Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Q Club vs. Bastion ?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Poll :: q club vs. bastion

q club
36%
 36%  [ 32 ]
bastion
63%
 63%  [ 56 ]
Ukupno glasova : 88


Autor Poruka
Dominous
Offline
Ukupno postova: 2
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.10.2008. 2:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

haahahah,da se ima di izac na neki tehno izlazio bi na njega,dok ne naprave tak sta, Bastion,Q tamo sam!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Bojo
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1705
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 28.10.2008. 2:29 
Naslov: Great ! 
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

jack.sparrow je napisao/la (Pogledaj post): › OMG ! zašto mi je taj scenario tako poznat...živjela harmonika,opanci, kratke suknjice i prirodne plavuše !...Istina živa ni stariji nisu imuni na harmoniku, to je činjenica i surova stvarnost.Nego nisi objasnio svekolikom pučanstvu jel' taj lik odvrnio Seku Aleksić u klasičnom folk ili novoj House RMX verziji Aspirin ??? Very Happy Smile Smile Smile Smile

haha...bogami nisam primjetio...samo sam čuo tja glas ono...glavobolja od vinAaAaAaAa...a nigdje aspirinaAaAaAaAa....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Renchi
Offline
Avatar

Ukupno postova: 22
Spol: Muško Muško
Post Postano: 31.10.2008. 12:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

adebisi-jug2 je napisao/la: ›
baš me zanima di vam bolje...meni osobno u bastionu zbog glazbe...a sad opet cijene su malo previsoke...ne znam...dilema BRATE MILI DILEMA!!!!!!!!!!


Posto sam radio i u jednom i u 2gom..
QQQQQqqqqqqqqqqqq Unit!!!
Damba, Hemingway. Minime(mali Rembica), Kruno Pozzzzzz Svima!!! O Bastionu radje necu...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Loona
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3713
Lokacija: somewhere on Mars
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 04.11.2008. 18:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dominous je napisao/la: ›
haahahah,da se ima di izac na neki tehno izlazio bi na njega,dok ne naprave tak sta, Bastion,Q tamo sam!


O, krasne li zamjene.. Bože sačuvaj.. Rolling Eyes

_________________
Svako rješenje ima problem.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zla_tratinčica
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 05.11.2008. 16:52 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dominous je napisao/la (Pogledaj post): › haahahah,da se ima di izac na neki tehno izlazio bi na njega,dok ne naprave tak sta, Bastion,Q tamo sam!


problem je šta takvi kao što si ti samo traže razloge da se opravdaju šta idu na treš mjesta i cajke, a zapravo to vole.. tehna bude, bio je prije 2 tjedna party u oxygeneu koji je moj frend radio pa je bilo 10 ljudi, propalo.. zašto? zato šta su partyjaneri po cajkama i u bastionu bili.. tužno..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Renchi
Offline
Avatar

Ukupno postova: 22
Spol: Muško Muško
Post Postano: 08.11.2008. 13:02 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

problem je šta takvi kao što si ti samo traže razloge da se opravdaju šta idu na treš mjesta i cajke, a zapravo to vole.. tehna bude, bio je prije 2 tjedna party u oxygeneu koji je moj frend radio pa je bilo 10 ljudi, propalo.. zašto? zato šta su partyjaneri po cajkama i u bastionu bili.. tužno..
[/quote]


Problem je jel je ta ekipa vec odrasla manje vise svi rade i sl, a kolko god da ti tvrdio Drukcije 2gi VELIKI problem je sto NEMA vise Bombona.. A znamo da je 90% ekipe na partyanama bilo ili na MDMA ili na Amfetaminima..
A posto toga vise nema nema ni partya..

eto!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Loona
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3713
Lokacija: somewhere on Mars
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 08.11.2008. 21:32 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa odrasli smo da, Kisikana je bila aktualna prije 10 godina i tada smo u 7 ujutro bauljali van, a bakice što idu na misu u katedralu nas prijezirno gledale... Al nama je tada bilo super.. NItko se nije tukao, razbijao čaše, rezao vene ili ubio nekoga zbog mobitela.. nisi morao na posao, afteri su trajali nekada i do utorka, nije bilo obaveza.. nema to veze sa bombonima, ja i dalje kući slušam neke mixeve koje su snimali Loki i Umbo i E-Base i Igor Dorian i Sly i... jednostavno ima veze sa odrastanjem i sazrijevanjem, e a za takvu ekipu, koja sluša takvu glazbu, nema mjesta za izaći..
Žao mi je što partiji propadaju, ali i kad slučajno uletim na neki, nije to to.. ne poznam nikoga, a publici u većini slučajeva mogu biti mama.. Rolling Eyes
Kada smo mi odrasli, scena je propala.. nažalost..

_________________
Svako rješenje ima problem.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Renchi
Offline
Avatar

Ukupno postova: 22
Spol: Muško Muško
Post Postano: 09.11.2008. 0:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Loona je napisao/la: ›
Pa odrasli smo da, Kisikana je bila aktualna prije 10 godina i tada smo u 7 ujutro bauljali van, a bakice što idu na misu u katedralu nas prijezirno gledale... Al nama je tada bilo super.. NItko se nije tukao, razbijao čaše, rezao vene ili ubio nekoga zbog mobitela.. nisi morao na posao, afteri su trajali nekada i do utorka, nije bilo obaveza.. nema to veze sa bombonima, ja i dalje kući slušam neke mixeve koje su snimali Loki i Umbo i E-Base i Igor Dorian i Sly i... jednostavno ima veze sa odrastanjem i sazrijevanjem, e a za takvu ekipu, koja sluša takvu glazbu, nema mjesta za izaći..
Žao mi je što partiji propadaju, ali i kad slučajno uletim na neki, nije to to.. ne poznam nikoga, a publici u većini slučajeva mogu biti mama.. Rolling Eyes
Kada smo mi odrasli, scena je propala.. nažalost..


A i mislio sam si da cu naletit na jednu koja spada u tih 10%.. Zanimljivo s kim god da pricas svi su u tih 10%. A paryali ste do utorka cisti?? Hmm Nevermind..JA sam rdecimo na partye krenio sam , al bas sam bez ikakve ekipe i ikog pa sam za cca 2,znao pun qrac ljudi jer je vladao PLUR samo sto sam ja to kasno otkrio tek neke 2001 to su vec po meni pocetci kraja.. To je sve vise i vise postajalo ajmo se samo nadrogirat i *ebe nam se ko svira i na kraju je privuklo masu xy likova sa strane..A i represivni aparat je ucinio svoje bazirajuci se na konzumente a ne na dilere.. Tako da se to malo pomalo sve raspalo...Cuj ja isto tako vjerujem da je to za dosta ljudi bila jedna faza odrastanja ,sazrijevanja i da su jednostavno krenuli dalje..Ako radis 6 dana u tjednu tesko je spojit party i after.. U ovih zadnjih paaaar g sam nabauljo na par partyana u Os al kao sto si rekla puno djece i to vise nije to..

PiZ!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Loona
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3713
Lokacija: somewhere on Mars
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 09.11.2008. 1:01 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Renchi je napisao/la: ›
A i mislio sam si da cu naletit na jednu koja spada u tih 10%.. Zanimljivo s kim god da pricas svi su u tih 10%. A paryali ste do utorka cisti?? Hmm Nevermind..
PiZ!

Nisam to rekla osijek031.com smile , niti sam mislila kada sam napisala da to nema veze s bombonima. Htjedoh reći da ljudi ne idu više na partije jer su zaposleni, mnogi s obiteljima i tako to, a ne zato što na tržištu nema bombona..

_________________
Svako rješenje ima problem.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Elena_Os
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1795
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 10.11.2008. 12:06 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Isti qurac, drugo pakovanje...cajke su svuda...

_________________
Carpe diem! Idea Embarassed Embarassed
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zendra
Offline
Avatar

Ukupno postova: 64
Lokacija: OSIJEK
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.11.2008. 18:16 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

cajke su od našeg lijepog grada napravile "srpsku palanku" na žalost

_________________
bez potpisa
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zla_tratinčica
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 10.11.2008. 23:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Renchi je napisao/la (Pogledaj post): › problem je šta takvi kao što si ti samo traže razloge da se opravdaju šta idu na treš mjesta i cajke, a zapravo to vole.. tehna bude, bio je prije 2 tjedna party u oxygeneu koji je moj frend radio pa je bilo 10 ljudi, propalo.. zašto? zato šta su partyjaneri po cajkama i u bastionu bili.. tužno..



Problem je jel je ta ekipa vec odrasla manje vise svi rade i sl, a kolko god da ti tvrdio Drukcije 2gi VELIKI problem je sto NEMA vise Bombona.. A znamo da je 90% ekipe na partyanama bilo ili na MDMA ili na Amfetaminima..
A posto toga vise nema nema ni partya..

eto![/quote]

gdje sam ja to tvrdio da nije problem to sto nema eksera.. nema eksera al ima brzine..oboje je bilo NEZAOBILAZNI dio te scene i svi su bili napucani ko svinje na partijima, vilice vijali po zenskom veceu u oksiđenu..problem je jednostavno sta je ta glazba umrla isto kao sto je i ta scena umrla..tamo negdje 2004. mislim da je bilo finalno.. zadnji trzaji xD kao sta se cijelo vrijeme kroz povijest mjenja glazba, ljudima dopizdi..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Renchi
Offline
Avatar

Ukupno postova: 22
Spol: Muško Muško
Post Postano: 11.11.2008. 6:55 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

zla_tratinčica je napisao/la: ›
Renchi je napisao/la (Pogledaj post): › problem je šta takvi kao što si ti samo traže razloge da se opravdaju šta idu na treš mjesta i cajke, a zapravo to vole.. tehna bude, bio je prije 2 tjedna party u oxygeneu koji je moj frend radio pa je bilo 10 ljudi, propalo.. zašto? zato šta su partyjaneri po cajkama i u bastionu bili.. tužno..



Je je je al ja mislim da je sve to sto i ti i ja navodimo utjecalo da to sve ode laganini u 3 pm!!! Jedino ne znam kakva je situacija u Zg?? Jbga ja sam prosao sve faze u mladosti od Gunsa do totalne zaludjenosti rapom, otrivanjem ravea i kasnije techno/house glazbe do danasnjeg dana..Hip hop mi je uvjek ostao ona prva ljubav i dan danas ga slusam isto kao i elektrooniku... Al nemojte se cudit kad me vidite na narodnoj jer sam radio i u radicu ((gdje se pustali narodnjaci 05) i u Q Clubu gdje sam ostao jakko dobar sa svima... Nije da rezem vene al sam na narodnjacima okusio mnoge lijepe zeneeeeeee!! ;-)

Problem je jel je ta ekipa vec odrasla manje vise svi rade i sl, a kolko god da ti tvrdio Drukcije 2gi VELIKI problem je sto NEMA vise Bombona.. A znamo da je 90% ekipe na partyanama bilo ili na MDMA ili na Amfetaminima..
A posto toga vise nema nema ni partya..

eto!


gdje sam ja to tvrdio da nije problem to sto nema eksera.. nema eksera al ima brzine..oboje je bilo NEZAOBILAZNI dio te scene i svi su bili napucani ko svinje na partijima, vilice vijali po zenskom veceu u oksiđenu..problem je jednostavno sta je ta glazba umrla isto kao sto je i ta scena umrla..tamo negdje 2004. mislim da je bilo finalno.. zadnji trzaji xD kao sta se cijelo vrijeme kroz povijest mjenja glazba, ljudima dopizdi..
[/quote]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Renchi
Offline
Avatar

Ukupno postova: 22
Spol: Muško Muško
Post Postano: 11.11.2008. 6:55 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

trzaji xD kao sta se cijelo vrijeme kroz povijest mjenja glazba, ljudima dopizdi..
[/quote]

Je je je al ja mislim da je sve to sto i ti i ja navodimo utjecalo da to sve ode laganini u 3 pm!!! Jedino ne znam kakva je situacija u Zg?? Jbga ja sam prosao sve faze u mladosti od Gunsa do totalne zaludjenosti rapom, otrivanjem ravea i kasnije techno/house glazbe do danasnjeg dana..Hip hop mi je uvjek ostao ona prva ljubav i dan danas ga slusam isto kao i elektrooniku... Al nemojte se cudit kad me vidite na narodnoj jer sam radio i u radicu ((gdje se pustali narodnjaci 05) i u Q Clubu gdje sam ostao jakko dobar sa svima... Nije da rezem vene al sam na narodnjacima okusio mnoge lijepe zeneeeeeee!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
iz Zg-a
Offline
Ukupno postova: 5
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.12.2008. 15:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ma meni je Q odličan klub i zato sam Novu godinu odlučio slavit u Q , a ne u Zagrebu. Mogu vam sam rec da mi je pun ku... Zg-a, i da mi je sad vec polako žao što su mi se starci tu preselili, rađe bi da smo ostali na moru il u Os-u, al jbg. Tako da moj glas ide Q Club-u, iako sam takoder bio i u Bastionu, al eto Q mi se nekako više svidio. A što se tiče pljuvanja po cajkama i Srbima, malo mi je to pretjerano, jer oni slušaju naše stvari, a mi njihove, tak da to nebi htio detaljnije komentirat. Ugl. imate jeben grad, i vrlo ste otvoreni ljudi i što je najvažnije veseli ste, što jebeni purgeri nisu.

_________________
Covjek je najsavrsenije bice na svijetu, a moze ga napravit svaka budala!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: