Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Sjenjak: Upisi novih grupa Lady Dance-a - senzualnog plesa namjenjenog isključivo ženama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
plavusaa
Ukupno postova: 147
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 09.11.2009. 13:14 
Naslov:  Sjenjak: Upisi novih grupa Lady Dance-a - senzualnog plesa namjenjenog isključivo ženama
10.11.2009. 18:40
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Lady Dance je senzualni ples namjenjen isključivo ženama. Sjedinjujući pilates, ples i erotske pokrete pruža zdrave kardio vježbe, tonificira mišiće, učvršćuje tijelo, povećava fleksibilnost, skida suvišne kilograme i povećava razinu energije. Uz to što oblikuje čvrsto i poželjno tijelo, a pritom čuva ženske obline i naglašava ih, podiže samopouzdanje i vraća vjeru u vlastito tijelo.
Vježbe oko šipke fokusiraju se na gornji dio tijela (ruke, prsa, struk i stomak) i snagu abdomena te ženama pružaju nov osjećaj za doživljaj vlastitog tijela. Počet ćete koristiti mišiće koje nikada niste koristili, a kroz vježbe ćete sjedinjavati emocionalno i tjelesno biće. Tijelo će postati gipkije i lepršavije jer pokreti bude u vama urođenu senzualnost koju neprekidno skrivate.

Kako izgleda naš sat?

Prvih pola sata radimo na podu kako bi se zagrijali i pripremili za zahtjevne pokrete na šipkama te oblikovali tijelo. Sve vježbe na podu su mješavina pilatesa, plesa i yoge.
Pilates je najbolji način vježbanja za žene jer oblikuje tijelo iznutra i ne povećava masu mišića već im samo daje lijep i čvrst oblik, a u mješavini plesnih vježbi koristimo elemete iz baleta kako bi postigli fleksibilnost. Koristimo i elemente iz trbušnog plesa kako bi povećali fleksibilnost kukova i prsa i dobili lijepe i senzualne pokrete. Drugih pola sata se vježba na šipkama. U tih pola sata ili obrađujemo nove okrete i elemente ili radimo razne koreografije tako da je svaki trening drugačiji i zanimljiv. Pritom dobijate i odličnu tjelovježbu jer ponavljanjem okreta bez koreografije razvijate snagu i određene mišične skupine, a sa koreografijama dobijate intenzivnih pola sata kardio vježbanja. Svaka koreografija ima svoj smisao i cilj (razvijanje snage, povećanje fleksibilnosti, sagorjevanje masti ili senzualna koreografija za izgradnju vlastitog samopouzdanja)

Zašto trenirati Lady Dance?

Lady Dance je stvoren za izgradnju ženskog tijela i s njim izgrađujete mišiće, poboljšavate liniju i čuvate ženske obline. U plesu ćete svakako uživati jer nijedan trening nije isti. Izgradit cete vlastito samopouzdanje i postati senzualni i zadovoljni vlastitim tijelom.

Treninzi su u večernjim terminima u Fitness centru Dorian (Ferde Livadića 14 - na Sjenjaku, preko puta starog studentskog doma).

Za više informacija javiti se na: 095/528 0364 (Vanja)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
žena
Ukupno postova: 93
Post Postano: 10.11.2009. 0:35 
Naslov:  

kad bi se jos mogla ovak okrenit na toj sipki to bi bilo super Smile

Post Postano: 10.11.2009. 0:43 
Naslov:  

žena je napisao/la:

Smile nije to tesko, moze se napraviti za 3 tjedna treniranja!!! samo je bitna volja Smile

žena
Ukupno postova: 93
Post Postano: 10.11.2009. 2:00 
Naslov:  

plavusaa je napisao/la:
žena je napisao/la:

Smile nije to tesko, moze se napraviti za 3 tjedna treniranja!!! samo je bitna volja Smile

sumnjam, ak sam ja smotana nema tu pomoci

Ukupno postova: 1375
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 10.11.2009. 8:34 
Naslov:  

bolje i lady dance nego lady boy

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.11.2009. 17:07 
Naslov:  

plavusaa@ e baš za 3 tjedna, malo si ga pretjerala ... pogotovo ako cura-žena nema mišićnu masu može o ovome samo sanjati za 3 tjedna
realno ... mjesec i pol do 2

SVI SMO MI VUCO
plavusaa
Post Postano: 11.11.2009. 12:26 
Naslov:  

MissTake je napisao/la:
plavusaa@ e baš za 3 tjedna, malo si ga pretjerala ... pogotovo ako cura-žena nema mišićnu masu može o ovome samo sanjati za 3 tjedna
realno ... mjesec i pol do 2

Oprosti ako sam se krivo izrazila .... Nisam rekla da to moze svaka cura/zena napraviti za 3 tjedna naravno, svatko napreduje svojim tempom, samo sam rekla da je moguce... Smile ok!
Bilo je cura koje su takve i jos teze stvari napravile na prvom treningu, sto neznaci da onda i ostali mogu. Zato mi i tezimo malim grupama najvise 10 cura, svakoj se prilagođava trening posebno po njezinim mogucnostima. Najbitnije je da se savlada strah od pada (koji je gotovo ne moguc), jer taj okret na slici ne spada u neku tesku kategoriju .... ali svi okreti gdje se moraju pustati ruke ili noge se rade iskljucivo uz nazocnost trenerice. Trenirali smo vise od 200 cura niti jedna se na nasem treningu nije teze ozljedila, nije bilo lomova ili tako nesto, za sad su najteze ozljede bile masnice koje su na pocetku sasvim normalna pojava Smile
Eto u koliko mi netko ne vjeruje neka dođe i sam provjeri Smile Sve cure do sad su nam bile jako zadovoljne Smile

Ingo

Ukupno postova: 3470
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 11.11.2009. 12:31 
Naslov:  

i posto se reklamirate ovdje na forumu ... nakon zavrsenog tecaja imate obavezu organizirati jednu prezentaciju naucenog ... da mi to vidimo ! Smile

MissTake

Post Postano: 11.11.2009. 12:40 
Naslov:  

plavusaa@@@ osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
ajd razumijem da se reklamirate i meni je lady dance super, ali da se škorpion ili nešto teže napravi na prvom treningu ... NE ...

SVI SMO MI VUCO
anakonda

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 11.11.2009. 12:47 
Naslov:  

MissTake je napisao/la :
ajd razumijem da se reklamirate i meni je lady dance super, ali da se škorpion ili nešto teže napravi na prvom treningu ... NE ...

..op, op vidi se tko zna Twisted Evil

Post Postano: 11.11.2009. 13:15 
Naslov:  

pa eto Smile

SVI SMO MI VUCO
plavusaa
Post Postano: 11.11.2009. 13:36 
Naslov:  

MissTake je napisao/la:

Hehe jesi ti mozda trenirala??? Smile Oke nista ne kazem ni ne pokusavamo skorpiju na prvom treningu cure bi se uplasile hehe !!! Pocet cemo je raditi u 3. ili 4. tjednu sto je nekako i optimalno vrijeme. Ali da je bilo cura koje su na prvom treningu sve sa tolikom lakocom radile pa smo s njima odmah krenile na teze okrete, skorpije, helikoptere, V, penjanje .... itd da ne nabrajam sve... bilo je. Naravno da sve to ovisi u kakvoj fizickoj kondiciji cura dolazi ... jer dosta nam je dolazilo plesacica koje su trenirale jazz, mtv.... njih odma prebacujemo u napredne jer brze sve mogu izvesti. Njima skorpija na prvom treningu nije problem kad imaju dovoljno snage u rukama.
Al to je nebitno jer kao sto rekoh trening se prilagođava svakoj curi posebno Smile nema zurbe tako nebitno hoces skorpiju uspjet za 3 tjedna, 6 tjedana ili za 3 mjeseca bitno je da su cure zadovoljne da se super osjecaju i da uzivaju u onome sta rade i da napreduju, svaka od nas je posebna. Smile Nekome se Lady Dance uopce nece sviđati to je sve normalno svi smo razliciti i pronalazimo se u razlicitim stvarima, nekome se sviđa ovo, nekima je to bezveze ali im se hip-hop sviđa.... ja sam trenirala i LA plesove i trbusni i jazz i mtv i tribal fusion ...i sve mi je to bilo super, ali sam se zaljubila u s-faktor i pole dance na prvom treningu i odlucila ostati u tome Smile Nigdje nisam ja rekla da je Lady Dance najbolji samo sam napisala kako je utjecao na mene i na cure koje duze treniraju, i fizicki i psihicki, s nadom da ce tako utjecati i na nove cure koje dođu trenirati Smile

MissTake

Post Postano: 11.11.2009. 20:06 
Naslov:  

da trenirala sam
i volim ga kao oblik rekreacije Wink

SVI SMO MI VUCO
plavusaa