"When bad men combine, the good must associate; else they will fall one by one, an unpitied sacrifice in a contemptible struggle"
" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!"
"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."
"Važno je zvati se Mladen!"
Bože koji ste vi likovi, može osvojiti nagradu, a zašto da ne osvoji! Nitko vas ne tjera da vi glasate... ne morate pisat takve nebuloze... isuse i bože ko da sam tražila da pojedete govno!!!!
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ...
hyppolita je napisao/la (Pogledaj post): ›
Bože koji ste vi likovi, može osvojiti nagradu, a zašto da ne osvoji!
odma nagradu u CV, možda će mu pripomoći na upisu u srednju ili fakultet...šalu na stranu al malo pogledaj to sa druge strane a ne samo da zadovoljiš svoju potrebu da ti 20 ili više forumaša kažu da imaš lijepo djete
nije djete Opel Kadet da ga sređuješ i onda prijavljuješ na natječaj, ipak je ono živo biće i na kraju krajeva tvoje djete...ma ustvari....živili Vi sto godina!
Mladjo
Bože koji ste vi likovi, može osvojiti nagradu, a zašto da ne osvoji! Nitko vas ne tjera da vi glasate... ne morate pisat takve nebuloze... isuse i bože ko da sam tražila da pojedete govno!!!!
nema potrebe za vrijeđanjem
glasala sam i uvijek ću to napraviti, ništa me ne košta
ali me zanimalo o čemu se radi
mogla si odmah lijepo reći o čemu se radi pa bih glasala i 20 puta
peace, sister
pih, i onda logiraju moju ip adresu kad u tražilicu upišem 'lolita'. Odlično!
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
bit cu iskren i reci da sam glasovao za onu prvu curicu, inace uvijek glasujem iskreno, a ne po nagovaranju i kada si vec trazila da se glasuje, glasovao sam iskreno