Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati, danas je u Osijeku predstavila Vladimira Hama, svog kandidata za gradonačelnika. Na predstavljanju u suvremenom konferencijskom centru edukativno-informativnog kompleksa Stara pekara javnosti se najprije obratio predsjednik HNS-a, Stjepan Čuraj, predstavivši Vladimira Hama kao modernog gradonačelnika za moderni Osijek.

- Vladimir Ham ima sve osobine modernog osječkog gradonačelnika. Poznaje politički sustav, razumije načine kroz koje se političke inicijative oblikuju u konkretne gradske projekte, poznaje gradski proračun, iznimno je komunikativan i uključiv, i njegova je kandidatura za Osijek jedini pravi izbor – rekao je Čuraj.Riječ je, objasnio je, o čovjeku posebne energije i vječitog osmijeha, tipičnom Essekeru koji se aktivno služi njemačkim i engleskim jezikom, smirenom i odmjerenom. Istaknuo je da Vladimir Ham zna sluštati s razumijevanjem, da ima veliki prezentacijski kapacitet te da nadahnjuje i povezuje ljude, narode, stare i mlade... a da njegovi javni istupi uvijek čine ponosnim one u čije ime govori.

Vladimir Ham istaknuo je kako je u Osijeku primarno potrebno promijeniti atmosferu, a potom za ilustraciju predstavio kratku snimku stanja i političkog sadržaja koji je trenutno ponuđen u osječkoj političkoj areni:

- S jedne strane imamo političku ponudu koja se skriva iza velikih infrastrukturnih projekata koje državna poduzeća na našem prostoru planiraju i izvode već desetak godina, bez obzira koja je vlada na vlasti i uvijek u suradnji s lokalnom samoupravom, pa ne vidim kako to odjednom može biti novi lokalni politički program. S druge strane, imamo političke vizije nekoliko seniora koji se oslanjaju na zajedničku emociju da je u Osijeku nekad bilo bolje i da će se oni truditi vraćati neke od tadašnjih vrijednosti. A zapravo je istina da je svakome njegova mladost bila najljepša. I to je sve – rekao je Ham.Potom je objasnio kako u Osijeku, unatoč žalu nekih kandidata za boljim vremenima, pulsira iznimno snažna energija mladih ljudi koji razvijaju nove poslove i cijele nove industrije te da je zadatak nove gradske administracije pronalaziti načine da se tim generacijama olakšavaju i ubrzavaju sve procedure potrebne za razvoj koji će transformirati grad.

- U narednim danima i tjednima predstavit ćemo nove suradnike i podržati inicijative koje već imaju rješenja za probleme u različitim dijelovima grada. Pokazat ćemo da Osijek ima ljude koji znaju što rade i koji već sada stvaraju bolje okružje za buduće mlade generacije i njihova najbolja životna razdoblja u Osijeku. Nećemo najavljivati nove agencije u kojima će sistem zapošljavati. Nećemo obećavati otvorenja novih tvornica nego ćemo stvarati preduvjete da ozbiljan posao za Osijek rade oni koji su u tome već sad najuspješniji – objasnio je Vladimir Ham.Tekst i foto HNS Osijek


 Stranica prilagođena ispisu

PRIPREME ZA PRIJEMNI I...
Radne rukavice, kožne,...
Porculanski kobalt tan...
Na prodaju stan 56m2 ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:150

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Križanje