Da se razumijemo..ja tog čovjeka ne mrzim niti imam nešto protiv njega. Kada i nekad nekoliko puta opet isto pita, a kažeš ne...nije ni to toliko bitno. Nisam nikada ljude cijenila po tome kako se oblače, imaju li ili nemaju novaca ili kakav posao rede.
Radi se o sasvim drugoj stvari, koju nisam htjela otkriti, ali očito bih tebala kad pojedinci iskrivljuju ono što je napisano.
Naime...prvo da pitam sve vas hipokrite koji ste toliko protiv mene i mojeg razmišljanja...
Biste li voljeli dobiti isti poklon koji je već jedna osoba, koja nije vrijedna spomena, dobila? I to na istu foru, kupljeno od istog čovjeka..? Ja ne. Puno su mi važnije sitnice, i ono što osjećam od toga da dobijem nešto što je jedna odvratna osoba koja je bila prije mene, dobila.
Dečki, biste li vi voljeli dobiti isti poklon od svoje cure kakav je isti poklonila nekom debilu, koji je jedno duže vrijeme zivkao vašu curu, slao paćeničke poruke dok ste već debelo bili u vezi s vašom curom? Mislim da znam odgovor i na ovo pitanje, a to je NE.
Biste li svojoj curi pokolonili isti poklon koji ste već jednoj osobi kupili, koja ne da nije vrijedna spomena, nego...a da znate da se vi ne biste osjećali ugodno da dobijete istu stvar koju je ona nekom kupila, a kamo li da njoj darujete nešto tako?
I da znate da ne voli takve fore, da bude darivana kao i neka totalna bitcharka?
Ja sam svom dečku iskreno rekla što mislim o tome i da ne želim poklone ni slične kakve je kupovao "onoj", već da to bude jedinstveno, a ne da je netko to već dobio. Ne bih se osjećala ugodno jer znam kakva je ono bila osoba i što je sve radila, i sad da dobijem poklon kakav je i ona dobila...ne znam...stalno bih se pitala...ako je TA osoba to dobila, a da i ja to isto dobijem, vrijedim li tako malo kao što je ona bila? Da dobijem poklon kao neka koja je radila sranja na sve strane, i nije bila ni približno kakva sam ja svome dečku i da je bila totalni promašaj...to ne želim i zato sam to i rekla dečku.
I kad bih birala između neke super bombonijere koju je netko već dobio i između jedne obične čokolade koja nije već bila namijenjena nekome drugom prije mene, izabrala bih jednu običnu čokoladu, koja je namijenjena samo meni, a ne još nekome prije...žeo mi je što pojedinci to ne razumiju, ali eto, takva sam. Važne su mi takve sitnice i drago mi je što je tako. Radije bih se osjećala posebno i da dobijem dar koji nikad nikome nije bio namijenjen, nego da dobivam ono što i netko prije mene.
Vjerujem da se zapravo bilo tko od vas želi osjećati posebno i dobiti nešto što je namijenjeno isključivo vama, na poseban način, pa makar to bila i jedna ruža ili takva sitnica?
Protiv Bore nemam ništa, radije bih da je dečko meni kupio njegovu ružu, nego onoj...a nadam se da ste iz teksta barem imalo vidjeli zašto tako razmišljam...
Svatko ima nešto što ne voli i što mu smeta...a tako i vi - svi smo različiti, i zato nemojte druge osuđivati.