Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Iskustva sa Zeiss Vision klinikom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Slavonac012345
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.03.2026. 18:19 
Naslov:  Iskustva sa Zeiss Vision klinikom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pozdrav, zanima me dali je itko od vas isao na oftamoloski pregled u Zeiss Vision?

Davno sam tu kliniku izguglao u Zagrebu, da su to tamo detaljni pregledi vida i da se dioptrija mjeri tocno u postotak koji nije samo 0.25, 0.50, vec npr. 0.28, 0.52 itd..

i da ima razno raznih aparata za pregled vida.

Sad vidim da se to prije par godina otvorilo i Osijeku pa sam to razmatrao za otici na pregled, jer mi treba nesto detaljno.

Vec sam dva puta isao u Ghetaldus preko HZZoa, i svaki put mi doktor izmjeri dioptriju za 5min i naravno da mi nikad ne bude tocna.

Kao vode se ko neka poliklinika, a u radnji neki doktor u maloj sobici sa dva aparata.

Odem u dom zdravlja, i cak mi ni tamo doktorica nije dobru dioptriju stavila, iako sam bio 3x na pregledu (prvi puta kad nisam ponio starije nalaze, drugi puta kad sam bio na sirenju zjenica i onda jos jednom.

Odem u polikliniku Balog u Osijek, prvi puta bila super doktorica, drugi puta bude neki lik, izmjeri mi dioptriju na brzinu i kaze to je to, nije se nista previse promjenilo, a siguran sam da nije 100% dobro, platim pregled za bezveze. lako je klinika moderna,s time sam ono bas zadovoljan jer imaju preglede bez mjenjanja onih stakalaca, pa je onda brze i lakse odabrati dioptriju. I onda mi tamo u radnji na stakla uvali sve silne zastite na stakla, oci su me pekla od njih.

Dva puta sam u zadnji 15 god imao pregled u jednoj opticarskoj radnji, gdje mi je doktor koji je tamo radio preglede isto krivu dioptriju stavio i tako sam bacio pare na naocale bezveze.

Malo imam astigmatizam, malo nemam, pa mi diptrija bude veca, a onda manja... pa vise nemam zivaca za to sve.

Kakva su vasa iskutva sa Zeiss vision poliklinikom? Dali se tamo moze otici samo na pregled pa da naocale kupim negdje dalje, ili ako tamo idem na pregled moram uzeti i naocale kod njih.
Koja je cijena naocala i okvira tamo ako ste ih pravili? Naravno da mi se neda 500€ za naocale koje bih dok radim na poslu mogao slucajno otepsti s lica i savinuti razbiti, pa bih bio zahvalan na sto vise informacija.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: