joooj....sad si zamislite da svi sjedimo na grupnim terapijama i ja sam se ustala i kažem: dobro veče svima ja sam fairy i ja obožavam pušit travu....hmmm...da li je štetna,,,,pa kontam ima svoje dobre i loše strane kao i se ostalu u relativnom svijetu....većina stvari koje sam ovdje pročitala je takva hrpetina notornih gluposti koje su me dobro nasmijale,,,,kakva euforija od trave?? brate mili ne da mi se prst pomaknit a ne da me puca euforija??' ček sam malo o kakvoj žiži se uopće priča? o našoj travici vulgaris ili kojekakvim finim skankovima i inim stvarima??? pocrvene mi oči? moš mislit!!! pa šta...što se tiče apetita,,,kontam da je to individualno jer meni zatvori apetit...godinama uživam u njoj i nisam se navukla na dop,,,,kakve su to gluposti...navuč se na travu....presmiešno,,,,gubitak pamćenja?? što to znači zapravo??? koncentracija je niska, ali brate mili ne pušim kada trebam rješavati nekakve probleme i postavljati teze l ičemu,,,paaaaa da trenutno budem i glupa neviđeno,,,ali to me čak i uveseljava,,,,ne patim od toga da se stalno moram dokazivati kako sam pametna i ovos onos voditi teške razgovore,,,pa ne pušim kada idem radit obavljhat nešto ,,,,obzirom na sve ovo što sam pročitala , ne treba ju legalizirati, vidim da naše društvo nije spremno za to, ali se kazne trebaju smanjiti definitivno....ma kontam ja da nekome ne odgovara i nije se našao u tome, ali ako nešto ne razumije, ne treba osuđivati,,, ni ja ne razumijem zašto netko voli masline,,,stvarno,,,brateeeee što ja volim sjedit u prirodi s ekipom i pljugat i pričat gluposti i umirat od smijeha,,,,hvala ti bože na travi,,ne stvarno...hvala ti...da ne ispadne da sam stalno napljugana,,nisam,,,,ne pljugam uvijek istim intenzitetom,,recimo kada sam pripremala ispit i učila po cijele dane jedva sam čekala da zatvorim skriptu i zapalim to me je čupalo...na dan obrane diplome sjedila sam s mentoricom i profesoricom na kavi, pričale su o tome kako su se nagrađivale kada bi položile ispit,,ja sam pomislila na frulicu,,,kako sam povukla dim i u trenutku osjetila takvo olakšanje i prazninu u glavi...prekinulo me pitanje profesorice: a vi, koja je vama nagrada? ....i jebote što se svi tu na forumu dobri neki i ne pušite,,,osim loone naravno (cmok) ...svatko ima svoj način opuštanja ....al brateeee što se ja volim napušit pa to je strava,,,e da,,, i koji klinac je "spliff"?