Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Čitaonica knjižnice Centra na kulturu Čepin: Promocija zbirke pjesama "Moje pjesme moji snovi"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 72823
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.02.2026. 8:13 
Naslov:  Čitaonica knjižnice Centra na kulturu Čepin: Promocija zbirke pjesama "Moje pjesme moji snovi&q
05.03.2026. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Promocija zbirke pjesama "Moje pjesme moji snovi" Ivana Belajca, poznatog pod nadimkom Beli. Promocija će se održati u Čitaonici Centra za kulturu Čepin, u četvrtak, 5. ožujka 2026., u 19:00 sati.

Uglavnom je riječ o Ivanovim uglazbljenim tekstovima, ali ima i nekoliko suradničkih gdje su autori teksta druge osobe, a Ivan je autor glazbe. Ivan je dugogodišnji aktivni član KUD-a Ivan Kapistran Adamović Čepin, a najpoznatija mu je pjesma "Nema nama do našeg Čepina" koja se rado izvodi na čepinskim manifestacijama.

Zbirku će predstaviti: Marija Marinović (umirovljena pedagogica OŠ V. Nazor Čepin i višegodišnja suradnica KUD-a), Zoran Poljak (bivši voditelj u KUD-u) i Ivan Draženović (profesor glazbe u OŠ M. Krleže Čepin i suradnik KUD-a). U glazbenom će dijelu programa Ivanove pjesme izvoditi njegovi prijatelji Josip Bauerfrajnd i Veljko Benčić.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: