Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Četvrto izdanje teniskog ITF turnira Osijek Open u Perivoju kralja Tomislava!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65861
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.04.2024. 13:50 
Naslov:  Četvrto izdanje teniskog ITF turnira Osijek Open u Perivoju kralja Tomislava!
Od 28.04.2024. 16:00 do 05.05.2024. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od nedjelje, 28. travnja, kroz sljedećih tjedan dana, Osijek će dobiti nove pobjednike četvrtog izdanja sve snažnijeg teniskog turnira – Osijek Open 2024., turnira ITF serije, vrijednog 15000 dolara. Turnir organiziraju TK Tennis Talents Osijek i HTS, uz pokroviteljstvo Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.

Ovo će vrijedno tenisko natjecanje i ove godine u osječkom Perivoju kralja Tomislava okupiti jaka teniska imena u muškoj i ženskoj konkurenciji. Snage će odmjeriti tenisačice i tenisači s 3 kontinenta i 20-ak zemalja, a među njima su, naravno, i domaće snage - Sara Barbarić i Leonarda Kajkić. U glavnom će ih turniru dočekati i Osječanke Nera Tešankić i Korina Roso, seniorska viceprvakinja Hrvatske.

Ovaj je teniski turnir već dobro poznata destinacija ljubiteljima ovog sporta, a kvalitetu osječkog izdanja turnira prepoznala je i Međunarodna teniska federacija: Ponosni smo što smo prošle godine dobili nagradu ITF -a Recognition star koja se temelji na anketi svih sudionika turnira: igrača, sudaca i posjetitelja. Ukupno je tijekom prošle godine održano 1200 ITF turnira diljem svijeta, 30 turnira je dobilo priznanje i Osijek Open je jedan od njih -istaknuo je, uoči četvrtog izdanja Osijek Open -a, Ante Brnić, predsjednik Teniskog kluba Tennis Talents Osijek.

Turnir će na teniskim terenima službeno započeti u nedjelju, 28. travnja, no kvalifikacijama će prethoditi teniska poslastica na osječkom Trgu slobode. Prije odmjeravanja snaga na terenu, tenisači će se u subotu, 27. travnja u 11 sati okupiti na još jednom izdanju Kids Day -a. Na Trg slobode sve je zainteresirane pozvao glavni trener Teniskog kluba Tennis Talents, Davor Grgić: Pozivamo roditelje da povedu djecu kako bi osjetila teniski sport. Na trgu će imati priliku razmijeniti koju lopticu s našim tenisačima, podijelit ćemo im majice i bit će lijepo druženje. Posebno pozivamo i djecu koja se dosad nisu upoznala s tenisom jer ga možda zavole. Kvalifikacije će se igrati u nedjelju i ponedjeljak, a dan poslije, u utorak 30. travnja, počinje završni turnir za tenisače i tenisačice. Prvog i drugog dana igrat će se mečevi 1. kola, u četvrtak slijedi 2. kolo, u petak 3., a u subotu polufinalni mečevi. U nedjelju 5. svibnja na rasporedu su finala.

Mečevi će prvog dana početi u 9 sati. Igrat će se na svih 8 terena, a ulaz na teniske terene u Perivoju kralja Tomislava za sve je zainteresirane slobodan.


Tekst i foto: Teniski klub Tennis talents Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: