Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Otvorena karate liga OBŽ okupila 156 natjecatelja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65861
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.04.2024. 7:54 
Naslov:  Otvorena karate liga OBŽ okupila 156 natjecatelja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Otvorenoj karate ligi Osječko-baranjske županije 2024. na 3. kolu, koja se održala u Valpovu, okupilo se 156 natjecatelja iz 14 klubova kako bi se natjecali u različitim kategorijama. Natjecanje je privuklo natjecatelje svih dobnih skupina, od mlađih cicibana do seniora te natjecatelje u parakarateu.

Kategorije natjecanja su bile podijeljene prema dobnim skupinama i stupnjevima pojaseva, osiguravajući pravedno natjecanje i konkurenciju.

U kategoriji kate, istaknuli su se natjecatelji i natjecateljice iz Karate kluba Osijek, koji su kući vratili s 10 zlatnih, 5 srebrnih i 5 brončanih medalja.

U kategoriji kumite, najuspješniji su bili natjecatelji i natjecateljice iz Karate kluba Đakovo koji su pokazali izvanrednu tehniku i taktiku u borbama, a također su zauzeli i prvo mjesto u ukupnom poretku u ovome kolu lige s 13 zlatnih, 10 srebrnih i 9 brončanih medalja.

Karate liga bila je izvanredna prilika za natjecatelje da pokažu svoje vještine i angažman te da steknu iskustvo u natjecateljskom okruženju. Liga je doprinijela promicanju karate sporta i jačanju zajedništva među klubovima.




Tekst i foto: Barbara Kokić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: