Autor |
Poruka |
ToniOsk
Ukupno postova: 407 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Maglica zabija golove samo kad je magla na gradskom vrtu,Špehar će priliku sigurno dobit,a za Prijića ne znam..  |
|
_________________ I am what I am. |
|
|
 |
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
Bojim se da se nismo razumijeli opet...
mišljenja sam da je bolje da su stisli zube i počeli uigravat ekipu za nagodinu nego trošiti vrijeme na igrača koji je prošlost, dakle svi vičete besplatno je došao, u članku piše a i meni nije jasno što znači "praktički besplatno"?
dakle ova uprava nema pojma šta radi, umjesto da se koncentriraju na stvaranje ekipe za nagodinu i dovođenje ozbiljnog organizatora igre oni uzimaju bog zna kojeg po redu kandidata u napadu, to je po meni neozbiljno i bez ikakvog rezona i plana
prodaju igrače od 18 i 19 godina za sto milja eura moš mislit uprave serem im se na posao
toliko od mene neda mi se trošiti vrijeme na ovu debilanu |
|
|
|
|
 |
ToniOsk
|
Pa u Osijeku je oduvijek kaos tako da je ovo još i dobro,kad nekog dovedu a nema 16 i po-19 godina več je poboljšanje pa makar to bio i Ljubo koji je pobjego kod gazde Mamića pa se vucaro okolo po lJigama poput naše..Ako se dosad nisu nimalo uigrali ovi dečki,neče onda nikad.Ja ih ne bi ni uigravao,isprobavao 365 utakmica,3-5 utakmica igraš kako treba,u redu, ne igraš adios amigos asta la vista. |
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
netko ovdje čeka nekog? napadače? koje jebene napadače?! koji je to napadač u osijeku kojeg treba čekati? tezgu barišića? prijića igram u osijeku već 5 godina i zabio sam 60 golova u prijateljskim utakmicama a u hnl-u dva? hvala bogu pa smo se nikšića riješili. i o njemu bi se dalo štošta napisati. jedini u ovoj ekipi kom treba dati priliku je maglica. miličevića ni ne spominjem jer je on po prirodi krilo a ne napadač. čovjek ima bolji centaršut nego realizaciju. jel idete vi uopće na utakmice? |
|
|
 |
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
netko ovdje čeka nekog? napadače? koje jebene napadače?! koji je to napadač u osijeku kojeg treba čekati? tezgu barišića? prijića igram u osijeku već 5 godina i zabio sam 60 golova u prijateljskim utakmicama a u hnl-u dva? hvala bogu pa smo se nikšića riješili. i o njemu bi se dalo štošta napisati. jedini u ovoj ekipi kom treba dati priliku je maglica. miličevića ni ne spominjem jer je on po prirodi krilo a ne napadač. čovjek ima bolji centaršut nego realizaciju. jel idete vi uopće na utakmice?
|
X-čina ko kuca. evo ti i kikiriki.
samo bi jos dodao da uz maglicu priliku treba dati i malom speharu, a ove sve ostale: evo vam decki ispisnica i sretno.
ali njih dvojica ne mogu nositi ekipu, prevelik je to teret, zajedno imaju jedva 35 godina. i bas iz tog razloga ljubojevic uz njih sjedne ko budali samar. |
|
|
|
|
 |
ToniOsk
|
netko ovdje čeka nekog? napadače? koje jebene napadače?! koji je to napadač u osijeku kojeg treba čekati? tezgu barišića? prijića igram u osijeku već 5 godina i zabio sam 60 golova u prijateljskim utakmicama a u hnl-u dva? hvala bogu pa smo se nikšića riješili. i o njemu bi se dalo štošta napisati. jedini u ovoj ekipi kom treba dati priliku je maglica. miličevića ni ne spominjem jer je on po prirodi krilo a ne napadač. čovjek ima bolji centaršut nego realizaciju. jel idete vi uopće na utakmice?
|
X-čina ko kuca. evo ti i kikiriki.
samo bi jos dodao da uz maglicu priliku treba dati i malom speharu, a ove sve ostale: evo vam decki ispisnica i sretno.
ali njih dvojica ne mogu nositi ekipu, prevelik je to teret, zajedno imaju jedva 35 godina. i bas iz tog razloga ljubojevic uz njih sjedne ko budali samar.
|
Još mene priključit u prvi sastav i imamo malu Barcelonu  |
|
|
|
|
 |
barba Ukupno postova: 209 Lokacija: svemir Spol:  Nebitno
|
Da se razumijemo, Prilika nije 20 min na utakmici, pa onda još 15 na drugoj... Prilika je kad daš napadaču da igra nekoliko tekmi u kontinuitetu.
Maglica i Prijić te Špehar trebaju dobit priliku, što se tiče milićevića, ako igra na krilu OK, a di će se tu još naći mjesta za Ljubu?? Šta igramo s 5 napadača, jebote pa jači smo od barcelone...
Uglavnom, makar i Ljubo bio pojačanje, nepotreban je. Zašto? Zato što smo na dnu dna, a u ligi mogu ostati u juniori, jedina je razlika što će onda ti juniori možda iamt malo više iskustva pa će možda nagodinu ili za 2 godine nešto i napravit u ligi.
Da podvućemo, Plum bi po meni bio veće pojačanje od Ljube, a ovaj rad uprave je kriminal jer su dali u bescjenje Pluma&Pluma i doveli igrača od 27-28 godina da bi igrao besplatno i da bi bili 6-7...Dakle još jedna sezona bačena u smeće, nit su klinci dobili priliku(izuzetak Špehar), nit se napravio rezultat. |
|
|
|
|
 |
ToniOsk
|
Barba po tvom principu mi bi izgubili cijelu sezonu na isprobavanje  |
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Da se razumijemo, Prilika nije 20 min na utakmici, pa onda još 15 na drugoj... Prilika je kad daš napadaču da igra nekoliko tekmi u kontinuitetu.
Maglica i Prijić te Špehar trebaju dobit priliku, što se tiče milićevića, ako igra na krilu OK, a di će se tu još naći mjesta za Ljubu?? Šta igramo s 5 napadača, jebote pa jači smo od barcelone...
Uglavnom, makar i Ljubo bio pojačanje, nepotreban je. Zašto? Zato što smo na dnu dna, a u ligi mogu ostati u juniori, jedina je razlika što će onda ti juniori možda iamt malo više iskustva pa će možda nagodinu ili za 2 godine nešto i napravit u ligi.
Da podvućemo, Plum bi po meni bio veće pojačanje od Ljube, a ovaj rad uprave je kriminal jer su dali u bescjenje Pluma&Pluma i doveli igrača od 27-28 godina da bi igrao besplatno i da bi bili 6-7...Dakle još jedna sezona bačena u smeće, nit su klinci dobili priliku(izuzetak Špehar), nit se napravio rezultat.
|
pluma i pluma prodali u bescijenje? 300 milja eura nije vrijedno spomena? pa svi se smijemo jer je to bilo očito otplaćivanje glasa markoviću. a eto vidim ima i onih kojima je to malo novaca za njih dvojicu. pa oni ne vrijede 30, a kamoli 300 milja eura. ovaj mlađi je navodno obećavao, ali moram priznati da ga nisam gledao, a ovog starijeg bolje da nisam gledao...  |
|
|
 |
 |
|