Autor |
Poruka |
BumBaCicA
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek, CNO Spol:  Žensko
|
Cek.. A sta je sad s onim karticama kao? Kak ce to sad funkcionirati? |
|
_________________ . 99 dijelova, 1 nedostaje, 99 boli, a nijedna ne prestaje . |
|
|
 |
chupko
Ukupno postova: 169 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
pa ovdje se radi o poskupljenju mjesečnih karata |
|
_________________ fali mi koja daska u glavi i fali mi jedno dugme na šlicu al zato imam novu ideju i jednu polovnu ljubavnicu |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
mvarga
Ukupno postova: 731 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Dakle, stvar ide ovako:
Građani biraju vlast, vlast bira nadzorne odbore, nadzorni odbori biraju direktore.
Daklem, građani biraju direktore. Stoga ako je direktor nesposoban kako svi tvrde onda je on posljedica izbora tj. volje građana.
I zaključak: Građani su htjeli da im Marković bude direktor i da poskupi karta. Pa izbori su za 9 mjeseci. Pamti pa vrati.
P.S. A što se tiče Čepina slažem se da je glupo da osječani sponzoriraju čepinčane. Ako ne mogu sponzorirati iz proračuna nek' plaćaju. Ili neka mijenjaju vlast u Čepinu. Ili neka dosele u Osijek. Ili nek .... |
|
_________________ Što sam to uočio?
1. Na vlasti je opet HDZ
2. Na portalu se vrti OSTV
3. Sve je poskupilo ali nitko iz vlasti to ne priznaje
4. Zemlja je okrugla, al' na svakom ćošku neka glupost |
|
|
 |
diva
Ukupno postova: 623 Spol:  Nebitno
|
Jel to poskupljenjem karata osiječani plaćaju izmjestenje remize ?
Penzioneri su i onako socijalno osjetljivi...ali sve i organiziraniji u dugom redu prilikom glasovanja...eee nije se sa njima zayebavat.
a bome i ne treba...ljudi su se naradili...bar mislim na one koji jesu 30-40 godina grbili po firmama...iako ima i onih koji guzicom mrdnuli nisu...pa uzivaju..ali to je vec druga tema.
NAravno da će poskupiti učeničke karte...pa svaki roditelj želi da mu dijete ide u školu i dođe na vrijeme do nje...A roditelj ce poraniti..oni koji nemaju osobni automobil, iako ih je malo ....bez obzira na socijalnu sliku i niska primanja ipak ih je malo bez auta i teško se odustaje od sjedanja u njega...
Ali maaaajkaa Slavonka derati će pete samo da dijete ide busom...
A Marković se može pravdati poskupljenjem griva, amortizacije autobusa, ali se ne moze pohvaliti kvalitetnom voznjom i plaćama svojih djelatnika koji takodje spadaju u loše plaćene djelatnike.
Što mogu pokrpati građani iz svojih džepova, zašto bi se netko kao (Marković i sl.) sekirali i ne daj Bože razmislili o novonastaloj problematici, jer njima fali 53% mozga... |
|
|
|
|
 |
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Neka, neka, samo glasajte za HSP bit će Vam još bolje. |
|
|
|
|
 |
43_23
Ukupno postova: 43 Lokacija: Osijek/D.G.O Spol:  Žensko
|
Pa taj GPP ce propast sam tak. Ne vozim se 3 mjeseca njihovim sranjima. Nit busom nit tramvajem smrdljivim, a ni ne planiram jel mi se previse gade. Bicikl, role, skuter ko ima, auto jos bolje. Mrzim GPP.  |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
samo nek dizu cijene, al nek se necude kako im se voze samo penzici...
u biti da nema penzica koji se voze đabe, u tramvajima i busevima uopce nebi ni bilo guzve... |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
 |
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol:  Žensko
|
DIVOTA!!!!!
Jel ovo možda neka šala??????? Mislim...nije prvi april...ali za tako skupu kartu nema teorije da idem s tramvajem... krenit ću radije pol sata ranije i ići pješke... preko zime ću se smrzniti... ali koga briga...glavno da GPP ima revolucionarne promjene.
Prvo kompliciranje s onim karticama... sada divovsko poskupljenje!!
cccccc |
Zadnja promjena: Tra-la-la xD; 12.08.2008. 13:28; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
samo nek dizu cijene, al nek se necude kako im se voze samo penzici...
u biti da nema penzica koji se voze đabe, u tramvajima i busevima uopce nebi ni bilo guzve...
|
Pa onda ih ti odvezi gdje treba |
|
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
pa šta nisu stavili simboličnu cijenu mjesečne za penzionere (30 kn)...s obzirom da se oni svako jutro moraju vozit do pijace i nazad,onda je to malo...i onda ne bi trebale toliko poskupiti mjesečne za učenike...neka ugrade plin u tramvaje  ... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
nemo1
Ukupno postova: 70 Spol:  Žensko
|
Ako sam dobro razumjela, nigdje u tekstu se ne spominju karte za grad Osijek, nego za okolne općine. Tako da je izabrana gradska vlast sasvim dobro obavila posao, a oni kojih se poskupljenje tiće neka se obrate svojim čelnicima za subvencije! |
|
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Nekoliko sati nakon objave teksta, na e-mail redakcije portala Osijek031.com stiglo je i priopćenje Službe gradonačelnika. Reagiranje prenosimo u cijelosti:
"Na portalu Osijek031.com prenesen je članak pod naslovom Cijene učeničkih karata od 1. rujna skuplje 53%, izvorno objavljen u Jutarnjem listu, u utorak 14. kolovoza 2008.
Budući da je tekst odnosno naslov članka, izazvao i komentare članova portala Osijek031.com, slobodni smo na istom reagirati.
Gradska vlast najavila je da će štititi građane od poskupljenja komunalnih usluga, te će tako i biti. Dakle, nema poskupljenja karata za građane grada Osijeka od strane ove gradske uprave. Posebice je važno istaknuti da su od bilo kakvog poskupljenja javnog prijevoza upravo najdalje učeničke karte.
Grad Osijek već niz godina sudjeluje u troškovima prijevoza stanovnika drugih općina, te je Grad Osijek i pozivao druge općine da participiraju u troškovima prijevoza svojih stanovnika, kako bi i oni ostvarili određene pogodnosti pri prijevozu Gradskim prijevoznim poduzećem Osijek. Nerealno je očekivati da građani grada Osijeka subvencioniraju cijenu karte stanovnicima drugih jedinica lokalne samouprave.
Na koncu još jednom naglašavamo, bez obzira na sva ostala poskupljenja, cijena javnog gradskog prijevoza za Osječane se neće mijenjati, kao ni cijene ostalih komunalnih usluga.
Služba gradonačelnika" |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
princess_
Ukupno postova: 3 Lokacija: bilje Spol:  Žensko
|
hahahahahahaha 336 kn za Bilje??? pa daj covjece imas 7 km do bilja pa cemu da toliko placamo???
penzici bespla cemu?? sta su oni bolji neg mi?? pa vise se oni voze neg ja.. i jos im se moram dic da nebi tako stari i nemocni stojali.. ma da da..
ma lega nedam tolike pare.. |
|
|
|
|
 |
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol:  Žensko
|
Toooooo! Bravo Služba gradonačelnika xD
hehehe |
|