Autor |
Poruka |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol:  Muško
|
Da sam joj muz ja bi ju iskreno sutnio u dupe da primjerice nase dijete navikava jesti burek, hot-dog, sendvič i slično.
Problem je sto danasnje obitelji u cestim slucajevima zapostavljaju svoju djecu ali ne u smislu ne biti s njom vec ih odvlace na kojekakva mjesta (MacDonalds i nekakve umjetne igraonice jer im se ne da ili nemaju vremena iskreno se posvetiti svom djetetu kroz najosnovnije godine njegova odrastanja.
U jednu ruku shvate dijete kao blagoslov a u drugu gledaju da ono cega se moraju odreci u korist svog djeteta bas i ne moraju pa zele i dalje vratiti svoje slobodno vrijeme pa ih onda navikavaju na sranje od hrane. Umjesto da nesto skuha ode do pekare, umjesto da se iga s njim ostavi ga u velikim trgovackim centrima (tzv igraonicama) dok ona nadje sebi nove cizmice za zimu.
Pa ja nisam vidio burek do svoje 14-e godine a kamoli neke hotdogove.
Najstariji recepti su i najbolji, ja se ne sjecam da je bilo pretilosti u ono vrijeme za razliku od danas.
U nedjelju je emisija (dokumentarac "Supersize me" pa pogledajte). |
|
|
|
|
 |
sisibla
Ukupno postova: 245 Spol:  Žensko
|
Quote  |
|
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Tanko  !  |
|
|
|
|
 |
Marinshe
Ukupno postova: 14 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Masni kruh sa paprikom, paradajz i caj....
Ili langosice....
|
Da i prazna kifla, i poluprazna šalica kakaa, i kruh s paštetom i eurokremom iz crvenog križa, delicija je bila burek i to je uvijek bilo petkom  Haha, to su bili dani... Nitko se manje više nije žalio... |
|
|
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nitko njih ne tjera da jesu u školi. Ako im se ne sviđa, ne moraju.
Ali mislim da se ovdje radi u pretjerivanju i izmišljanju i roditelja, a onda i djece. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
masterzz
Ukupno postova: 83 Spol:  Muško
|
ma šta ona hoće, neka djeca samo ovako zdravo jedu, naviknut će se, trebali bi svi mi, a i bit će manje gojaznih kao u mojoj ulici!!!
ta djeca imaju vise kila od mene a idu 7 razred a ja imam 90kg |
|
|
|
|
 |
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Masni kruh sa paprikom, paradajz i caj....
Ili langosice....
|
Da i prazna kifla, i poluprazna šalica kakaa, i kruh s paštetom i eurokremom iz crvenog križa, delicija je bila burek i to je uvijek bilo petkom  Haha, to su bili dani... Nitko se manje više nije žalio...
|
eh to su bila vremena... najbolji dani bi bili kad je netko bio bolestan pa bi uzeli njegovo... ah devedesete. a tek onaj famozni 'obrok' za uskrs- kinder jaje, ima da se nazderes ko svinja. ne znam sto sad ovi izvode. tko je razmazeniji, djeca ili roditelji. svi nest seru kako je hrana losa i onda se nest promijeni pa opet ne valja. nek se naviknu na ovo il nek pakiraju djeci sendvice. |
|
|
|
|
 |
odbojkashica
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
mislim da su prelijeni za to |
|
|
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Ma moji su mršavi..stvarno...
I kažu da im je jauzna premalo..pa ja uz tu zdravu jauznu uvijek moram nešto spakovati..
Inače meni se sviđaju integralna peciva (i mojoj djeci) i voćni jogurti..ali ako uzmete u obzir da djeca odu od kuće (bar moja ) u sedam sa zdjelicom cornflakesa u stomaku a vraćaju se često poslije 13,30..ta jauzna je njima premalo.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
Reas Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
U školi smo imali bijednu užinu -kruh i pašteta, burek (kad se sjetim veličine te kriške plače mi se) i sok od bazge delicija valjda 1 mjesečno , redovoto sam ostajala gladna -kako bi se i najela od jedne šnite kruha s paštetom??! Ali je meni mama uvijek spakirala sendvič ,zna se kako se jede u školama , ako su djeca gladna - neka mame odvoje 5 minuta za sendvič i super!
Uostalom dijete se ne mora hraniti u školi , spremi 2 sendviča i da vidiš mira!
Pizze , langošice kojekakve gluposti pa dodaj palystatione, DVD , ovo ono...dijete ždere i sjedi u kući....
mi smo bili aktivni , trčali po cijele dane po vani , jeli skromno , živjeli aktivno...ovo danas je katastrofa, žderanje i tovljenje. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
joj kad se sjetim doručaka u 1 i 2 osnovne kad škola nije imala para jer je tek rat završio.... bijedni slanac i mia jogurt a delicija žemljička i mesni doručak koji su užicali od vojske jer mu je prošao rok trajanja.... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
..ma naravno da im pakujem sendwiče...
I zbog toga što su im količine jauzne premale..moji se više i ne hrane u školi.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
snaša