Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Pa rekao si da ugostitelji mlate praznu slamu! Eto to je bilo vrijeđanje s tvoje strane. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
To je tvoj osobni problem.
Nas nepušače iskreno boli kurac za sve vas koji ne možete piti kavu bez cigarete u čvaljama. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
 |
my_online_persona
Ukupno postova: 43 Lokacija: u dubinama Spol:  Muško
|
@cane ocito krivo mislimo sto taj izraz znaci. Meni taj izraz znaci nepotrebno, bez ucinka, i nikako nema namjeru vrijedjati vec je cisto izraz koji izrazava MOJE vidjenje stvari. Stoga ostavimo ovu temu i ostanimo prijateljski tu na forumu jer koja je svrha prepiranja kad se ne poznajemo? |
|
_________________ Mijenjam tri narodnjaka za jednog rock`n`rollu! |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Isto kao što nas boli kurac što vi unutra sami sjedite.  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Isto kao što nas boli kurac što vi unutra sami sjedite.
|
mene ne boli, meni PUCA kurac za to kopile. |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Ingo, bazuka, kopile, što se tiče zadnjih postova: SRAMITE SE. |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
No problemo. Ne želim se svađati ali poznam ovaj problem inside and outside.
Peace out! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol:  Žensko
|
To je tvoj osobni problem.
Nas nepušače iskreno boli kurac za sve vas koji ne možete piti kavu bez cigarete u čvaljama.
|
Stvarno si kopile kad ne možeš normalno razgovarat, vidi se po odgoju tko si i šta si.  |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ingo, bazuka, kopile, što se tiče zadnjih postova: SRAMITE SE.
|
pa nisam ja kriv sto kopile ima takav nick kakav ima i onda se tebi to samo cini.
u biti mi smo ulicnim zargonom htjeli reci da nas bas briga  |
|
|
|
|
 |
 |
|