Autor |
Poruka |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Bila na Zrču prije 4 godine i mogu reći da mi je bilo odlicno iako nisam niti jednom raširila noge niti gutala koje kakve supstance. Pedera, kurvi, sponzoruša itd ima svugdje. ne znam zasto ste tak napali Zrče( većina je onih koji nisu bili nikad tamo). Tko voli partyje to je mjesto za njega. Zar niste sretni sto na jadranu ima raznolike ponude, da nema takvih mjesta vjerujem da bi tema bila: na nasem jadranu je dosadno! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
odgovor na pitanje u topicu: bajer  |
|
|
|
|
 |
Dambix
Ukupno postova: 137 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
bravo!!!
 |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma, batali ti sve to kad majami nema sandru dabo! |
|
|
|
|
 |
lalalagirl86
Ukupno postova: 47 Lokacija: nebitno Spol:  Žensko
|
las vegas idem kockat......... |
|
_________________ jednom se zivi to sigurno.................. |
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol:  Žensko
|
Nažalost nisam posjetila niti jedno od navedenih mjesta, pa ću morati dati samostalan sud po pitanju atraktivnih kupališta, i reći - Daruvarske toplice!
joj al sam ga sad iskenjala  |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Nažalost nisam posjetila niti jedno od navedenih mjesta, pa ću morati dati samostalan sud po pitanju atraktivnih kupališta, i reći - Daruvarske toplice!
joj al sam ga sad iskenjala
|
Bejbe, zaboravila si moju buduću bivšu firmu.
Svi u Daruvar.
Ako nešto mislite kupiti pitajte Circu gdje se to može nabaviti. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
SimonaGotovac Ukupno postova: 2 Lokacija: višnjevac - šeri viliđ Spol:  Žensko
|
nisam bila na Zrču al sam u majamiju bila...6mj po amerikama (sad se hvalim  )
u majamiju je to sve cool, normalno...al ovo na Zrču, rvacka IbiCa ono mislim da nikako....biram MAJAMI |
|
|
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
oprostite sto vadim temu iz naftalina, ali morao sam. jace je od mene
dakle, svaka usporedba Zrce - Ibiza - Miami je poprilicno stupidna. btw na zrcu se ne odrzavaju partiji i tamo nisu partijaneri vec sminkeri, tabadjije, frajercici i njihova svita, sponzorusice i nekoliko normalnih koju su zalutali zahvaljujuci red carpetu.
dakle na Ibizu ljudi uglavnom idu zbog jebeno dobre muzike i dobrih drogandusa, na Zrce zato jer nisu guzili nista cijelu godinu.
ne nisam bio ni na Zrcu ni na Ibizi, vjerujem da ni necu jer su oboje prekomercijalni za moj ukus. Ima bezbroj kvalitetnih festivala i klubova koji nisu toliko eksponirani a 45697z363764 puta su bolji i sa jacim i ozbiljnijim gostovanjima:) |
|
|
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
http://www.youtube.com/watch?v=e-jWlRv0vYI
da ne ispadnem da samo serem, eo jedan vrlo realno snimljen gotovo dokumentarac o Ibizi...
enjoy!
btw snimljen je sa malo komercijlanijeg glazbenog stajalista. dakle u pozadini je trance i akteri price su uglavnom organizatori trance rezidencija.
underground house strana ibize je mnogo zanimljivija starijoj populaciji. u tu skupinu spadam i ja. dakle, Pacha, Space, DC 10...  |
|
|
|
|
 |
 |
|