Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osijek Open: Srce profesionalnog tenisa u Slavoniji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66033
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.04.2024. 18:19 
Naslov:  Osijek Open: Srce profesionalnog tenisa u Slavoniji
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek i teniski klub Tennis Talents Osijek, u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom, s ponosom predstavljaju ovogodišnje izdanje Osijek Opena, jedan od važnijih događaja u kalendarskoj godini hrvatskog profesionalnog tenisa. Ovi turniri su centralni dio najveće serije profesionalnih turnira u Hrvatskoj, koju organizira Hrvatski teniski savez pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, pod vodstvom izvršnog direktora g. Vladimira Jovanoskog, koji je zaslužan za provedbu cijele serije natjecanja.

Ove godine, profesionalni teniski turniri u Hrvatskoj mogu se pohvaliti impresivnim ukupnim nagradnim fondom koji premašuje pola milijuna dolara. Osječki turniri, kao važna stanica ITF World Tennis Toura, održavaju se u prekrasnom ambijentu Perivoja Kralja Tomislava, gdje će se za titule boriti 68 igračica i 84 igrača. Ovo je izuzetna prilika za 27 naših domaćih igračica i igrača da se natječu pred domaćom publikom, na terenima na kojima su stasali.

Manifestacija Croatian Professional Tennis Tournaments, koja već četvrtu godinu zaredom obogaćuje sportski život Hrvatske, učinila je Osijek domaćinom deset profesionalnih turnira u posljednje četiri godine. Posebno je važno istaknuti da su Osječki turniri, pod vodstvom direktora turnira g. Ante Brnića, dobili veliko priznanje Međunarodne teniske federacije u konkurenciji od preko 1200 turnira diljem svijeta, proglašeni jednima od najbolje organiziranih. Ovo priznanje ne samo da potvrđuje kvalitetu organizacije već i postavlja Osijek kao značajnu točku na svjetskoj teniskoj mapi.

Trenutno su u tijeku kvalifikacijski turnir, a glavni turnir započinje u utorak, 30. travnja, te traje do nedjelje, 5. svibnja. Pozivamo sve ljubitelje tenisa i sportskih događanja da dođu u Perivoj Kralja Tomislava i uživaju u vrhunskom tenisu i ugodnom druženju.

Osijek Open nastavlja s tradicijom izvrsnosti, omogućavajući sportašima da se istaknu na međunarodnoj sceni, dok istovremeno promovira Slavoniju kao destinaciju koja odiše gostoljubivosti i strašću prema sportu. Tijekom posljednje četiri godine, podršku turnirima u Osijeku kontinuirano pruža i Osječko-baranjska županija, čime se dodatno potvrđuje zajednički angažman na promicanju regije kao centra vrhunskog sporta. Očekujemo još jedan tjedan vrhunskog tenisa, uzbudljivih mečeva i nezaboravnih sportskih trenutaka.



Tekst i foto: Tennis Talents Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: