugodnu riječ. Zato jer je bio čovjek. A valjda i zato jer smo i mi bili ljudi.
Ne znam, možda s mojim mentalnim sklopom nešto ne štima... |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
 |
|
|
 |
|
|
|
 |
ozana
|
Smjestit ću te samo u pitome provokatore, ne bih te ni u kom slučaju nazvala muškom šovinističkom svinjom  |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
 |
|
|
 |
|
ehhh, kalupi...zar ne možete bez njih?
(za9ostao sam u nesvrstanima, i molio bih da me takvim i gledate... |
|
|
|
|
 |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol:  Muško
|
zeo je mrtav. nažalost,nitko ga nijehtio kopirati u sig.
ali možda se vrati kao Bunny the white:) |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt  |
|
|
 |
ozana
|
|
|
 |
 |
|