Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
mene zanima iz kojega se razloga zli zemljani nisu rijesili veceg dijela svog nuklearnog naoruzanja,zbombali planet iz orbite i onda sfarmali proklete minerale?
All Ur minerals R belong to us,bitchas! w00t.!  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
i kakav bi to film bio  šta bi plava pokahontas onda trkeljala cijeli film  |
|
|
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
hahaha, po onome što sam čuo, a čuo sam od superlativa do pljuvanja, mislim da će ovo biti i moj opis filma.
realno gledajući, ne pamtim kad sam zadnji put pogledao SF, ili nešto slično SF-u, a da nije imalo poveznicu sa Bladerunnerom, Alienom, Odisejom 2001, Terminatorom i Planetom majmuna( 1968 ) |
|
|
|
|
 |
dario_os
Ukupno postova: 68 Spol:  Nebitno
|
da je za LAw ABIDING CITIZEN onda se nen bi čudio s obzirom da je to u posljednje vrijeme jedan od rijetkih odličnih filmova.
|
Ti se šališ, jelte, reci da se šališ. Tako dobar film su doslovno zasrali sa tipičnim holywodskim završetkom, samo da su na tome malo poradili. |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
|
Ne bi bilo pokahontasice, već bi gledali dnevne rutine, nedoumice i romanse rudara na Pandori, koji ipak nose neku vrst kolektivne krivnje zbog istrebljenja miroljubivih navija (ili kako se već piše)... Bila bi to SF psihološka drama, materijal za Tarkovskog, remek-djelo!  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
E upravo to.
Zbog toga mi stvarno nije jasno kako se jedan velikan kao Cameron u 10-ak godina koliko je radio film, nije mogao sjetiti, tj. smisliti neki bolji scenarij.
Pa takvu radnju za jedno popodne osmislim. Ma šta popodne, sat vremena. I ne, ne precjenjujem se
U jednoj od kritika filma sam pročitao jednu rečenicu koja po meni najbolje opisuje ovaj film, ide nekako ovako: "nekad su se filmovi radili da bi nam zabavljali mozak, sad se rade isključivo da bi nam zabavljali oči." |
|
|
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Film je postigao svoju svrhu, zabavio, zadivio, odvojio nas od stvarnosti na 2 i pol sata, odveo nas u savršen svijet- kad već ne živimo u takvom, i eto to je to.
A sad što je priča slična nekim drugima- pa šta onda i drugi su filmovi poprilično sličnog sadržaja npr akcijski filmovi- trka autima-motorima, pucačina, lijepa ženska, mišičav glavni junak, bore se protiv kriminalaca.....to povežu u neku priču i eto ti filma.
Da avatar nije toliko zaradio mislim da se ljudi ne bi toliko obazirali na njega.
Meni je film super!  |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
bazooka_joe
|
Al' ovdje nema lijepih žena - samo anoreksične trometarske vanzemaljke; ni glavni junak nije mišićav, a nema ni auto.
Oni likovi u mechovima su mi najkul dio filma. Dok ih anoreksični vanzemaljci ne shebu strijelama, jelte...  |
|
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Da dragi, zato sam i rekla u akcijskim filmovima a avatar je SF dakle sve je dozvoljeno!  |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Al' ovdje nema lijepih žena - samo anoreksične trometarske vanzemaljke; ni glavni junak nije mišićav, a nema ni auto.
Oni likovi u mechovima su mi najkul dio filma. Dok ih anoreksični vanzemaljci ne shebu strijelama, jelte...
|
a bogami ni noge  |
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
film je suuuupeeer!!!! |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
Lucky Luke Ukupno postova: 90 Spol:  Nebitno
|
Ti pišeš kao da si Švabo???? |
|
_________________ Poslije velikih problema, opet jašem. |
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Marketinška ekipa koja je odradila promociju filma zaslužuje oscara. |
|
|
|
|
 |
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol:  Žensko
|
hehe slažem se..
film je okej ali nije baš toliko spektakularan i za pamćenje..rekla bih da je čak "ženskast"..ak me kužite...i možd da je kič kraći, ne bi škodilo..samo se nadam da neće biti milijun i jedan razvodnjeni nastavak, kako to inače biva.. |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa."  |
|
|
 |
bubimirova lidija
Ukupno postova: 79 Spol:  Nebitno
|
A pogledala sam ga i ja. I tak.. Nije nešto. Jedino što pokazuje kako ljudi znaju biti glupi, ali to već svi znamo, pa tako da je sve već viđeno. |
|
_________________ - kod pesimizma je dobro što ste uvijek ili u pravu ili ugodno iznenađeni - |
|
|
 |
 |
|