Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 69879 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
multi Ukupno postova: 32 Spol:  Nebitno
|
tvoj komentar je pokazao kako u Osijeku postoje lijepi i pametni ljudi koji sve čine da naš grad bude još ljepši ..  |
|
|
|
|
 |
Dovla Šex
Ukupno postova: 165 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nekako mi se čini da su malo zakasnili s dovođenjem broda...taj brod je trebao biti tu vec oko 15.05. a ne sada kad su otišli studenti a ostatak potencijalne klijentele na moru...u svakom slucaju, hrabar potez...i sretno  |
|
_________________ Don't wait for the perfect moment...Take the moment and make it perfect... |
|
|
 |
Gangula brate
Ukupno postova: 118 Spol:  Nebitno
|
Ne može naškodit novo mjesto za izlazak, iako će vlasnik morati čuda napraviti da tu masovnije privuće ljude. Valjda neće napraviti istu pogrešku kao jedan susjedni klub s velikom terasom punom male dječice. Ako i ovdje natrpaju hrpu ne iživljenih klinaca, slabo će oni neki promet ostvarit. |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Ne može naškodit novo mjesto za izlazak, iako će vlasnik morati čuda napraviti da tu masovnije privuće ljude. Valjda neće napraviti istu pogrešku kao jedan susjedni klub s velikom terasom punom male dječice. Ako i ovdje natrpaju hrpu ne iživljenih klinaca, slabo će oni neki promet ostvarit.
|
Zaradit će na tonjenju i vađenju broda iz Drave. Tako se to radi kod nas. |
|
|
|
|
 |
Venstres Ukupno postova: 36 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
locutus of borg
Ukupno postova: 38 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
kontam da će biti pijanih plivača
iako im ni do sada nitko nije branio da se bace u dravu, ali ovo će biti usput
a nekako kontam da bi i frke mogle završavati kupanjem
živi bili pa vidjeli.
sretno novom klubu, nadam se da neće biti "inostrane muzike" |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
... |
Zadnja promjena: Provokator; 08.07.2011. 21:59; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol:  Nebitno
|
Super ideja..podrzavam  ) |
|
|
|
|
 |
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pa ne znam baš. Nije Osijek Zagreb pa da skoro 80% ljudi ode na more. Ima puno ljudi koji u Osijeku ostanu preko ljeta.
Uh kad se samo sjetim tog susjednog kluba i najava tipa da će se provjeravati osobne na ulazu i da nema ispod 18...Hehe. |
|
|
|
|
 |
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol:  Nebitno
|
Pa svi klubovi u OS da ne pustaju mladje od 18 bi propali jer 70-75% im oni prave promet!
A sto se tice barke nije bas neka ideja i nije mi bas privlacno. Al to je moje misljenje, hoce li biti interesa za taj podvig vrijedi pricekati i vidjeti. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ako placaju sve poreze i davanja te imaju sve dozvole - zelim lim uspjeh, neovisno o tome kakvu mjuzu pustali, koju cugu tocili i koga unutra pustali. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
DinoDee Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
aco091 Ukupno postova: 79 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Gangula brate
Ukupno postova: 118 Spol:  Nebitno
|
Šta baljezgaš, ako su ta dva lika mafijaši, onda sam ja Don Corleone. Jedan od njih ima lokal blizu trga, kod eseker centra, a ovaj drugi prije držao lokal u radićevoj. _Zajednićko im može biti jedino da su Hrvatsi državljani porijeklom s druge države  ...... |
|
|
|
|
 |
 |
|