Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Odličan vikend za članove taekwondo kluba "Osijek" na turniru "Bljesak 1995."

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66033
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.04.2024. 9:16 
Naslov:  Odličan vikend za članove taekwondo kluba "Osijek" na turniru "Bljesak 1995."
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Proteklog vikenda održan je 18. Memorijalni turnir Bljesak 1995., u organizaciji taekwondo kluba „Ogrc Novska“ . Na turniru je nastupilo 225 natjecatelja iz 24 kluba. Natjecanje se održalo u svim dobnim kategorijama u borbama i kicku (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u zadanom vremenu od 20 sekundi). Na natjecanju je bio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojim natjecateljima.

Natjecatelji u kicku: kategorija M1 (2015.-2016.g.) Luka Pintar, Luka Šariri i Sebastijan Skočibušić kategorija, M2 (2017.-2019. g.) Bruno Šariri, i kategorija Ž2 (2017.-2019. g.) Lara Mioč.

Natjecatelji u borbama u kategoriji mlađih kadetkinja Lorena Mioč (-33 kg), Uma Vignjević (-36 kg), Nives Horvat (-40 kg) i mlađi kadet Domagoj Ljevar (-48 kg), te kadeti Fran Đurkas (-33 kg) i Leon Jošić (-49 kg).

U kategoriji juniorki Dora Dragovan (-52 kg), Dea Marković (-55 kg.), Nina Vicković (-63 kg.) i Paola Kovač (-68 kg.).

Na natjecanju u kicku zlatnu medalju osvojio je Sebastijan Skočibušić, brončanu medalju osvojio je Luka Pintar, dok se za ostatak natjecatelja u kicku organizator pobrinuo da dobiju utješne medalje.

Mlađi kadet Domagoj Ljevar osvaja brončanu medalju, nakon što je u polufinalu izgubio od Erika Čavlovića iz bjelovarske „Omege'' koji je na kraju i bio pobjednik turnira. Isti rezultat postiže i mlađa kadetkinja Nives Horvat izgubivši u polufinalu od Adriane Marincel iz „Otočca“ koja je na kraju bila i pobjednica turnira u toj kategoriji. Lorena Mioč gubi u borbi za medalju od Mie Crnković (Brod) u jednoj izjednačenoj i neizvjesnoj borbi od početka do kraja s 2:1 (6:6 odluka sudaca za Lorenu; 6:8; 8:8 odluka sudaca za Miu. Uma Vignjević također gubi u borbi za medalju od Petre Tomić (Otočac) s 2:0.

Kadeti Fran Đurkas i Leon Jošić gube u borbi za medalju.

U juniorskoj konkurenciji, juniorka Nina Vicković osvaja srebrnu medalju, izgubivši od Magdalene Krmpotić iz Brinja 2:0 u zadnjim sekundama obje runde, a isti rezultat ponavlja i juniorka Paola Kovač osvojivši srebrnu medalju. Juniorka Dora Dragovan osvaja zlatnu medalju pobijedivši u finalu predstavnicu domaćina Barbaru Rebrović 2:0 (12:6; 9:2), a juniorka Dea Marković osvaja također zlatnu medalju uvjerljivim pobjedama do finala, a u finalu pobjeđuje predstavnicu Grobnika iz Čavla Emu Štimac s 2:1 (4:0; 4:8; 7:2) i s tim svojim zapaženim nastupom osvaja laskavu titulu najbolje juniorke turnira i kao nagradu dobiva prigodni pehar.

Treba napomenuti da su ovi dobri rezultati juniorki, donijeli prvo mjesto taekwondo klubu „Osijek“ u ukupnom plasmanu, u kategoriji juniora i juniorki.


Tekst i foto: Taekwondo klub Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: