Vi ste meni ljudi smijesni....Ovo ranije sto sam ja rekao o nuklearkame nije NISTA laz, ili price sa malu djecu... ako ista Istina i " FACTS". Mono ljudi ovdje komentira stvari sto ne znaju mnogo o temi... Ja sam strukom; Masiniski Inzinjer; ( Mechanical Engineer) sto sam zavrsio u Kanadi a sad radim u Australiji, tako da ja znam o cemu pricam, moj kolega jos uvjek radi u Pikeringu ( area u Torontu gdje je Nuklearka postavjena) bolje receno on je Inzinjer sto radi u Nuklearki) Tako kada pocnete da vredjate, a mnogi I pametujete znajte da ja ZNAM o cemu Pricam.
Australija je mnogo veca od Hrvatske, populacijom I povrsinski, I nema Jednu Nukearku !? Pitaj se zasto ili kako to ? A Australija ima 40 posto deposita Urana zo svojim tlom sto jos Vlada nije odobrila da se Minira ( vadi iz zemje) opet a sto to ?... Njemacka kao I Japan su Uvjek bile drzave sto Inoviaraju I primaju nove ideje... zato su I naprendne dok mi nemozemo ni da se slozimo kojim putom cemo da putujemo nego tapkamo na jednom mjestu I gledamo u nebo da nam nesto nepadne u krilo... zato jesmo gdje jesmo ... neke stvari covjek tek vidi kad se udalji od problema. Nuklearna energija NIJE dobra....energije, sunca, vode ( plima I osjeka), rijeke, vjetra, I Geo Termalne, Nuklearka je samo privremene solucija sa dugotrajnim posljedicama... Svi oni sto zele nuklearku, dali bi je zeljeli u vasoj basti, da budete susjedi, u vasem gradu, u vasoj rijeci sto pijete vodu iz nje??? Pitanje je retoricno, misao je bitna... |