Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Whitesnake, Osijek - promijenjen termin
Umjesto na splitskim Gripama britanska hard rock atrakcija " Whitesnake" u svibnju srpnju će nastupiti u Osijeku, a koncert organiziraju Gradski radio i agencija Media Metro u suradnji s Lupa Promotionom. 31. svibnja 10. srpnja britanski će rockeri predvođeni legendarnim Davidom Coverdaleom nastupiti, ili na Trgu svetog Trojstva u Tvrđi, ili na Copacabani. Whitesnake će zasvirati u sklopu europske turneje na kojoj će promovirati novi studijski album " Good to be Bad" , koji izlazi na proljeće. Cijeli happening nosit će naziv Prima Rock, a kao predgrupa će nastupiti Divlje jagode.
Od 1 ožujka ulaznice će se prodavati po 100 kn, od 1. travnja po 120, a od 1. svibnja do koncerta po 150 kuna.
Mia Meter/ Gradski radio |
Zadnja promjena: Leon; 29.02.2008. 9:28; ukupno mijenjano 3 put/a. |
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
zašto to nije na gradskom vrtu, kontam si da bi napunili stadion ( bar se nadam), ovo mi se nekak loše čini |
|
|
 |
anchi_os
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
i meni ovo mal glupo....al opet ne vjerujem bas da bi napunili stadion....:s |
|
_________________ ...LiFe iS ShOrT, tALk fAsT... |
|
|
 |
pankerica666 Ukupno postova: 66 Spol:  Žensko
|
hihi ko da je problem upast na koncert na otvorenom, mislim da će samo budala plačat |
|
|
|
|
 |
anton04 Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
hihi ko da je problem upast na koncert na otvorenom, mislim da će samo budala plačat
|
Ne nego samo budala nece platit. Za ovu cifru takav band neces vidjeti vise nikad u Osijeku. Tj ako svi budu razmisljali kao ti onda nije ni cudo sto ne mozemo u Osijek dovuci bilo koji svjetski poznat band.
Uopce ne razumijem zato su ove mlade generacije tako usrane. Radije kupe za 100kn pive i vina i odu lokat na promenadu umjesto da dodju na takav dogadjaj.
I UFO kad je bio, lijepi ljetni dani, zrak, priroda, a retardusi radije odu kuhat se u klubove u tvrdji. |
|
|
|
|
 |
nake_rado
|
S ovim se u potpunosti slažem, 100kn za whitesnake, i još se neki bune, to su isti oni koji su se tolko jako bunili protiv poskupljenja cjena na danima piva, 7kn pivo, a nemoraš plaćat ulaz.
Ovo mi je totalno debilno, da je i 200kn karta nebi mi bilo žao dati novac. |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Ima sam nekakvu njihovu ploču doma... Dao davno nekomu... Smeće od glazbe... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
Ni meni se ne sviđa ta mjuza, aj još da izgledaju onak faboulously čupavi i našminkani ko 80ih išla bih ih pogledat
Al super su poznati, vjerujem da će biti dobar koncert za one koji su fanovi.
Btw, na spejs kalendaru im još uvijek piše da nastupaju u Splitu, ccc.... |
|
 |
žak Ukupno postova: 80 Spol:  Nebitno
|
Narode, a gdje se kupuju karte..da odem do 1. 3. Thnx:) |
|
|
|
|
 |
tomislavv Ukupno postova: 10 Spol:  Muško
|
to je jeftino... za takav bend 100 kn... prejeftino.... ali super... na ovo se ide obavezno...  |
|
|
|
|
 |
masterzz
Ukupno postova: 83 Spol:  Muško
|
that shit is so gay, fukin 80s style...al svejedno treba ići !!! |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Lucky Luke Ukupno postova: 90 Spol:  Nebitno
|
Zato ti proco ostani doma a ja cu osedlati konje i na uzivanciju..... Neka crkne koga smeta.... |
|
_________________ Poslije velikih problema, opet jašem. |
|
|
 |
pankerica666 Ukupno postova: 66 Spol:  Žensko
|
hm, pa meni je naprimjer puno 100 kuna dat za svirku koja će trajat maksimum 2 sata, aj da sam jako velika obožavateljica aj ok već onda..al se ne bunim ak neko na vak šta prolazi besplatno i razmišlja kao ja, da ste u zagrebu i da tak razmišljate bankrotirali bi ste |
|
|
|
|
 |
nake_rado
|
u zagrebu su češto svirke, ovdje su svake prijestupne |
|
|
 |