Vidi, vidi, kakvi se sve izrazi i prostačenje ovdje dozvoljava, a kada nešto istinito napišeš onda dežurni cenzori krenu u akciju.
Vidi se da Osijek HRVATSKI diše, a za sve ljubitelje Bibe Ćupurdije udane Borzan i kojekakvih stanimirovića (kao ovaj gore) imam samo jednu poruku: odite na jedan od mostova i bacite se u Dravu.
|
Želiš li možda reći da svi mi koji smo politički lijevo nismo domoljubi i trebamo se baciti u Dravu? A ako tebi znači HRVATSKI disati to da trebamo glasovati i podržavati one koji su opljačkali državu, onda sam uistinu PROTUHRVATSKI raspoložen. Ne smatraš valjda da su optužbe protiv HDZ-a i njegovih bivših članova izmišljene od strane SDP-a, komunista, jugonostalgičara i ne znam više koji su neprijatelji? Ne kažem da su ovi iz SDP-a nešto bolji, oni su socijaldemokrati koliko sam ja fašist, ali čisto me zanima koja je tvoja motivacija za tu tvoju poruku o bacanju u Dravu (uzgred budi rečeno, prije tvoje poruke govoriš protiv cenzure i onih koji vrijeđaju -uočavaš li ironiju?).
I ovo što je netko govorio o građanskom i liberalnom Osijeku 90-ih - možda i građani jesu bili liberalno raspoloženi, ali je Kramarić s ekipom uništio ovaj grad i HSLS se tu dugo neće vratiti na vlast, a, naravno, uništavanju ugleda HSLS-a (koji je nekad uistinu imao prave ljude - Budiša, pokojni Gotovac) pridonijela je i ekipa koja je otišla nedavno - Adlešićka, Čehok - svojom politikom - koalirat ću s bilo kime samo da se uhljebim. Zasad mi se ovaj Darinko Kosor čini ok, ali vidjet ćemo hoće li biti nešto od njega ili će postati novi Milanović.
I,dajte, ljudi, okanite se svojih osnovnih političkih povjerenja i ponekad dajte glas stranci koja nije vaše političke orijentacije, pod uvjetom da ima kvalitetne ljude i može napraviti promjene nabolje.