Pripreme za ovogodišnje izdanje
Pannonian Challengea samo što nisu krenule, a kako bi sve bilo pod kontrolom Pannonian zove sve mlade na
prijavu za volontiranje.
Pridružite se timu od
50-ak volontera koji će i ove godine pomoći u organizaciji
najekstremnijeg sportskog natjecanja u regiji. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online prijavnice koja se nalazi na društvenim mrežama Pannonian Challengea ili na
službenoj stranici. Prijave su otvorene do
30. travnja.
Ovo je jedinstvena prilika koja volonterima omogućuje uvid u organizaciju
sportskog i glazbenog događaja, a svi prijavljeni moći će birati između
9 različitih sektora, od hostinga i prijave vozača, IT-a, social media i PR-a, do održavanja skate parka i ispomoći u organiziranju koncerta.
“
Sve što trebaš je ispuniti online prijavnicu te proći kratki intervju. Svi zainteresirani se prijavljuju za one sektore koji ih zanimaju, odnosno gdje smatraju da mogu najviše pridonijeti, ali i naučiti.” - istaknula je
Mateja Liška, koordinatorica volontera na festivalu.
Mi smo pitali mlade zašto su se odlučili prijaviti za volontiranje i ove godine, a odgovori pokazuju kako su nova iskustva i prijateljstva ključni za uspješan volonterski angažman.
“
Od malih nogu sam uz PC zbog brata koji je svake godine dolazio gledati natjecanja te tako tu ljubav prenio na mene. No, uvijek sam htjela nešto više od samog gledanja natjecanja - htjela sam biti dio PC-a. Prijašnjih godina nisam mogla volontirati zbog škole, ali ove godine napokon to mogu.”, rekla nam je Magdalena B.
“
Prijavila sam se za volontiranje na Pannonianu jer me sramota što to nisam još i ranije napravila. Kul mi je sva ta sinergija sportskog, kulturnog i urbanog koja obavija cijeli festival. A i pomoći da Osijek postane prijestolnica ekstremnog sporta regije držim kao najkulije od svega.” - iskrena je bila Andrea M.
“
Volim energiju koju ljudi donose na festivale i želim vratiti dio onoga što sam dobio. I dalje želim ostati dio Pannonian plemena.” - zaključio je Davor M.
Uz osiguranu
hranu i piće, volontersku majicu, upis sati u volontersku knjižicu i priznanje, te odličnu atmosferu, najmarljiviji može osvojiti i titulu najboljeg volontera i time si osigurati prigodnu nagradu.
Foto: Pannonian Challenge