Petak, 3. travnja 2026. 20:00 sati - “Sjećaš li se ti mene?”, Josip Gotovac - Stand up komedija by LAJNAP.
Informacije o ulaznicama:
CIJENA 10€
Ulaznice možete kupiti na web stranici i prodajnim mjestima Entrija
NEMA REZERVACIJA STOLOVA.
Moguće je da ćete dijeliti stol s drugim ljudima zbog kapaciteta lokala. Hvala vam na razumijevanju.
Vrata se otvaraju od 19.00h, show kreće u 20h.
Broj ulaznica je ograničen.
Što je "SJEĆAŠ LI SE TI MENE?"
“SJEĆAŠ LI SE TI MENE?” je moj prvi samostalni stand-up show, skup najboljih fora iz prve tri godine komičarske karijere i prvih trideset godina postojanja. Pričat ću svašta: o svom odrastanju, poslu, braku, prinovi u obitelji, o svojim strahovima, opažanjima i nadanjima… Ako volite humor s kojim se možete poistovjetiti, dok se istovremeno pitate: ‘Zašto se, pobogu, s ovim poistovjećujem?’, onda ste natrij mom kloru, tupe mom Lokinu, krunica mojem retrovizoru – i ovo je show za vas. Vidimo se
Tko je Josip Gotovac?
Josip Gotovac novi je član LAJNAP stand up comedy kolektiva. Rođen je u Zagrebu kao četvrto dijete hercegovačke obitelji… Siromašne hercegovačke obitelji. Najveće bogatstvo bila mu je Baba od koje je naslijedio smisao za humor, radne navike, a i brkove. Odrastanje na opasnim ulicama Dubrave naučilo ga je kako bježati od policije, kako se tući i najvažnije od svega, kako preuveličavati.
Fizioterapeut po danu, a stand-up komičar navečer, Josip od 2021. nasmijava publiku svojim pomaknutim, nepredvidivim i ponekad mračnim humorom. Na vama je samo da dođete na nastup spremni na trening trbušnih mišića dok vas ovaj fizioteraput vodi šašavim stazama svojih razmišljanja.
VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajete privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala. Snimanje nastupa i komičara tijekom izvođenja materijala je zabranjeno. Neka se mobiteli odmore, a vi uživajte u showu.