Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dinko Huis pobjednik šahovskog turnira u Bizovcu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65861
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.04.2024. 8:26 
Naslov:  Dinko Huis pobjednik šahovskog turnira u Bizovcu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu ovogodišnjeg programa obilježavanja Dana općine Bizovac uključili su se i šahisti.

U lijepom prostoru bizovačkog Edukativnog centra odigran je 2. brzopotezni turnir „Open Bizovac 2024.“ na kojem je nastupilo 16 igračica i igrača iz Belišća, Bizovca, Petrijevaca i Valpova.

Igralo se 11 kola švicarskim sustavom, tempom igre od 3 minute fiksnog vremena po igraču uz dodatak od dvije sekunde za svaki odigrani potez. Poslije uzbudljivih i zanimljivih partija najuspješniji je bio majstorski kandidat Dinko Huis (Belišće) s 9, 5 bodova, ispred Mateja Filića (Hrvatska čitaonica, Mladost Bizovac) s 9 i Damira Meška (Hrvatska čitaonica Valpovo) s 8,5 bodova.

Dalje su se plasirali: Slavko Marjančević (Belišće), Ana Berke (Belišće) 7,5, Josip Gusić (Petrijevci) 6,5, Davor Filić (Mladost), Željko Šafranko (Hrvatska čitaonica) 6, Luka Kudlaček (Hrvatska čitaonica) 5,5 itd,

Najuspješniji su nagrađeni peharima i medaljama, a posebno su nagrađeni i najbolji domaći igrači. Turnir koji je bio odlično organiziran, otvorio je bizovački načelnik Srećko Vuković. Za odličnu organizaciju turnira posebna priznanja I pohvale pripadaju predsjedniku BŠK “Mladost” Ivanu Sršič, te tajniku Slavenu Školka.


Tekst i foto: Općina Bizovac

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: