Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Otkrij svoj put na Career Dayu 2024.: Upoznaj svog budućeg poslodavca

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66033
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.04.2024. 13:54 
Naslov:  Otkrij svoj put na Career Dayu 2024.: Upoznaj svog budućeg poslodavca
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

AIESEC Osijek i Ekonomski fakultet u Osijeku pozivaju sve studente i mlade entuzijaste na ovogodišnji Career Day, koji će se održati 7. svibnja 2024. godine od 11:00 do 15:00 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Ovaj događaj, pod sloganom "Gdje prilike susreću ambicije", predstavlja priliku za stjecanje korisnih znanja, vještina i pripremu za buduće zapošljavanje.

Career Day treću godinu za redom predstavlja nešto više od sajma zapošljavanja. Ovo je platforma koja stvara most između studenata i poduzetnika, omogućujući umrežavanje, razmjenu ideja i iskustva te razvoj potencijalnih poslovnih odnosa. Kroz predstavljanje poduzetnika, njihovog rada i traženih kompetencija, ovaj događaj pruža dublji uvid u bogatstvo poslovnih mogućnosti koje Osijek nudi. Osim toga, Career Day potiče bolju komunikaciju između studenata i poduzetnika. Kroz raznovrsne panele, radionice i predavanja, studenti imaju priliku upoznati se s trenutnim trendovima, izazovima i prilikama u različitim gospodarskim sektorima. Ove interaktivne sesije pružaju platformu za razmjenu ideja, mentorstvo i savjetovanje, što mladima pruža priliku da bolje razumiju tržište rada i pripreme se za ulazak u profesionalni svijet.

Career Day je prilika za osnaživanje mladih ljudi, povezivanje s poslovnim svijetom i izgradnju mostova prema uspješnoj karijeri. Stoga vas pozivamo da se pridružite ovom inspirativnom događaju, da otkrijete svoj potencijal i oblikujete svoju budućnost na Career Dayu 2024. godine.

Vidimo se 7. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku!





Tekst i foto: AIESEC Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: