Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Za Zagreb i Split izravnim letovima - uskoro detalji!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70844
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.11.2012. 19:08 
Naslov:  Za Zagreb i Split izravnim letovima - uskoro detalji!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iako smo sinoć objavili plan letenja Croatia airlines u ljetnoj sezoni 2013., nakon kontaktiranja Domagoja Marinića direktora Zračne luke Osijek slagalica oko letova u zimskoj sezoni 2012./2013. postala je puno jasnija.

Izravnih letova za Zagreb i Split u zimskoj sezoni će ipak biti. Prema riječima Domagoja Marinića letovi za Zagreb bi trebali biti svakodnevni s polascima u 6:45 sati iz Osijeka što bi omogućilo presjedanje i eventualno hvatanje letova za dalje. Veseli i informacija da bi cijene trebale biti prilagođene i povoljnije od onih koje smo sinoć naveli.

Više informacija o letovima imat ćemo sljedeći tjedan nakon sastanka uprava Croatie airlines i Zračne luke Osijek na kojem će biti definirane sve pojedinosti.

Isprike svima koje smo doveli u zabludu.

Teorija crvotočina - jedna od onih teorija prostorno-vremenskog kontinuuma koja bi trebala objasniti i pomoći u skraćenju vremena potrebnog za svemirska putovanja. Bez obzira hoće li se u daljoj ili bližoj budućnosti ova teorija uspjeti pretočiti u praksu, čini se da smo postali svjedoci oživotvorenja jedne druge, potpuno suprotne teorije - poznate pod nazivom letovi Osijek-Zagreb.

Iako je bilo dosta nagađanja, izjava i pretpostavki oko ove teme, čini se da će letovi od Osijeka prema Zagrebu i Splitu ipak zaživjeti.
Na stranicama Croatia Airlinesa mogu se rezervirati i kupiti karte iz Osijeka prema ova dva grada u razdoblju od 18. lipnja 2013. do 03. rujna 2013.

Letovi prema Zagrebu neće ići svakim danom već samo utorkom i to ne direktno već preko Splita. Tako će se putovanje avionom koje je, kako smo očekivali trebalo trajati manje od sat vremena, produžiti na (u najboljem slučaju) tri i pol sata dok bi povratni letovi u nekim slučajevima mogli trajati čak i 7 sati.

Osijek - Zagreb: utorkom
Polijetanje iz OS: 13:45
Slijetanje u ZG: 17:10 ili 20:30

Zagreb - Osijek: utorkom
Polijetanje iz ZG: 06:35
Slijetanje u OS: 13:10

Cijene ovih letova također odudaraju od najavljivanih. Najjeftinija inačica leta u jednom smjeru iz Osijeka do Zagreba će koštati oko 470 kn, a cijena povratne karte je oko 950 kn.

Osijek - Split: utorkom
Polijetanje iz OS: 13:45
Slijetanje u ST: 14:40

Split - Osijek: utorkom
Polijetanje iz ST: 12:15
Slijetanje u OS: 13:10

Na dobitku će biti svi oni koji će željeti letjeti za Split, uz trajanje leta od 55 minuta, i cijenu karte u jednom smjeru od oko 400 kn, odnosno povratne od oko 790 kn.

Pročitajte i...
Potvrđeni letovi prema Splitu i Zagrebu!
Ipak će biti letova iz Osijeka za Zagreb - kreću 15. studenog!
Hoće li biti letova iz Osijeka za Zagreb i Split ove jeseni i zime?
Letovi Osijek-Zagreb kreću 29. listopada!

Zadnja promjena: Redakcija 031; 16.11.2012. 10:52; ukupno mijenjano 4 put/a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
maddox_rumble

Ukupno postova: 848
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.11.2012. 19:13 
Naslov:  

bas me zanima tko ce ovim ic u zg Very Happy

ajde za split je jos i oke Smile

Ukupno postova: 266
Post Postano: 15.11.2012. 19:46 
Naslov:  Re: Avionom od Osijeka do Zagreba za 7 sati. Cijena?! Prava sitnica!

Imam dojam da u tim našim državnim tvrtkama samo sjede i smišljaju kako donijeti najgluplje, najgore, najbesmislenije, najkretenskije, naj... odluke.
Ili to ili im poslovodstvo čine pacijenti neke umobolnice.
I to oni sa ozbiljnom dijagnozom.

Tina4321
Ukupno postova: 8
Post Postano: 15.11.2012. 20:01 
Naslov:  

sigurno su u pitanju ljetne linije koje budu svake godine... jedan let tjedno utorkom za Split...

Defect1
Ukupno postova: 12
Post Postano: 15.11.2012. 20:52 
Naslov:  

članak iskrivljuje stvari. tu su dvije linije koje i imaju smisla: Osijek-Split i Split-Zagreb. Oni su ih samo spojili skupa, pa zvuči malo glupo iako zapravo nije. ali ne kažem ni da je pametno - Europa koristi modernu, brzu željeznicu za ovakve linije, a kod nas tretiraju vlakove kao nešto arhaično - hajmo odmah letit ko u petom elementu Shocked .

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
nk

Ukupno postova: 79
Post Postano: 15.11.2012. 21:01 
Naslov:  

ha,ha i opet ha

mimiz
Ukupno postova: 92
Post Postano: 15.11.2012. 21:15 

pa za te pare možeš kupiti kartu za london...

MissTake

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 15.11.2012. 22:22 

mimiz je napisao/la :
pa za te pare možeš kupiti kartu za london...

ispravak, za manje pare Smile

SVI SMO MI VUCO
N.N.
Ukupno postova: 290
Post Postano: 15.11.2012. 23:43 
Naslov:  

Koji novinarski senzacionalizam, kao da ne znate da ovo sto se treba uvesti i sto je Vlada izglasala je zimski red letenja.
Letovi od lipnja do rujna mi nekako vuku na ljeto.
Za par dana ce novi senzacionalni clanak o letovima za Zg 5 puta tjedno, a ovaj kao da nikad nije napisan.

Jack Fate
Ukupno postova: 81
Post Postano: 16.11.2012. 8:09 
Naslov:  

Autoru je pala napamet kao dobra fora s crvotocinom pa je morao brze bolje smisliti clanak u kojem to moze upotrijebiti Smile

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.11.2012. 8:25 
Naslov:  

....aaaaaaaahahahahahaha........hahahaha......ovo mora da su se neka djeca igrala po tatinom kompjutoru i posložila naćoravo ovakav potpuno nelogičan red letenja......
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
...g. Mariniću, niti uz Vašu najbolju volju nije uspjelo da ZLO ne popuši na kraju i zaista mi je žao.....
...cargo, cargo, cargo.....

Ukupno postova: 324
Post Postano: 16.11.2012. 9:21 
Naslov:  

Ukupno postova: 252
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 16.11.2012. 9:25 
Naslov:  

ovo može organizirati samo primitivna budala ( U Osijeku smo nečudi me ) koja je izašla iz špilje...autom da voziš 100 kmh treba ti 6 sati do zagreba ..autobusom ti treba manje nego avionom..Very Happy svaki put mislim da neide gore i gluplje i onda me ugodno iznenade Very Happy Idemo avionom u Zagreb preko Splita....dobro ljudi dali ste vi normalni? Very Happy pa neznam dal da se smijem ili plačem Very Happy Volio bih stisnuti ruku tom direktoru koji je ovo realizirao....baš da vidim što on ima za reći i da mi objasni malo ovo.....bog te j*** idemo u Zagreb avionom 7 sati preko Splita i onda se pitamo zašto nam je država u kurcu? Very Happy Very Happy

Post Postano: 16.11.2012. 9:48 
Naslov:  

...sve je u redu, ako upucaš prave datume....

Post Postano: 16.11.2012. 9:51 
Naslov:  

ratni_heroj je napisao/la :
ovo može organizirati samo primitivna budala ( U Osijeku smo nečudi me ) koja je izašla iz špilje...autom da voziš 100 kmh treba ti 6 sati do zagreba ..autobusom ti treba manje nego avionom..Very Happy svaki put mislim da neide gore i gluplje i onda me ugodno iznenade Very Happy Idemo avionom u Zagreb preko Splita....dobro ljudi dali ste vi normalni? Very Happy pa neznam dal da se smijem ili plačem Very Happy Volio bih stisnuti ruku tom direktoru koji je ovo realizirao....baš da vidim što on ima za reći i da mi objasni malo ovo.....bog te j*** idemo u Zagreb avionom 7 sati preko Splita i onda se pitamo zašto nam je država u kurcu? Very Happy Very Happy

...direktor Zračne luke nema veze s rasporedom letenja, daj shvati....ovo je red letenja Croatia Airlines, oni su ovo smislili....g. Marinić je jedino mogao klimnuti glavom i složiti se s tim, jer ako hoćeš strane low-budget kompanije, moraš imati nacionalnog prijevoznika da ti slijeće na aerodrom....

Skoči u forum: